worldscape Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Re: Mutare firma in Bulgaria luati de aicea: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7517046-video-cum-muta-afacerile-bulgaria-cum-scapi-tva-24-investigatie-incognito-despre-riscurile-avantajele-unei-firme-deschise-ruse.htm Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BigDude Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Re: Mutare firma in Bulgaria apropo daca am ,,bube,, cu statul roman pot infiinta o firma noua ca asociat unic? Bube in ce sens? Datorii la stat? Să fii iubit... tu și restul lumii. Atâta timp cât nu ești dat prin interpol, banii tăi sunt foarte apreciați la bulgari. :wink: Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Re: Mutare firma in Bulgaria Asfalttango poate se intereseaza.....please !......si ne aduce niste informatii privind rezidenta in BG.......se discuta pe topicul celalalt, dar as vrea sa continuam aici ca acolo e altceva : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?p=621501#post621501 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Re: Mutare firma in Bulgaria Din ce stiu eu pina acum: Pentru depunerea cererii de rezidenta ai nevoie de: 1.Contract de inchiriere a unui spatiu de domiciliu(se rezolva). 2.Contract de munca legal(se rezolva mai greu). 3.Examene in limba bulgara....:dr3....deja de aici m-au pierdut si nu am mai continuat discutia ca eu am invatat citeva cuvinte in 2 ani. O sa incerc sa ma interesez din nou:h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Re: Mutare firma in Bulgaria Adi, din auzite stiu ca mergea si cu niste bani in cont la banca ca sa scapi de contract de munca. Partea cu examenul de limba cred ca se refera la cetatenie. Pe noi ne intereseaza doar rezidenta. Aplicam mai incolo pentru cetatenie... dupa ce ne familiarizam cu locurile, oamenii, limba.... :2dr Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
codufiscal Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Re: Mutare firma in Bulgaria Problema care e la noi e de alta natura. De mentalitate, de organizare, de viziune. De respectarea unor legi facute de tampiti se ocupa niste tampiti mai mari, functionari publici licentiati pe la Petre Andrei, Spiru Haret sau chiar pe la facultati de stat, ca au ajuns si astea niste toalete dotate cu sali de curs, laboratoare si profesori aferenti. Niste functionarasi cu mentalitate de sef de post si cu gandire si comportament aferente (nu vreau sa generalizez, nu toti sunt asa, insa cei care sunt asa sunt prea multi). Sunt foarte curios cati dintre noi ar ramane neschimbati si ar mai gandi la fel ca acum daca ar ajunge, sa spunem, comisari la garda financiara. Dar daca ar ajunge parlamentari? Asta e problema noastra, a romanilor. Puterea ne schimba. In rau. Nu mai vrei sa platesti impozite catre statul romanesc din diferite motive. Unul dintre ele e sila. Daca faptul ca platesti dincolo si le ingrosi ceafa bulgaroilor iti da o anume satisfactie, e bine. Pentru mine mai mare satisfactie am cand fac “ceva” evaziune, o numar si o bag in buzunar. Pe toata. Satisfactia ca cel care deseneaza frunze reprezentand “Carpathian garden” a castigat mai putini bani. Si alte satisfactii de genu’ asta. Cine are curaj si a adunat indeajuns de multa sila ca sa plece “dincolo” cu firma sa ne spuna si noua cum e, si, daca e bine, sa ne invete si sa ne cheme si pe noi. Insa eu ma gandesc ca or sa puna romanasii nostri si pe acolo lucrurile la punct, asa cum au facut si prin alte strainataturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Re: Mutare firma in Bulgaria De invatat, te trimit eu la cineva care sa te invete daca intr-adevar te intereseaza. Avantajul unei astfel de scheme este ca nu mai faci evaziune deloc ;-) Nu neaparat folosind BUlgaria, ci diverse alte alternative time-tested ;-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Re: Mutare firma in Bulgaria @codufiscal : Please, hai sa pastram discutia on-topic pt ca de sila ne e tuturor, dar aici ne spargem creierii sa gasim solutii......:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reluflorea Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Mutare firma in Bulgaria . Legislatie mai simpla si mai clara Fiscalitate mai mica Impozit pe profit 10% Vanzarea in Romania -ca import intracomunitar ( TVA la sfarsit-nu au reusit sa-l bage ai nostri la intrare) -ar fi bine pe o alta firma Costuri creare firma 550-600 eu -si un contract de inchiriere( preturi mai mici la contabilitate) siiiii .... vrei sa continui? De vreo 3 zile au mai complicat ai nostrii un pic cu importurile intracomunitare, trebuie sa mai faci o declaratie si o inscriere , pe langa celelalte. cica s ar fi bagat la intrare tva ul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate