Sorin Priboi Postat Iulie 5, 2010 Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: Ce se aude cu masinile inmatriculate in bulgaria Eu la mine la firma platesc impozitele la masinile inmatriculate pe BG din considerentul ca omul poate sa vrea sa mearga si el prin BG cu masina proprietate si nu as vrea sa aiba probleme vreodata! Cineva care are masina inmatriculata in Bulgaria si doreste sa mearga de ex. la mare la Bulgari sau la Greci sau orinde altundeva si va tranzita Bulgaria, daca nu are impozitul platit la bulgari poate sa aibe probleme? Am inteles ca la noi nu este problema cu impozitarea in bulgaria dar cum va fi la ei daca vei trece cu masina acolo? Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Re: Ce se aude cu masinile inmatriculate in bulgaria Eu ma plimb cu masina inmatriculata in BG foarte des. Si am si contract de vanzare-cumparare. Din cauza ca-mi place foarte mult la Balchick si Dalboka mi-am luat si vigneta pe un an. Si acum chiar arat ca un bulgar veritabil :h5. In Bulgaria nu m-a oprit nimeni, in Romania mi-au cerut cartea verde si talonul, dupa care m-au salutat politicos... Concluziile le trageti singuri...:banana P.S. Am uitat sa va spun ca am facut si Germania si Anglia cu aceeasi masina fara niciun fel de probleme. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: Ce se aude cu masinile inmatriculate in bulgaria Eu nu merg zilnic...dar de 2-3-4 ori pe saptamina tot merg in BG. Nu am inpozit platit nici la camioneta FORD si nici la specializata RENAULT. Vigneta...citeodata am....citeodata nu. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorel_cirjaliu Postat Ianuarie 26, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: Ce se aude cu masinile inmatriculate in bulgaria Am vazut pe la tv o estimare care spunea ca sunt in jur de 100000 de masini inmatriculate in Bulgaria. Calcul simplu: 100000 masini x 400 euro (media unei inmatriculari in BG) = 40 mili Eeuro care s-au dus in bulgaria 100000 masini x 120 euro (o medie a taxelor anuale in BG) = 12 mil Euro care se duc anual in BG. Nu mai punem in calcul banii care se cheltuie de posesori la fiecare drum. Ce dracu fac astia la guvern? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: Ce se aude cu masinile inmatriculate in bulgaria astia de la guvern isi exerseaza incompetenta.... mi se pare mie sau esti putin invidios pe bulgari? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: Ce se aude cu masinile inmatriculate in bulgaria Eu am terminat ...din 1500 ron am platit ptr 2011 toate impozitele la stat! :ha: propietati + masini ... Ce e peste 2000 cmc am mutat / inmatriculat la BG. :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jidanu Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: Ce se aude cu masinile inmatriculate in bulgaria astia de la guvern isi exerseaza incompetenta.... mi se pare mie sau esti putin invidios pe bulgari? Nu,colegul probabil ca tocmai a platit impozitele la romani si a ramas socat. Ce ,,rusine" imi e ca am platit la bulgari..........:grin: Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB Soricar 4x4 LWB ''Lache" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BFG Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Ne mutăm în Bulgaria? În feb.2011 am fost îla vidin pentru prelungirea actelor. La înmatriculari, 99% din mașini erau ale românilor. Un zvon spune că bulgarii vor fi impozitați funcție de nr. de mașini pe care le dețin. Am aflat că legile lor sunt foarte permisive cu cetățenii UE și poți să-ți faci acte de rezident și cu domiciliu în BG și apoi îți înscri mașina pe numele tău. Oricum, taxele lor nu le vor ajunge pe cele românești. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: Ce se aude cu masinile inmatriculate in bulgaria Atit timp cit ai masina inmatriculata pe firma in BG,iar firma sa fie facuta de un roman nu de un bulgar totul e super simplu si poti dormi linistit ca "bulgarii nu mai lucreaza pt tine":ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate