Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Opel frontera 2.0-norma poluare si consum ?

chisone

Postări Recomandate

Salut!!!!!!! Numele meu este Adi si sunt din Buc. as dori si eu sa stiu un frontera mai vechiut,cam de prin 95-96 ,motor de 2000 benzina ce norma de poluare are? si as mai vrea sa stiu cam ce consum are? va multumesc! Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Opel frontera 2.0-norma poluare si consum ?

100% este euro 2, iar consumul cum zicea linkul de mai sus, cu + sau - dupa talpa ta :)

eu personal am facut un consum strict masurat:

13-13,5 oras

9 in afara.

acum am gaz si consuma cam 11 in afara si 14-15 in oras

frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1

frontera B 2.2 16v sport - de plimbare

Link spre comentariu

m-am interesat astazi, caci nu eram sigur, toate fronterele cu motor de 2000 sunt euro 2!

deci in privinta asta nu iti face griji!

Link spre comentariu

Ba sa isi faca, ca la fel era si a mea pana sa ajunga la RAR si sa iasa NONEURO. Dar cred ca am dezlegat misterul: cele inmatriculate de mult (cum e a mea) le-au trecut la NON (pe vremea aia nu conta), cele inmatriculate mai recent la EURO2.

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

multam mult de informatie.imi place mult acest model,frontera sport 2.0 si tare as vrea sa cumpar unul.dupa cum spuneti voi nu "bea" prea mult,iar la ce imi trebuie mie e ideal(forestiere,padure,zapada,iesiri in natura in locuri unde un 4x2 nu prea face fata)

acum nu stiu cat este de stricacioasa,poate imi spuneti si mie.eu posed un astra g dar e inca nout si nu pot sa imi dau seama,pana acum merge brici.si as vrea sa imi mai spuneti ceva,frontera A,cred ca s-a fabricat pana in 98,are multa electronica pe ea?

Editat de Astral
Link spre comentariu

da-te bine pe langa stelea, ca el este tata lor! cred ca le stie foarte bine...

timp sa aiba, si te lamureste...

Link spre comentariu

Am inteles,multam! Vreau sa stiu daca merita sa fac pasul.Modelul asta sport in doua usi arata foarte bine,iar motorizarea de 2 litri mi-e suficienta.Acum ramane de vazut daca apar probleme mari la el,cat e de costisitor de reparat,cu toate ca sunt convins ca piesele nu sunt prea scumpe.As vrea sa stiu mai multe despre motor,am inteles ca e de vectra sau omega.Nu stiu cum e pe dedesupt,cutie de transfer,grup fata,planetare cat sunt de slabe.Oricum,cand aveti voi timp poate mai imi dati si mie cate o informatie:tk:h5

Link spre comentariu

motorul, am reusit sa-l sparg eu si am montat unul dupa o calibra, cu mici modificari, adica am schimbat baia de ulei cu a mea, suportii de prindere si alte cateva maruntisuri dupa al meu....

planetare grupuri cutie de transfer, nu am prea am auzit cu probleme, cu exceptia grupului de pe spate, la care s-ar cam duce rulmentii...

oricum, in principiu, cam merita sa te dotezi cu o frontera...

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

pai da, dar cei de la R.A.R nu cred ca erau de acord cu mine...

asa am montat acelasi tip de motor adica: c20NE

stiu ca nu poti omologa usor nici x20SE care este generatia mai noua de pe frontera...

dar oricum, daca s-ar potrivi pe acolo, parca ma cam bate gandul... 204 cai... si la ITP pun pe cel original...

Link spre comentariu

Salut mai spui si tu una alta despre masina cum se comporta in teren, esti multumit de ea chestii dastea ca tot citesc pe aici si majoritatea postarilor se termina asa in 2 peri.Motorul mananca ulei (am un vectra b 1.6 16v care cam mananca in rest de vreo 5 ani nu am umblat la el decat fise bujii, bujii.....Motorul tau este 2.0 l 16 v sau doar 2.0.

Mersi.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

din cate stiu, pe frontera nu s-a montat motor de 2.0 16v.

in rest sunt chiar foarte multumit de ea... merg la off road cu patroale, pajero, vitare si sa stii ca nu raman in urma... deci, este o masina destul de capabila daca ai si tu ceva abilitati sa o strunesti...

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

merg la vanatoare cu un frontera de 2L benzinar, iar consumul este undeva la 15-17 l/%, dar cu 4 oameni in ea, echipament si mult-mult noroi la roti

Trateaza oamenii, asa cum vrei sa te trateze ei pe tine!

eti79ety@politisti.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare