dulceanu ionel Postat Iulie 2, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: Rulota tip hamac agatata intre copaci!! Acuma m-am gasit cu virgil si mi-a dat pozele cu rulota facute acum trei zile. Intr-o poza il vedeti pe cos cum da la palan iar in alta ma vedeti pe mine sub rulota dupa ce am legat-o pe dedesupt. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: Rulota tip hamac agatata intre copaci!! Ce s-ar mai pute spune....Doar ca ne pare rau pentru toate necazurile astea.... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Iulie 2, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: Rulota tip hamac agatata intre copaci!! Din pacate nivelu a mai crescut si masina este aproape sub apa noroc ca acolo in padure curentul este mic. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: Rulota tip hamac agatata intre copaci!! Acum vad si eu ca de fapt voi ati taiat panhardul ala de la masina la rulota . Cred ca se leagana intr-un mare fel . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Iulie 2, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: Rulota tip hamac agatata intre copaci!! Nu l-am taiat s-a ridicat cu tot cu rulota cand ai ridicat-o la ceruri.Si dc se leagana ce?adorm pescari mai repede. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: Rulota tip hamac agatata intre copaci!! sa vezi chef acum pe capul pestilor.......au prins oameni la rulota:ha::ha::ha: basca bonus un pajero:ha::ha::ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Re: Rulota tip hamac agatata intre copaci!! Din pacate nivelu a mai crescut si masina este aproape sub apa noroc ca acolo in padure curentul este mic. Citesc despre problema voastra de 2 zile si imi pare sincer rau de ceea ce vad... chiar ma intrebam in ce stare mai e mitsu ... Succes baieti , ca aveti nevoie :hl ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Re: Rulota tip hamac agatata intre copaci!! Daca a fost scoasa bateria la Mitsu n-are nimic. Apa din motor se scoate daca a intrat. Restul..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate