Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

distributie

bv21mdf

Postări Recomandate

Re: distributie

Depinde de curea, scrie pe kit.....60...80...120...etc(mii), daca iti iei o masina uzata pe curea e bine sa o schimbi la inceput sa stii cum stai

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stie cineva daca se pot inlocui pe IMS puntile de pe Toyota Land Cruiser modelul scurt?Nu prea am frane eficiente pe IMS sunt frane pe tambur si daca se poate pune servo directie?

"Jucarioarele familiei"

Land Rover Discovery Td5 2003 ; Aro m461

Toyota Land Cruiser lj 70 vx turbo ; Toyota rav 4

Link spre comentariu

@Herput , ce legatura are intrebarea ta cu Land Rover ?, te rog sa scrii problemele tale in sectiunile dedicate masini care o ai , respectiv IMS din cate am inteles.

Never stop exploring
Link spre comentariu

la ce km se schimba cureaua [freelander di.1998]

Seful.....

Te rog eu citeste toata sectiunea Land Rover inainte de a pune vreo intrebare. Sau cauta tot ce s-a scris despre Freelander.

Hai sa nu facem varza aceasta sectiune.

Multumesc.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

• 6 ani mai târziu...

Buna seara. Am cautat in forum dar nu am gasit, sau cel putin nu am gasit eu, intervalul la care se schimba distributia la un Freelender 1.8 benzina, din anul 2002 ? Va multumesc.

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56810-In-atentia-proaspetilor-posesori-de-land-rover

si http://forum.club4x4.ro/showthread.php?66505-Schimbat-distributie-la-Freelander&p=745972&viewfull=1#post745972

Editat de alin75

.... orice supraapreciere duce la dezamagire.....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare