Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

LJ 80 undeva in Ungaria. Nu atat de cumparat cat de admirat

Postări Recomandate

Am descoperit azi minunatia asta: http://www.hasznaltauto.hu/auto/suzuki/lj_80/suzuki_lj_80_v_4wd_van-3960343 O postez pentru ca nu credeam ca Suzuki LJ80 poate arata asa. Nici iesita din fabrica nu cred ca putea fi atat de faina. 1 an si 2 luni de restaurare, dupa care omul nu a mai avut inima nici macar sa o murdareasca :grin: Nu ma mira!

Pentru eventualitatea ca masina se vinde sau anuntul expira, pun si pozele pentru desfatarea privitorilor

Samurai incepator
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 luni mai târziu...
Vizitator costinell

Re: LJ 80 undeva in Ungaria. Nu atat de cumparat cat de admirat

Este una la fel de bine refacuta in Petrosani, drumul spre Vulcan, l 2 km dupa intersectia.

E un parc acolo, la Casa de Vis cu vreo 3 Toyote foarte ridicate, un Humvee, un camion americam criminal ... daca aveti drum duceti-va, o sa va cruciti ce vedeti acolo

Momentan situl nu le merge, dar cind isi revine sunt acolo masinile

http://www.aventuridevis.ro/

PS Nu e reclama, nici macar nu mi-a raspuns la mail cind l-am intrebat daca are ceva de vinzare din ele...

Link spre comentariu

LJ 80 la Casa de Vis? Maine verific. Restul de acareturi le stiu, ca doar trec de cateva ori pe saptamana pe acolo, dar Suzane nu am vazut niciodata.

Samurai incepator
Link spre comentariu

salutare

camionul am apucat sa il pozez din mers cand am facut Transalpina asta vara

sper sa fie bun linkul:

http://img63.imageshack.us/img63/2009/img0742h.jpg

LE - am si verificat linkul

Unimog U1500 de armata

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

Este una la fel de bine refacuta in Petrosani, drumul spre Vulcan, l 2 km dupa intersectia.

E un parc acolo, la Casa de Vis cu vreo 3 Toyote foarte ridicate, un Humvee, un camion americam criminal ... daca aveti drum duceti-va, o sa va cruciti ce vedeti acolo

Momentan situl nu le merge, dar cind isi revine sunt acolo masinile

www.aventuridevis.ro/

PS Nu e reclama, nici macar nu mi-a raspuns la mail cind l-am intrebat daca are ceva de vinzare din ele...

Am vazut si eu acel loc. Si, daca imi aduc bine aminte era si un LJ.

Zoli, am fost dus de Dodo acolo.

Editat de pavel_vn
Link spre comentariu

Stati nitel, fratilor, ca mi se facu lumina in cap! Greu, da' se facu. Cred ca vorbim despre LJ-uri diferite. Eu de Suzuki LJ80, masina cu care am inceput topicul, voi de Toyota LJ. Daca e asa, mai venim de acasa, Toyote "e mai multe" pe acolo.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Stati nitel, fratilor, ca mi se facu lumina in cap! Greu, da' se facu. Cred ca vorbim despre LJ-uri diferite. Eu de Suzuki LJ80, masina cu care am inceput topicul, voi de Toyota LJ. Daca e asa, mai venim de acasa, Toyote "e mai multe" pe acolo.

A ta e de pe un site din Ungaria. Dar, daca tin bine minte, am vazut si acolo un Suzuki LJ, la marginea Petrosaniului.

Link spre comentariu

Vizitator costinell

La Casa de Vis are Suzuki la fel ca ala din Ungaria. Se merita vizitat parcul lui, e si un moster truck american. Daca va intereseaza Unimog am gasit un site care le vinde direct de la armata austriaca la preturi bune. PM si il caut

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Sunt dator cu un mea culpa insotit de cenusa in cap. Dupa multe treceri pe langa Casa de Vis am vazut si eu LJ-ul. Chiar e unul, in o stare aparent acceptabila, chiar daca rugina strapunge caroseria pe la aripi. E vopsita inspirat in culorile armatei americane, ceea ce ii da un aer de macheta reusita a unui jeep de desert :)

Samurai incepator
Link spre comentariu

Sunt dator cu un mea culpa insotit de cenusa in cap. Dupa multe treceri pe langa Casa de Vis am vazut si eu LJ-ul. Chiar e unul, in o stare aparent acceptabila, chiar daca rugina strapunge caroseria pe la aripi. E vopsita inspirat in culorile armatei americane, ceea ce ii da un aer de macheta reusita a unui jeep de desert :)

Ca sa vezi si tu, cat sunt de atent la frumusetile din zona ta.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare