Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Putem sa-i ajutam sa mai spere? (inundatiile din Moldova)

ALPINA

Postări Recomandate

Re: Putem sa-i ajutam sa mai spere? (inundatiile din Moldova)

Daca autobuzul meu este util la ceva va sta si el la dispozitie cu tot cu sofer... nici ala prea priceput dar dornic sa ajute... 0730 240566 Catalin

:ang1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 147
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

S-a pus un anunt pe forum in sensul de a putea da din putinul nostru ceva sa-i ajutam pe acei oameni necajiti aflati intr-o situatie mai mult decat delicata!

Convoiul umanitar va pleca din Bucuresti sambata 31.07.2010 ora 0 din parcarea Metro Voluntari (iesirea spre Urziceni) si va urma urmatorul traseu:

Bucuresti-Urziceni-Buzau-Focsani-Bacau-Piatra Neamt-Suceava-zona calamitata!

Ziua de 31 a lunii curente este una importanta ptr mine si in cei 34 de ani de viata cred ca va fi cea mai reusita aniversare alaturi de voi!:grin:...Asa sa-mi ajute Dumnezeu!

Va asteptam cu drag sa va alaturati noua ... toti fratii si toate surorile de sange sau vitregi ai acestei mari familii care este comunitatea virtuala Club4x4! :grin:

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Fac tot posibilul ca pe 31.07 sa pot raspunde "prezent", cu tot cu Zuza (masina, posibil si... nevasta:grin:).

Pana atunci, sper ca, pe langa hainele pe care deja le-am adunat, sa mai pot adauga si ceva alimente.

Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA

Skoda Fabia Combi

Link spre comentariu

Ar fi bine de stiut aproximativ cantitatile... In prealabil este bine de facut un tip de ancheta sociala, sau recunoastere in teren. Cum am mai spus, sunt zone care au fost foarte mediatizate si majoritatea ajutoarelor se indreapta spre acele zone, in defavoarea altora.

Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

Tare as vrea sa stiu si eu Nelule ...pana la anunt, lumea era buluc ...acum vad ca e liniste ... dar mai sunt 3 saptamani pana atunci ...mai sunt multe de zis :wink:

Link spre comentariu

Deci lista e asa:

1.Stefan79

2.Csaf

3.Didone

4.Vioturcu

5.Yonutz

Link spre comentariu

Trece-ma pe lista.

Pe 28 ajung acasa si pe 31 ma pot alatura convoiului in Adjud sau Bacau.

1.Stefan79

2.Csaf

3.Didone

4.Vioturcu

5.Yonutz

6.Piratu'

Piratu' pentru ca lucrez pe mare

Prietenii imi spun Liviu

Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008

Link spre comentariu

Prezent si eu!

0723358877

Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)

Link spre comentariu

1.Stefan79

2.Csaf

3.Didone

4.Vioturcu

5.Yonutz

6.Piratu'

7.Luci

mai avem putin timp si multe de facut

UN PLAN DE BATAIE ?

Link spre comentariu

Tare as vrea sa stiu si eu Nelule ...pana la anunt, lumea era buluc ...acum vad ca e liniste ... dar mai sunt 3 saptamani pana atunci ...mai sunt multe de zis :wink:

dupa cum i-am scris pe pm lui nellorunner chiar daca sunt din iasi(teoretic in afara traseului vostru) pe 31 pot veni spre suceava pt o mina de ajutor daca e nevoie.(scuze de subliniere nu stiu ce naiba are)

Link spre comentariu

Planul de bataie e simplu:

Strangem cat de multe ajutoare putem in Bucuresti si pe 31 le punem in masina adecvata si plecam spre Moldova intr-un convoi de masini de teren. Unde ne vom intalni cu Neloo care ne va spune unde vom dirija aceste resurse. ORICE ajutor este binevenit. Adica haine, paturi, mancare, apa ...ORICE!

In afara celor de pe lista, in ciuda faptului ca multi doresc sa participe...nimeni nu m-a contactat! :wink: Dar mai este timp ....:h5

Link spre comentariu

Eu te-as contacta dar sunt departe rau.

Sotia deja face ordine prin haine, a vorbit si cu sora-sa, maica-sa, maica-mea, tot neamul sorteaza acum la haine si la tot ce nu le mai e necesar lor si de ajutor celor napastuiti.

Cu astea ma incarc eu direct in masina si ne vedem in Bacau sau Adjud. Daca faceti cumparaturile in Bucuresti sa-mi spui si-ti pun in cont si niste bani, daca nu, le facem impreuna la Metro Bacau sau unde vreti voi.

Prietenii imi spun Liviu

Link spre comentariu

Laudabil efortul vostru ...VA MULTUMESC ANTICIPAT in numele acelor oameni ... si ei au dreptul sa spere si noi avem puterea sa le oferim acest drept!

Stiu ca situatia multora dintre noi nu e tocmai roz... Dar cu toate astea lucrurile se misca. Orice haina, patura, pres, jucarie, coaja de paine care va e in plus in casa e binevenita!

Targhetul nostru- cca 3 tone de alimente si anume:

-un palet apa minerala

-un palet ulei

-un palet faina

-un palet malai

-un palet zahar

Sa zicem ca deja avem o tona de alimente, mai avem de strans doua! ... Asta prin amabilitatea membrilor ACS 4x4 Bucuresti si a unor domni care doresc sa-si pastreze anonimatul!

Acesta este un exercitiu de solidaritate! Un test si in acelasi timp o provocare adresata "spiritului 4x4" ...Sa demonstram ca inca NU A MURIT! Mergem inainte ...Doamne Ajuta!

Link spre comentariu

Zilele astea fiind de weekend a fost mai liniste pe forum dar sa speram ca de luni se schimba datele problemei.

Am si eu o remorca si daca e nevoie o leg dupa mine.

Doamne ajuta!

Prietenii imi spun Liviu

Link spre comentariu

Gestul vostru este laudabil... Dar cum ziceam , datorita mediatizarii, acest tip de ajutoare au ajuns si rasajuns in zona. De exemplu la centru de afaceri Suceava, care se afla la aeroport, sunt zeci de tiruri depozitate acolo ,inclusiv materiale de constructii si care asteapta distribuirea. Parerea mea este ca astfel de ajutoare asteapta multi altii, de exemplu zona Tulcea.

Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

Gestul vostru este laudabil... Dar cum ziceam , datorita mediatizarii, acest tip de ajutoare au ajuns si rasajuns in zona. De exemplu la centru de afaceri Suceava, care se afla la aeroport, sunt zeci de tiruri depozitate acolo ,inclusiv materiale de constructii si care asteapta distribuirea. Parerea mea este ca astfel de ajutoare asteapta multi altii, de exemplu zona Tulcea.

ai perfecta dreptate dar pina pe 31 cred ca o sa reusim sa gasim o locatie unde sa putem distribui ajutoarele acolo unde au nevoie de ele nu la un centru de colectare ca se alege frafu de ele

Link spre comentariu

Cu siguranta o sa mergem undeva unde nu au ajuns pantofii cu toc!

Tocmai din acest motiv o sa mergem cu acareturile din dotare! Ideea este ca ajutoarele sa ajunga la cei care au intradevar nevoie si sa ajunga din mainile noastre. Nu sa mergem sa le descarcam la "centru" pentru sortare.

Pana la plecare, ar fi bine sa ne mobilizam si sa strangem cat mai multe lucruri de care au nevoie acei oameni necajiti.

Link spre comentariu

Neloo, multumim de informatii ... O sa ne directionam atunci catre alta zona ... Ce ziceti de un "altfel de safari"?

Am vb cu cineva de pe forum ...o sa incercam sa luam cu noi inclusiv barci ...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare