Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Actiune umanitara in Maramures

Max

Postări Recomandate

Doresc sa prezint aici un proiect pe care il gandim de ceva vreme , respectiv organizarea unei actiuni umanitare in perioada dinainte de sarbatorile de iarna.

Proiectul va fi facut in comun cu Fundatia EMA

Actiunea consta in identificarea unor locatii mai greu accesibile, de genul catunelor unde se ajunge greu, cu populatie saraca sau cu probleme. Urmeaza sa participam la prefectura la o intalnire cu primarii din judet care sa ne ajute la identificarea locatiilor.

Obiective:

1. Identificarea locatiilor potrivite

2. Strangerea de produse cara sa ii ajute pe cei din locatiile vizate , haine, paturi, alimente, medicamente.

3. Identificarea de sponsori care pot dona o parte din produse sau bani pentru cumpararea lor.

4. Mediatizarea evenimentului.

5. Stabilirea persoanelor si a masinilor disponibile voluntar pentru aceasta actiune.

Personalul Fundatiei EMA va incerca sa faca unele controale medicale in cazurile cu probleme, si in functie de posibilitati, chiar sa oferim medicamentele sau materialele necesare pentru anumite tratamente.

Orice binevoitor este invitat ca sa participe intr-un fel sau altul la acest eveniment. Fiti convinsi ca orice produs donat, va ajunge acolo unde este nevoie de el.

Recomand membrilor forumului sa organizeze asemenea evenimente, chiar daca nu au amploare mare, in zonele in care locuieste fiecare.

Este arhisuficient chiar si daca doar un singur copil necajit va simti de sarbatori gustul unei ciocolate, caldura unui ciorapel curat si uscat sau bucuria unei jucarii.

Va garantez din proprie experienta ca privirea acelui copil, atunci cand primeste asa este cea mai mare rasplata pe care o puteti primi pentru gestul vostru. Sau ochii inlacrimati a unui batran singur si disperat care nu mai e in putere sa faca ce a facut toata viata lui adica sa munceasca, care, cu toata mandria lui de barbat, nu are cuvinte sa iti multumeasca pentru ajutorul primit. Sta acolo, si se uita cu ochii inlacrimati, cum te sui in masina si pleci, si nu e in stare sa scoata un cuvant.

Asta e tot ce putem oferi pentru ajutorul vostru. Plus reclama pe forum si pe masini pentru sponsori.

Acesta este proiectul nostru. Sper sa avem posibilitatea sa il ducem la bun sfarsit.

:c

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 91
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator nanuk

subscriu.am participat la actiuni pe vremea revistei dtrn si nu pot decat sa imi ofer disponibilitatea pt bucuresti si imprejurimi.

p.s : am incercat anul trecut sa mobilizez oameni si pt a duce mancare,paie si medicamente la adaposturi pt animale dar nu a vrut nimeni :|

Link spre comentariu

Intre timp, se pare ca vom avea o alta actiune in colaborare cu Carcotasii.

Dupa cum stiti , ei au organizat o actiune umanitara cam prin 12-13 dec aici in Maramures. E posibil ca sa aiba nevoie de ajutorul nostru pentru actiunea lor. Urmeaza sa mai discutam legat de asta.

Link spre comentariu

Vizitator jimny8

max, cand vrei sa faci actiunea asta?

offroad adventure romania am inteles ca organizeaza in 15-16 dec o actiune umanitara undeva prin judetul buzau.

s-ar suprapune?

Link spre comentariu

max, cand vrei sa faci actiunea asta?

offroad adventure romania am inteles ca organizeaza in 15-16 dec o actiune umanitara undeva prin judetul buzau.

s-ar suprapune?

Eu as vrea sa o facem in 22-23 decembrie. In 15-16 suntem in Apuseni in principiu.

Link spre comentariu

M-a sunat Huidu in seara asta. Ei vin sa aduca microbuzele , dar nu stau foarte mult (in jur de 1 ora). Le predau si pleaca. Deci nu va fi timp pentru actiuni mai ample. Oricum am stabilit ca poate ne intalnim sa ne cunoastem "face to face" la o cafea.

Asa ca, actiunea umanitara o vom face independent de actiunea Carcotasilor. Cred ca ar trebui "sa batem in cuie" data, cat mai repede, pentru ca fiecare sa poata sa-si organizeze si focalizeze actiunile si resursele. Pentru noi (EMA) , 22-23 decembrie e ok. RAMANE ? :D :h5

Link spre comentariu

nu ne intalnim intr-o seara sa facem treaba asta cat de cat organizat?

Eu in seara asta la 19:00 intru de garda 24 de ore, dar voi incerca sa postez toate zilele si orele in care sunt disponibil. Sper sa ne sincronizam programul cumva , pentru ca si eu sunt de parere ca ar trebui sa ne intalnim... macar cei din Baia Mare... :h5

Link spre comentariu

si eu plec la bucuresti, dar sambata sau duminica?

Sambata seara am putea sa ne intalnim undeva la un suc si sa discutam.

Perfect! Sambata seara... ora? locul? :h5

Eu zic ora 20 in Crama Milenium.

Link spre comentariu

OK! Hai sa lansam o lista cu participantii la discutii, ca poate va trebui sa rezervam niste mese, ce zici?

Link spre comentariu

OK! Hai sa lansam o lista cu participantii la discutii, ca poate va trebui sa rezervam niste mese, ce zici?

De rezervare ma ocup eu.

Link spre comentariu

Vizitator jimny8

hello,

in principiu, eu o sa ma duc cu cei din offroad adventure club pe 15-16 in judetul buzau la actiunea lor umanitara

dar dupa aia vin acasa, asa ca, daca mai gasiti un loc in vreo masina si pentru mine, vin si io cu voi in 22-23 dec :)

ca partener media promotor.ro, evident (daca ma primiti), dar si ca persoana fizica independenta, care contrubuie cu ceva acolo...

deci ma bagati si pe mine in schema?

Link spre comentariu

hello,

in principiu, eu o sa ma duc cu cei din offroad adventure club pe 15-16 in judetul buzau la actiunea lor umanitara

dar dupa aia vin acasa, asa ca, daca mai gasiti un loc in vreo masina si pentru mine, vin si io cu voi in 22-23 dec :)

ca partener media promotor.ro, evident (daca ma primiti), dar si ca persoana fizica independenta, care contrubuie cu ceva acolo...

deci ma bagati si pe mine in schema?

Vezi ca aici se discuta de actiunea umanitara pe care o organizam aici in Maramures.

Mai bine te lipesti de actiunea organizata de Mugur si baiatii din Bucuresti.

Aici sunt discutiile legate de actiunea organizata de ei: http://forum.maxoffroad.ro/viewtopic.ph ... 8&start=30

Bineinteles ca esti binevenit si la Baia Mare daca vrei. :grin: :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare