saw Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 salut, cine ma ajuta cu un sfat : Vreau sa schimb folia partii din spate de la soft top.....Nu pot sa ma obisnuiesc cu ideea ca nu vad nimic in spate. Cred ca soft topul meu este cel original si de 14 ani a devenit foarte opac. Se poate taia-lipi acea folie ? Are cineva experienta / ideie ? Multumesc mult ! :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Claritate - Opacitate soft top lasa asa acel soft top ca nu iti va face nimeni o lucrare asa buna calitativ ca cei din fabrica incearca sa te obisnuiest cu oglinzile laterale sau poti opta la varianta sa faci schimb de geamuri spate de la soft topul tac cu un alt coleg care nu este deranjat de opacitatea acelui geam suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Claritate - Opacitate soft top Cred ca Lipoveanu avea ceva variante pt plasticul ala pt geamul de la soft-top.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Claritate - Opacitate soft top gasesti 'geam' la astia de vand prelate ptr camioane ... 10ron/MP gros de 0,5 sau 0,8 mm ...recomand de 0,5 caci este mai maleabil ... se lipeste cu prenadez pe margini dupa care ideal ar fi tras la masina ...cusut .... si peste cusatura se revine cu lipici ... .... orice i-ai face se opacizeaza si se zgaraie ... scopul lui este sa te apere de ploaie ocazional ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate