Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

O zi de LUNI - marca Bullbar

Postări Recomandate

Ma trezesc, ma uit la catea, zambesc si-mi zic: "E luni, e frumos afara, ma simt bine"! Fac un dus, beau o cafea si cobor din bloc sa plec in oras pentru o noua zi de "vanatoare" dupa un job, ceva....

De peste drum masina mi se parea cam intr-o parte. M-am apropiat si...panape fata, pana pe spate. Pe aceeasi parte! Ma uit in sus, la "Sefu", si-mi spun: "E luni! Am luat-o bine!"

Ma uit mai atent la roti...cand vad ca la roata din fata nu mai aveam valva deloc (valva de fier) iar cea din spate era fortata. M-am enervat! HOPA!!!! Observ si oglinzile: ZMULSE! Ambele erau rupte. Deci nu a vrut sa le fure, ci doar sa le distruga! Iar ma uit in sus la "Sefu": "Doamne, sa ma culc la loc si promiti ca tot luni ma scol, dar nu mai vad astea asa??":ooo

Pun mana pe telefon, il sun pe Miron si ii povestesc. In timp ce-mi bagam-scoteam-injuram-blestemam.....simt ca sunt lovit puternic de ceva si aruncat pe jos. Imi sare telefonul din mana, ma lovesc la coate....

Buimac, ma ridic, imi culeg telefonul si ma uit ce m-a lovit: UN TAXI!!!!:y

Taximetristul habar n-avea. Ma duc la el la usa si zambesc! El imi zambeste la loc! BIG MISTAKE!:dr3 "Seful" era atent in alta parte asa ca...am bagat mana pe geam si....apoi l-am tras afara din masina si ..... apoi am fugit ca se strangea "opinia publica". M-am ascuns la Gepetto la magazin.

Dupa 5 ore am reusit, cu ajutorul lui Miron Sorin si a lui Gepetto, sa-mi refac masina! Cand am ajuns iar la bloc, amicul de la saormarie imi zice: Ba Petre, ai pierdut show! L-a batut unu pe un taximetrist si l-au prins astia ai mei si s-au luat la bataie si cu taximetristul"! M-am uitat la el si i-am zis: Mda, ai reaku' golanii astia de la Gara, eu ma duc sa ma culc poate ma trezesc tot luni, dar mai altfel ziua!"

Toata tarasenia m-a costat 150 lei fara oglinzi...deh..o alta zi de luni....

Editat de Petre Niteanu a.k.a. bullbar

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: O zi de LUNI - marca Bullbar

Cam extrem traseu ai pe acolo. :ha:

Poti sa o consideri ca si o zi de traseu cu jante busite, oglinzi rupte dar macar ai facut economie la carburant. :grin::grin::grin:

De adrenalina nici nu mai zic. :ha:

Link spre comentariu

O fi confundat masina:y...Stiam ca a ta e albastra...acu vad ca e alba.

Sau ai un vecin care te "iubeste".

De taximetrist ce sa zic...ii prinde bine ca i-ai incarcat bateriile ca si la noi umbla cu ele descarcate.

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Tii minte nr. taxiului? Alt element de identificare?

1. Il poti da in judecata, data viitoare, va fi atent, plus ca te va tine ocupat :D

2. ....eh.....asa ca sa stim si noi :grin:, poate-l vedem in trafic.

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

A...si ca sa fie ziua de luni de pomina, ies acum cu Luna-cateaua pana in spatele blocului la pipilica. Doar cu niste budigai pe mine si la torsul gol. Fac doi pasi, ii dau drumul din lesa si....INCEPE PLOAIA! Ma uit in sus la Sefu si-i spun: "acum te si pisi pe tine de ras, nu?"

Ei bine, nu numai ca a m-a udat in 4 secunde, dar am mai si alergat dupa catea care zburda in ploaie ca idiotul ala de Fred Astair in "Singing in the rain"!:dr3

Motiv pentru care cand am prins-o si-a luat o portie de mauasi-geri pe cocoasa iar acum sta intre copacii din casa, bosumflata, iar eu cu-n prosop pe cap stranut si-mi bag .... in blana ei!

P.S. Inca nu s-a terminat ziua de luni. Astept cu nerabdare ce-mi mai rezerva seful pe ziua de azi!:ha:

Link spre comentariu

Petre...cred ca te-au ajuns blestemele muierilor debusolate :ha::ha::ha:

p.s.eu zic sa te incui in casa si sa stai cuminte ...a dracului treaba asta cu zilele nefaste ...am patito si eu !

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

"am prins-o si-a luat o portie de mauasi-geri pe cocoasa"

Singura fiinta care s-a bucurat de ploaie si tu i-ai aplicat o corectie.... In loc sa zburdati cot la cot prin ploaie bucurandu-va de compania celuilalt...

I was an idea in a long chain of discovery.
Link spre comentariu

"am prins-o si-a luat o portie de mauasi-geri pe cocoasa"

Singura fiinta care s-a bucurat de ploaie si tu i-ai aplicat o corectie.... In loc sa zburdati cot la cot prin ploaie bucurandu-va de compania celuilalt...

Sa zburzi tu prin ploaie cu cateaua mea! Eu-s batran si obosit! Uita-te atent la varsta mea:grin: Mai sunt eu ala sa alerg pe coclauri dupa femele???? Neee.... alerg cu troliul, ma balacesc in namoale, imi dau duhul prin ravene...d'astea de oameni simplii! Auzi la ea: sa alerg prin ploaie cu cateaua:ha: Si asta dupa ce mi-au spart masina, mi-au rupt oglinzile, mi-au rupt caucicurile si m-a lovit si-un taxi!:ypu

Link spre comentariu

Muta-te in BUCOVINA...padurile le cunosti,cateaua are unde alerga in voie,de lucru gasesti sigur ..avem vreo 3 televiziuni si vreo 5 ziare.........iar la noi in zona ziua de luni nu exista....ne trezim marti din petrecut, miercuri ne refacem si joi o luam de la capat...:wink:

ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6
Link spre comentariu

Muta-te in BUCOVINA...padurile le cunosti,cateaua are unde alerga in voie,de lucru gasesti sigur ..avem vreo 3 televiziuni si vreo 5 ziare.........iar la noi in zona ziua de luni nu exista....ne trezim marti din petrecut, miercuri ne refacem si joi o luam de la capat...:wink:

......si vineri va pregatiti de WE......:ha::ha::ha:

Link spre comentariu

Bullbare,

Asta e rutina ... Nu te impacienta ...Crede-ma, se poate si mai rau ... si nu neaparat intr-o zi de luni! :grin:

Sa fie semnul ca ar trebui sa te mai linistesti cu ravenele, noroiul si agitatia si ar fi timpul sa-ti cauti o domisoara sau doamna asa mai permanenta, in care sa-ti "parchezi regulat cardanul" si care sa te mai tempereze putin? Nu vorbesc cu rautate ... da' te-ai intrebat oare ce iti lipseste asa in general ... din viata?

N-am inteles-o p'asta...Cum adica ai fugit? Adica i-ai dat-o si ai fugit ?...Man, ai 41 de ani ...:grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Eeee Petre .....eu in fiecare duminica seara cand mai stau cu Misu la un sprit ne rugam la Doamne Doamne si spunem "Da Doamne ca maine dimineata la 7 sa fie fie vineri ora 16..... si de multe ori Doamne Doamne ne asculta si ne da dezlegare la sprit pana dimineata si uite asa trecem peste ziua de luni....:2dr si incepem saptamana cu marti , uneori chiar cu miercuri....:x

Link spre comentariu

o fi vreo legatura intre devastarea masinii si prezenta/prestatia de la televiziunea poporului ?..

"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon
Link spre comentariu

Si asta dupa ce mi-au spart masina, mi-au rupt oglinzile, mi-au rupt caucicurile si m-a lovit si-un taxi!:ypu

Cu alte cuvinte...dupa o zi normala din viata unui "lup de stepa". Pai tocmai dupa toate cele compania "mandrei" era menita a fi un loc de refugiu. Si ce mod mai complet de a te pregati in a fi copilotul perfect decat acela de a alerga dupa femela ? Exercitiu pentru minte si trup. Haide, Petre, ca se poate.

I was an idea in a long chain of discovery.
Link spre comentariu

o fi vreo legatura intre devastarea masinii si prezenta/prestatia de la televiziunea poporului ?..

:ha: Vezi Petre, ce ti-am zis eu? Ca era mai bine sa nu ti se vada capul. :ha:

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare