Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

racire M

bob_cox

Postări Recomandate

Re: racire M

deocamadata voi monta coolerul suplimentar de bmw-azi am dat jos radiatorul care dupa ce a coborat de pe masina arata si mai rau decat ma gandeam:plina de petice,umflata de ger(probabil masina nu a vazut antigel o peroada foarte indelungata!)si plina de piatra.Am dus radiatorul la mester pentru curatat,schimbat capacul superior si inferior pentru a scapa de acea gaura de la manivela fiindca si acea gaura obstructioneaza circulatia apei si sa vedemce iese...In orice caz de cand am luat masina nu am facut altceva decat sa repar stricaciunile cauzate de improvizatiile ori nepasarea fostilor propietari:uameni:dr3

sal radiatorul de tv cu cel de ims i relativ la fel de mare . problema radiatoarelor vechi este ca se infunda fagurele pt ca nu prea folosea lumea antigel chiar si pe vara. difuzor ar merge de tractor u 45 ca are radiatorul aproape la fel si cu mici modifirari ar merge. electroventilatorul merge de la dacia papuc diesel si e cea mai buna solutie . m meu face figuri la racire la regim de ture mici ( cind faci trafic) si la regim de blana la preste 35° .

racitor pe apa pt ulei are alfa 75 td ( i bun pe pt ulei dat tot asa icalzezte apa!!!!!!!!!!!!) bafta cipi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sau imi trimiti radiatorul vechi si-ti fac unul nou...din aluminiu....care e altceva decat cel vechi

Din ce imi aduc aminte, si sigur nu gresesc, stiu ca esti fan al radiatoarelor de Cu.........deci care zici ca ar fi totusi mai bun..?

Link spre comentariu

corect asa este sunt fan radiatoare din Cu...dar....cu criza asta s-a scumpit materialul roscat ca naiba...si au trecut la productie in majoritate din Al....la aceeasi calitate de executie :grin:

Ahaa.....good to know ! :h5

Link spre comentariu

daca vrei sa vezi cum arata unul de Al....arunca un ochi pe Toyota lui Sever:wink:

L-am vazut pe al lui Matake facut la Conrad pentru fosta lui masina, KZJ70, 3.0.......tot asa as fi vrut si eu : mai gros cu un rand de celule(?) decat originalul.

http://forum.club4x4.ro/attachment.php?attachmentid=105706&d=1305370455

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare