R.R Postat Iunie 25, 2010 Partajează Postat Iunie 25, 2010 (editat) Mi-e greu sa cred ca se poate urca asa ceva ... Se poate? In orice caz asa da sofer ... Editat Iunie 25, 2010 de Astral GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Iunie 25, 2010 Partajează Postat Iunie 25, 2010 Re: Se poate urca asa ceva? asta era ideea, cine urca mai sus.... Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat Iunie 25, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2010 Re: Se poate urca asa ceva? asta era ideea, cine urca mai sus.... Pai eu initial am zis ca-i facatura filmuletul. Oricum sa o rastorni si apoi sa o redresezi din coborare de peste 60 de grade .. GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Iunie 25, 2010 Partajează Postat Iunie 25, 2010 Re: Se poate urca asa ceva? Nu te contrazic, dar cum ai ajuns la concluzia ca erau peste 60 de grade? Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Iunie 25, 2010 Partajează Postat Iunie 25, 2010 Re: Se poate urca asa ceva? Excelenta prezenta de spirit a pilotului care pe punctul de a se rasturna a virat ca sa coboare pe roti. Daca se rostogolea se umplea baza dealului de piese. Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zamluc Postat Iunie 25, 2010 Partajează Postat Iunie 25, 2010 Re: Se poate urca asa ceva? Daca nu`i manuta lu` Basescu,rusu`i frate cu ciuhapu !http://www.youtube.com/watch?v=MyYRsribBNM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iunie 25, 2010 Partajează Postat Iunie 25, 2010 Re: Se poate urca asa ceva? Filmuletul a fost deja postat pe acest forum, comentat si admirat. Va rog sa consultati forumul inainte de a posta. Mai mult, subiectul nu este de OFFROAD, ci de "youtube and stuff". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat Iunie 25, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2010 (editat) Re: Se poate urca asa ceva? Filmuletul a fost deja postat pe acest forum, comentat si admirat. Va rog sa consultati forumul inainte de a posta. Mai mult, subiectul nu este de OFFROAD, ci de "youtube and stuff". Da sefu, sa traiti! Puteti sa stergeti topicu ca nu ma supar. Ma ameteste forumul asta, e prea mare si ma pierd in el. Multumesc frumos. p.s - eu am incercat sa il sterg dar nu am reusit Editat Iunie 25, 2010 de R.R GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iunie 25, 2010 Partajează Postat Iunie 25, 2010 Re: Se poate urca asa ceva? Buy Nissan Y60!:ypu ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iunie 25, 2010 Partajează Postat Iunie 25, 2010 Re: Se poate urca asa ceva? Mi-e greu sa cred ca se poate urca asa ceva ... Se poate? In orice caz asa da sofer ... Ca sa intelegi de ce sunt fan NISSAN ......Eu cred in aceste nebuni care le-au ARABI :grin: tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Iunie 25, 2010 Partajează Postat Iunie 25, 2010 Re: Se poate urca asa ceva? Mai e o faza de genul asta cu o Lada Niva, tot pe youtube pe undeva... Momente astrale ale unor oameni. Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Iunie 25, 2010 Partajează Postat Iunie 25, 2010 Re: Se poate urca asa ceva? vspSEDJCQSU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iunie 25, 2010 Partajează Postat Iunie 25, 2010 Re: Se poate urca asa ceva? vspSEDJCQSU Se vede clar ...regia :grin::ha: tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 25, 2010 Partajează Postat Iunie 25, 2010 Re: Se poate urca asa ceva? Cotoy ota nimic? Nici cu mitsu sar pisu ? :grin: Sau alea sunt numai ptr coborat? :ha: Explication antiinflamator: Nu intrati in polemici! A fost doar o simpla gluma ...Stiu cat pot toate ...unele in filme gen Stargate altele in alte filme stil Indiana Jones ... Si mutam in discutii diverse ...e mai potrivit acolo! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iunie 26, 2010 Partajează Postat Iunie 26, 2010 Re: Se poate urca asa ceva? Ca sa intelegi de ce sunt fan NISSAN ......Eu cred in aceste nebuni care le-au ARABI :grin:Dap.... Nissanuri cu motoare de toyota......:ha::ha::ha: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Iunie 26, 2010 Partajează Postat Iunie 26, 2010 Re: Se poate urca asa ceva? Se vede clar ...regia :grin::ha: neah, iluzie optica :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Iunie 26, 2010 Partajează Postat Iunie 26, 2010 Re: Se poate urca asa ceva? y60 benzinar. :D sigur are 4.2 sau 2.5 24 de valve, motor de pe skyline. :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costa Postat Iunie 26, 2010 Partajează Postat Iunie 26, 2010 (editat) Re: Se poate urca asa ceva? Cam majoritatea "Patroalelor" si "Toyotelor" alora au motoare V8, supraalimentate, american muscle :) asa ca nici Toyota nici Patrol :) O sa revin cu poze ca e greu de navigat pe net in araba :)) L.E. Am gasit, e chiar cel din filmulet. Mie mi se pare v8 L.L.E. Astia vad ca au au campionat de uphill, ce masinute au......as fi curios ce timp ar scoate pe 400m la ce motoare vad acolo :y http://www.t63ys.com/photo/8slander.htm Editat Iunie 26, 2010 de costa "O acţiune umană devine tragică prin motivaţie." - P. Tutea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate