Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

viscocupla 300gd

drag

Postări Recomandate

Mi s-a dus vascocupla la g, am incercat sa iau de la piese, mai ieftin de 1200 ron nu am gasit.am incercat de meredes 124 de 3000 dar e mai kica cu 2 cm. ce e de facut? are cineva asa ceva in plus? oare daca as comanda de 124 cu ventilator cu tot ar potrivi? masina e un w463 300gd din 1990
mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa elimini orice dubiu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: viscocupla 300gd

Sal.

sau poti sa blochezi viscoplupaj pana nu gasesti ceva mai ieftin.....

incerca aici si spuni ca te trimit eu 0722218350

are aproape orice nou si S.H.

maurizio

tel. 0785 366 599 (mauri)

dreamservice2005@yahoo.com

Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar

ESTOTE PARATI

Link spre comentariu

Da, este 1450 lei, ceea ce mi se pare foarte mult, tinand cont ca la mercedes 124 de 3000, acelasi motor e doar 300 lei, numai ca nu potriveste de la una la alta, diferenta de 2 cm in diametru

mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa elimini orice dubiu
Link spre comentariu

Si mie imi facea fite viscocupla la "ferozel" si am blocat sa se invarta todeauna si merge de minune nu am mai avut probleme de atunci,este ca si noua.

Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl
Link spre comentariu

ma gandesc sa iau una de 124 cu ventilator cu tot, e mai mica cu 2 cm in diametru, dar cred sau sper ca va face fata.

Link spre comentariu

ma gandesc sa iau una de 124 cu ventilator cu tot, e mai mica cu 2 cm in diametru, dar cred sau sper ca va face fata.

si cand ai sa incingi motorul si o sa fiarba ai sa vezi unde ai facut economie si unde ai pierdut.

sfat:pune piesa originala mercedes!

0741140440-Robert
Link spre comentariu

Acum am venit din concediu, am sa incerc cu una de 124, cred ca tot e mai bine decat sa nu se invarta deloc.

Link spre comentariu

Am rezolvat problema, azi am montat una de 124 de la dezmembrari cu elice cu tot, diferenta e numai de 1 cm in diametru, la 124 elicea e mai lunga, astept sa vad cum functioneaaza, tipul de le dezmembrari mi-a zis ca daca nu e ok mi-o ia inapoi. Maine o pun la probe.

probele au iesit rele, nu cupleaza nici aia, stie cineva cum se poate verifica o vascocupla daca functioneaza fara sa o montezi?

Editat de drag
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare