alk Postat Iunie 24, 2010 Partajează Postat Iunie 24, 2010 A doua zi dupa interventia la inundatii cind am plecat de-acasa la primul viraj de dreapta am auzit ca o incalecare de pinioane in grupul din spate.Ulterior am mai incercat de citeva ori dreapta-stinga si numai la dreapta facea urit dar numai cind acceleram.Scoasa din viteza in mers se comporta normal. La mersul inainte lafel,fara probleme,apoi astazi am desfacut grupul,era plin cu apa,fara ulei.L-am curatat,am montat totul la loc si in proba am aconstatat ca acuma face urit si la viraje de stinga si la viraje de dreapta.Mai mult,am observat ca la plecare de pe loc cu volanul spre stinga-maxim,roata s-st se invirte mai repede decit s-dr. Poate stie careva sa-mi explice cauza fenomenului si ce este obiectul din interiorul coroanei fotografiat mai jos.:tk ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iunie 24, 2010 Partajează Postat Iunie 24, 2010 (editat) Re: Transmisie spate Sa fie temutul LSD ? Uita-te prin gaura aia din mijloc,la pinioanele din mijloc (am uitat denumirea lor tehnica) in ce stare sunt. Editat Iunie 25, 2010 de Sefulik Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proffroad Postat Iunie 24, 2010 Partajează Postat Iunie 24, 2010 Re: Transmisie spate Cred că se numesc SATELIȚI Adică 4 pinioane care fac diferența dintre cele 2 roți de pe punte Trebuie să demontezi și să-i verifici. Mai mult ca sigur că ei sunt de vină Probabil sunt blocați și se comportă de parcă ai fi blocat diferențialul Mitsubishi Pajero SWB 1993 4D56TD manual Super Select Volan dreapta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cris_luc Postat Iunie 25, 2010 Partajează Postat Iunie 25, 2010 Re: Transmisie spate carcasa satelitilor vad ca este inchisa....s-ar putea sa ai un grup autoblocant ..sunt rare chiar ff putine...si probabil a ramas blocat:grin: ceva spart la interior. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vetu Postat Iunie 25, 2010 Partajează Postat Iunie 25, 2010 Re: Transmisie spate Bai ALK, Te stiam baiat serios!!!!:uameni Ce ai tu in grupuri atat in dif fata cat si spate se numeste "autoblcant" si asa cum spunea si Cristi sunt "rara avis" si mai sunt si scumpe! 1. Schimba uleiul din grupuri si pune din cel special pentru LSD (tu nu ai LSD dar uleiul acesta e mai bun) 2. Trosniturile acelea, care apar in special la viraje, sunt specifice acestor tip de "autoblocanti" asa ca nu iti face griji, ba din contra....asta e semnul ca functioneaza! 3. Poti sa stai fara grija ca nu are ce sa se strice in ele, nu sunt piese in miscare, nu sunt rulmenti, sateliti, pinioane sau alte bazaconii.....sunt doar niste bile care functoneaza pe un principiu pe care nu ti-l pot explica pentru ca nu-l stiu!:ooo Restul.....pune-i masinii tale noi un motor in toate mintile si talpa cat cuprinde..... Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iunie 25, 2010 Partajează Postat Iunie 25, 2010 Re: Transmisie spate Despre ce masina vorbim? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
axxel4you Postat Iunie 25, 2010 Partajează Postat Iunie 25, 2010 Re: Transmisie spate Este un IMS , din cate am citit pe aici mai e si dotat cu lucruri utile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alk Postat Iunie 25, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2010 Re: Transmisie spate Bai ALK, Te stiam baiat serios!!!!:uameni Ce ai tu in grupuri atat in dif fata cat si spate se numeste "autoblcant" si asa cum spunea si Cristi sunt "rara avis" si mai sunt si scumpe! 1. Schimba uleiul din grupuri si pune din cel special pentru LSD (tu nu ai LSD dar uleiul acesta e mai bun) 2. Trosniturile acelea, care apar in special la viraje, sunt specifice acestor tip de "autoblocanti" asa ca nu iti face griji, ba din contra....asta e semnul ca functioneaza! 3. Poti sa stai fara grija ca nu are ce sa se strice in ele, nu sunt piese in miscare, nu sunt rulmenti, sateliti, pinioane sau alte bazaconii.....sunt doar niste bile care functoneaza pe un principiu pe care nu ti-l pot explica pentru ca nu-l stiu!:ooo Restul.....pune-i masinii tale noi un motor in toate mintile si talpa cat cuprinde..... Am omis sa specific ca atunci cind l-am desfacut (grupul),era plin cu apa de la interventia cu inndatiile,nu cu ulei,la propriu,iar acuma trosniturile parca rup diferentialul,zgomotul este foarte tare.Curios este ca cel putin coroana nu este ciobita,desii uzura este vizibila,in rest nu prea am ce sa vad ca totul este inchis dupa cum se vede si in poze.Totusi este posibil ca ceva sa fie rupt in interiorul autoblocantului?:tkApropos,mi-am pierdut telefonul,nu mai am numarul tau,suna-ma cind ai timp la 0724.846.964.:tk:2dr ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alk Postat Iunie 26, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2010 (editat) Re: Transmisie spate ................... Editat Iunie 26, 2010 de alk ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Iunie 26, 2010 Partajează Postat Iunie 26, 2010 (editat) Re: Transmisie spate Sa fie oare un mecanism tip Detroit locker, adica un diferential care e blocat cand rotile sunt drepte si se deblocheaza la bracaje mari? De regula tipul asta de blocant e zgomotos si smuceste, dar m-ar mira sa se fi montat asa ceva pe M. Cum functiona dracia inainte de a o baga in apa? Ma gandesc ca initial ar fi o idee sa speli bine diferentialul cu ulei T90, dupa care sa-i pui un ulei ca lumea si sa vezi ce se intampla... Daca nu esti multumit de comportament, cauta un mester care se stie la asa ceva. PS M-am mai uitat la niste poze - interiorul arata ca la un dif normal de aro, deci nu stiu ce sa zic... Editat Iunie 26, 2010 de cotizo Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alk Postat Iunie 26, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2010 Re: Transmisie spate Sa fie oare un mecanism tip Detroit locker, adica un diferential care e blocat cand rotile sunt drepte si se deblocheaza la bracaje mari? De regula tipul asta de blocant e zgomotos si smuceste, dar m-ar mira sa se fi montat asa ceva pe M. Cum functiona dracia inainte de a o baga in apa? Ma gandesc ca initial ar fi o idee sa speli bine diferentialul cu ulei T90, dupa care sa-i pui un ulei ca lumea si sa vezi ce se intampla... Daca nu esti multumit de comportament, cauta un mester care se stie la asa ceva. PS M-am mai uitat la niste poze - interiorul arata ca la un dif normal de aro, deci nu stiu ce sa zic... Exact acela este,numai ca inainte de baia cu apa facea putin mai tare ca un troliu manual,acuma de vreo 10 ori mai tare si mult mai sensibil la viraje.Este suficient sa virez putin la stinga sau la dreapta ca si incepe discoteca,in funtie de viteza si gradul in viraj.Curios este ca are momente cind nu face deloc,ca si cind nu ar lucra,dar mai rare.Maine daca este timp frumos am sa-l desfac complet sa vad si eu despre ce este vorba si voi pune poze cu ineriorul. ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Iunie 26, 2010 Partajează Postat Iunie 26, 2010 Re: Transmisie spate Detroit locker pe M, foarte tare... Echipament optionale? Faceau romanii asa ceva? Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alk Postat Iunie 27, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2010 Re: Transmisie spate Se pare ca de data asta autoblocantul mi-a iertat pacatul ca l-am lasat fara ulei,de-acuma am sa fiu foarte atent la tot ce misca pe masina si nu am sa mai plec la nici o interventie fara verificarea elementelor cele mai importante,de-altfel incep chiar de maine sa desfac ambele punti,verific tot ansamblul de transmisie,inclusiv reductor.:x ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KeO Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Transmisie spate Detroit locker pe M, foarte tare... Echipament optionale? Faceau romanii asa ceva? probabil e adaptat cel de ARO, care s-a pus pe masinile blindate facute la moreni. ARO-urile alea asa aveau, fata/spate. autoblocante... ARO CLUB ROMANIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LAZ Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: Transmisie spate probabil e adaptat cel de ARO, care s-a pus pe masinile blindate facute la moreni. ARO-urile alea asa aveau, fata/spate. autoblocante... Exact. Am cumparat si eu unul acum 4 ani din Campulung si omul mi-a spus ca sunt montate pe blindate.Eu am luat de fata si l-am folosit o vreme dupa care am pus blocant manual pentru ca am auzit troznete(usoare)cand viram si acceleram, (ca si alk )insa din ce spuneti voi imi dau seama ca de fapt functiona. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: Transmisie spate Il poti pune direct in locul diff-ului de M sau trebuie sa mai modifici ceva? Daca nu trebuie sa trec la planetare de Aro, m-ar interesa... Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alk Postat Iulie 2, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: Transmisie spate Il poti pune direct in locul diff-ului de M sau trebuie sa mai modifici ceva? Daca nu trebuie sa trec la planetare de Aro, m-ar interesa... Eu personnal nu stiu,dar am sa intreb persoana avizata si iti voi trimite pm.:h5 ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alk Postat Iulie 5, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: Transmisie spate se poate inchide.:tk:cl ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate