lichter Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Urmeaza sa plec cu masina pina in Praga si ma gindeam in prima seara sa innoptez in Ungaria. Poate cineva sa imi recomande un loc frumos cu gulas exceptional unde sa stau o noapte? As prefera o pensiune/hotel cu parcare in curte, eventual pazita, ca o sa am masina plina de prostii, inclusiv tot echipamentul meu de birou/munca. Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator dragos 75 Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: Cazare Ungaria Incearca aici www.paprika-csarda-hotel.hu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Iulie 2, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: Cazare Ungaria Arata bine, am notat, multumesc :h5 Astept in continuare sugestii, poate chiar intre granita si Budapesta. Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: Cazare Ungaria Inainte de Budapesta cu cca. 30 km, pe partea dreapta, Motel Venusz ,cu parcare, insa mancarea si cazarea de 2 stele. Am auzit de la tir-isti, in Kecskemet, locatie cu parcare si mancare traditionala, insa trebuie sa iesi de pe autostrada. Drumuri bune :h5 SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: Cazare Ungaria Trebuie sa iesi de pe autostrada si te poti caza in orice sat,orasel.....e plin de pensiuni( max 50 euro 2 persoane cu mic dejun)....depinde in ce zona te prinde somnul :grin: ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Iulie 2, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: Cazare Ungaria Multumesc frumos de sfaturi. Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate