Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat

avolocaru

Postări Recomandate

Ma tot gandesc in ultima vreme ca ar cam fi cazul sa imi cumpar o masina de oras, una cu un consum mic, eventual cu 2 locuri, cat mai scurta posibil, eventual pe motorina si nu mai scumpa de 2000 euroi (cu eventuale probleme estetice pt a se ajunge la un pret mai mic). Ar fi de preferat si o constructie simpla ca sa se poata repara usor.

Din ce m-am informat pana acu se pare ca as putea sa-mi cumpar un Smart.

Daca aleg varianta pe benzina se mai gaseste un Opel Tigra (care imi place destul de mult), un Nissan Micra, un Peugeot (da aici trebuie sa umblu puternic la bani).

Astept ceva pareri, poate din partea unor posesori, sugestii etc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Sfat

Ca posesor de Matiz, pot sa spun ca e o varianta buna si ieftina(intretinere).Cred ca doar asta poti sa o cumperi la 2000 epuroi. De smart nici nu poate fi vorba. Se duce spre 5000 euro :y

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Ar fi excelent daca imi dati si niste consumuri din experienta proprie. Conform mobile.de se gasesc Smart-uri si pana in 2000 de euro, asa cum am zis nu ma deranjeaza daca este usor sifonata si se poate face o carpeala romaneasca. Ma intereseaza mai putin aspectul si mai mult functionalitatea+consum

Link spre comentariu

http://autovit.ro/hyundai-accent-C13851859.html

Are multa putere pentru masina aia iar consumul....undeva la 4 afara (si mai putin daca mergi subturat sau mai mult daca mergi mai sportiv)iar in oras(bucuresti) undeva in jur de 8

Eu dupa ce am mers cu asa ceva m-am dus sa-mi iau si eu una...si sint multumit de ea....mi-am luat una d'aia facuta la turci

Eu stau cu consumul afara 3,8(80/h) pina la 7,5....8,0 la 195km/h ca atita merge:grin: fiind limitata c-o ia vintu':ha: iar in bucuresti 6,5...6,8 (la ultimul plin) cu aer dat drumu:grin:

daca doresti sa te convingi da-mi un tel

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

Acum am un Opel Astra td cu motor de Isuzu. Consumul urban nu depaseste 6%. Problema este ca e cam lunga. Pe mine ma intereseaza o masina strict pt oras.

Cat despre Hyundai ca marca... piesele sunt groaznic de scumpe. Am un var care si-a botit Accentu' pe laterale (botit usor, fara geamuri sparte sau caroserie deformata), spoilerul fata bulit, farul stanga spart, o roata indoita... in mare cam atat. Asta in 2008 cand "nu" era criza, nu mai stiu cat il costau reparatiile dar a preferat sa o vanda si abia a reusit sa o dea cu 1200 euro, masina avea cam 2 ani, impecabila la interior, motor putin rulat si intretinut la zi la reprezentanta.

Link spre comentariu

daca hyundai ti se pare scump la piese...ai rabdare sa vezi la smart.

desi la consumabile e relativ decent nu iti doresc sa ai de cumparat vreodata un mic plastic ,mai ales ca il vrei si usor lovit

asta de la cineva care s-a lovit de problema

benzinar 700 cmc turbo consum 4l/100km

Link spre comentariu

Ma astept si la Smart la preturi mari, dar are note mari la celelate puncte.

Oricum nu ma grabesc, astept sa vad ce mai zice lumea, mai caut sa vad cum merg preturile...etc

De Nissan Micra nu zice nimeni nimic?

P.S.

Da ce, crezi ca daca are un spoiler spart si-l carpesc cu niste fibra de sticla tuseste?

Link spre comentariu

salut, am avut un suzuki swift in 2 usi de nou 2002 pana acum 2 ani si am fost foarte multumit. Sau daca zici ca nu te deranjeaza aspectul, poti opta pt o masina din anii 90 diesel gen Ford Fiesta, golf 3 etc

Link spre comentariu

La banii astia poti gasi un Ford KA decent.

Prin martie i-am cumparat la prietena-mea unu din asta de prin 2003, AC, geamuri electice, si alte diferite prostii, cu vreo 80k la bord, si deocamdata nu ma pot plange. Am prins unu cu motorul nou de Duratorq (sau Duratec), de 1.3 cmc, E4.

Da, intr-adevar am mai cheltuit vreo 170 cu taxa si inca vreo 200 cu rar-ul, asigurarea, inmatricularea si restul, dar la banii astia eu zic ca am iesit ok.

Ah, si revizia cu la el (ulei mobil 1, filtru ulei, filtru benzina, filtru polen) + 2 flanse amortizor cu rulmenti cu tot am iesit la 300 RON.

Link spre comentariu

Mai am pe lista un Opel Corsa diesel

Ai grija daca vrei sa o cumperi neinmatriculata in RO. Nu pune botu la povestile ca e E2 sau diverse ca iasa taxa foarte mica cu depreciere si asa mai departe. O luat un amic o tzeapa serioasa pe tema asta, si cu toate pilele si cunostintele n-o putut sa o scoata mai mult de E0 si cu depreciere o avut taxa de vreo 1000 de euro.

Link spre comentariu

In principiu as vrea sa o cumpar din Germania unde am un amic care se poate interesa de starea masinii. Nu ma arunc la nimic, deocamdata analizez si ma enervez ca nu am unde sa parchez. :))

Stie cineva cum e Smart diesel d.p.d.v. al fiabilitatii? mai sus zicea cineva ca la consumabile este ecceptabil.

Ford Ka este pe lista

Editat de avolocaru
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare