stefan79 Postat Iulie 11, 2010 Partajează Postat Iulie 11, 2010 Re: Putem sa-i ajutam sa mai spere? (inundatiile din Moldova) Super! Off road nautic! :h5 www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luci Postat Iulie 11, 2010 Partajează Postat Iulie 11, 2010 Re: Putem sa-i ajutam sa mai spere? (inundatiile din Moldova) daca trebuie dece nu? am o pereche de cizme :ti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Iulie 11, 2010 Partajează Postat Iulie 11, 2010 Re: Putem sa-i ajutam sa mai spere? (inundatiile din Moldova) Barca nu am dar am un jet ski si pot sa-l iau dupa mine bucuros. E de 3 persoane dar poate trage o barca dupa el fara probleme. Ar fi interesant Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 11, 2010 Partajează Postat Iulie 11, 2010 Re: Putem sa-i ajutam sa mai spere? (inundatiile din Moldova) Piratule nu mergem la distractie, mergem la munca ... In urma oricarei actiuni la care am participat, am fost frant ... dar multumit! Ideea este buna, se retine si vedem cum ii gasim o utilizare in functie din locatie @ontopic... Cineva din zona Tulcea poate sa ne faca o ancheta sociala in zona? :h5 Am primit un pm de la un copil care are aici user pe forum ... "salut!din pacate si spre rusinea mea,tocmai acum am citit topicul.daca aveti nevoie de forta de munca si un loc undeva intr-o masina as putea veni cu trenul pana la bucuresti si de acolo cu voi sa va ajut la impartirea produselor(maine vorbesc cu parintii)...sunt in vacata si poate v-as fi de ajutor.astept raspuns ca sa stiu daca vorbesc cu ai mei!o seara buna!" M-a impresionat mesajul lui ...Are doar 16 ani si doreste sa vina sa ne ajute la umanitara ... Acest copil este ptr multi dintre noi un veritabil exemplu si un exemplu sublim de solidaritate... :br Daca vom avea consitamantul parintilor lui ... il vom coopta in echipa! :h5Mai vine cineva din zona Targu Jiu-Filiasi-Craiova? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: Putem sa-i ajutam sa mai spere? (inundatiile din Moldova) Cu siguranta o sa mergem undeva unde nu au ajuns pantofii cu toc! Tocmai din acest motiv o sa mergem cu acareturile din dotare! Ideea este ca ajutoarele sa ajunga la cei care au intradevar nevoie si sa ajunga din mainile noastre. Nu sa mergem sa le descarcam la "centru" pentru sortare. Pana la plecare, ar fi bine sa ne mobilizam si sa strangem cat mai multe lucruri de care au nevoie acei oameni necajiti.Zone inundabile in care nu se poate ajunge cu masini normale, nu sunt in Bucovina.... iar eu nu ma refeream sa se duca ajutoarele direct la centrul depozit. Am spionat prin cineva care este in primarie si m-a informat despre acei sinistrati. Deja s-au inceput constructia caselor, in zonele cu oameni gospodari, sinistratii au conditii bune de cazare, mancare primesc regulat, de aceea s-a format acel centru de triere distributie, singurii nemultumiti fiind tiganii....ba ca se li se dea apa minerala ca de la apa plata fac diaree, ba ca altii mananca mai mult, ba ca nu le convine unde au sa li se faca casele... O dovada de comportament... http://www.monitorulsv.ro/Local/2010-07-09/Secretarul-si-un-angajat-al-Primariei-Patrauti-batuti-de-sinistratii-de-etnie-roma Din acest motiv, eu asa opta si pt alte zone, unde oamenii nu au beneficiat de nimic, iar daca voi optati tot pt Bucovina, eu nu am nimk impotriva. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: Putem sa-i ajutam sa mai spere? (inundatiile din Moldova) Cu siguranta exista vreun coleg de forum care stie o zona devastata de ape si care ne poate indruma intr-acolo. Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luci Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: Putem sa-i ajutam sa mai spere? (inundatiile din Moldova) padure fara uscaturi nu se poate ..... dar noi trebuie sa ne concentram fortele pe ce avem noi de facut sa stingem cit mai multe ajutoare sa le ducem acolo unde trebuie si sa ne intoarcem sanatosi acasa asa sa ne ajute Dumnezeu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiB Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: Putem sa-i ajutam sa mai spere? (inundatiile din Moldova) O parere - poate ar fi util cu o zi inainte de plecarea incolo sa luati legatura cu cei de la ISU. Pe site au date de contact destul de detaliate (inclusiv numere de mobil ale principalilor responsabili din fiecare judet) si cred ca pot da o situatie destul de aproape de adevar, cu zonele afectate. Datele de contact sunt aici: http://www.igsu.ro/unitatit.htm. Pana pe 30 strang si eu ce gasesc si le aduc la depozitul din - daca am inteles bine - Popesti-Leordeni. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: Putem sa-i ajutam sa mai spere? (inundatiile din Moldova) Am vorbit astazi cu parintele Protopop Dinu de la o parohie din Bucuresti dirijat la mine de cineva de pe forum (multumesc!) care mi-a spus ca are multe ajutoare stranse de la enoriasi dar nu are mijloc de transport si doreste sa ni se alature in aceasta actiune. Incepand de lunea viitoare vom studia problema in amanunt ... Se pare ca tot mai multi oameni ni se alatura ...si asta ne indarjeste sa luptam cu maxima seriozitate sa ducem la indeplinire aceasta actiune! Tot de luni o sa fac un inventar public la tot ce avem pana acum si la tot ce se adauga ulterior ... Multumesc lui Dumnezeu si voua ...cred ca o sa pregatesc pana la urma un TIR ... :grin::h5 As dori daca sunt printre voi cadre medicale care doresc sa participe sa oferim acelor oameni si un consult medical la fata locului ... Buna ideea cu IGSU ...studiem! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: Putem sa-i ajutam sa mai spere? (inundatiile din Moldova) urmariti materialul urmator(atentie de la min 1:58) http://stirileprotv.ro/video/lupta-inegala-oamenii-neputinciosi-in-fata-furiei-apelor/60433982 :uameni:pr"pai pana ajunge in deal la mine,nu cred!" http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Re: Putem sa-i ajutam sa mai spere? (inundatiile din Moldova) Mergem inainte. Din ce-mi spune sotia si din ce vede ea la televizor se pare ca Jud. Suceava ar fi unul din cele mai afectate. Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Re: Putem sa-i ajutam sa mai spere? (inundatiile din Moldova) A fost, dar nu mai e. "Raraul S.A." (lactate), din Campul Lung Moldovenesc, a donat 5 tone de lapte UHT (de ala la cutie, valabil 6 luni), catre "Salvati Copii SV", pentru a-l imparti in zonele calamitate. De 1 saptamana nici un primar, consilier, etc, nu vrea sa accepte nici macar 1 tona de lapte, sub motivul ca: "Da noi avem destule, nu mai avem nevoie" (le e lene sa semneze un PV sau sa numere 100 de baxuri de lapte, avand in vedere ca transportul si distributia la casele afectate, sunt asigurate). Sau mai e un raspuns super de kko: "Nu mai vrem ajutoare, ca daca dam la unii, atunci ceilalti ne sar in cap ca vor si ei... Cu toate ca ceilalti n-au nici o treaba cu apa". Ma rog... A fost valul, le-a luat calul (la unii), acum totul e ok si nu cred ca mai este nevoie de ceva in zona asta, poate doar de cateva kile de TNT pt anumite zone. Vorba lui NelloRunner.. Mai bine mergeti in Tulcea, ca aia is de 1.000 de ori mai saraci si vai de capul lor, decat astia. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Balauru Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Re: Putem sa-i ajutam sa mai spere? (inundatiile din Moldova) Cu toate ca sunt nou printre dvs. parerea mea e sa ne indreptam atentia spre zona Tulcea. Cred ca oameni de acolo au si ei nevoie de ajutor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Iulie 16, 2010 Partajează Postat Iulie 16, 2010 Re: Putem sa-i ajutam sa mai spere? (inundatiile din Moldova) Citeam ieri intr-un ziar, nu-mi mai aduc aminte care, ca in zona Tulcea inca sunt zone unde accesul se poate face doar cu barca. Mai sunt doua saptamani pana la data umanitarei si daca sunt colegi printre noi care stiu de locuri inca izolata de ape, unde nu prea au ajuns ajutoarele de la stat, sunt rugati sa ne indrume. Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 16, 2010 Partajează Postat Iulie 16, 2010 Re: Putem sa-i ajutam sa mai spere? (inundatiile din Moldova) Alpina ce se mai intampla? Ca seaca apele, frate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 16, 2010 Partajează Postat Iulie 16, 2010 Re: Putem sa-i ajutam sa mai spere? (inundatiile din Moldova) Va rog frumos nu poluati topicul! Multumesc ... Prin amabilitatea unui coleg de pe forum saptamana viitoare exista programare de intalnire cu un reprezentant Brentag si ei doritori sa participe la aceasta actiune ... In principiu ne vom axa pe oameni foarte saraci afectati sau nu de calamitati din zona Tulcea ...:h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luci Postat Iulie 17, 2010 Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: Putem sa-i ajutam sa mai spere? (inundatiile din Moldova) am inceput colectarea paturi hainute un aragaz un frigider de la prieteni si urmeaza la o fabrica de incaltaminte poate luam ceva sosoni toate se string la mine la baraca si apoi le ducem la Yonutz in Popesti de luni ne punem pe treaba :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luci Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: Putem sa-i ajutam sa mai spere? (inundatiile din Moldova) referitor la ce spunea KLEZ este adevareat ca asa se poate intimpla numai la noi dar cu toate astea sint sigur ca in zona respectiva sint o multime de sarmani care nu au primit mai nimic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luci Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: Putem sa-i ajutam sa mai spere? (inundatiile din Moldova) cred ca am facut rost de 4 paturi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luci Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: Putem sa-i ajutam sa mai spere? (inundatiile din Moldova) cam prea multa liniste pe net !!!!!!!!!!! ce se intimpla ??????????? nu mai avem demaraj ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 (editat) Re: Putem sa-i ajutam sa mai spere? (inundatiile din Moldova) Demaraj este ... :tk Azi am vb cu o doamna de la Brentag ...miercuri ne intalnim cu ea. Ne da un palet de sampoane! Tot azi am vb cu Didone, paletul de apa a venit, faina si zaharul s-au comandat deja! Tot miercuri o sa ne intalnim cu un parinte de la Patriarhia Bucuresti ...si el si-a manifestat dorinta de a ni se alatura adaugand mai multi saci cu haine... Azi am primit un contact de la Asociatia Telefonul Copilului ...si ei dorind sa participe la umanitara noastra ... Deci actiune estem, dupa ziua de miercuri vedem cum ne organizam sa preluam ajutoarele si sa le incarcam in masini ... Ca locatie NU tintim neaparat o zona inundata ci una de oameni saraci ...oriunde ar fi ea ...cel mai probabil in zona Tulcea sau in zona Bacau-Suceava ... :h5 Editat Iulie 19, 2010 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: Putem sa-i ajutam sa mai spere? (inundatiile din Moldova) Este, este demaraj..... Sotia astazi a sortat hainele colectate de ea de pe la rude de prin vecini, si ne pregatim de drum. Sa vedem unde mergem. @Yonutz...... sau strans vreo doua haine si nu stiu daca o sa-mi incapa toate in Jeep. As vrea sa-mi spui daca se merge cu TIR-ul din Bucuresti sau doar cu masinile de teren. Daca este loc la tine ti le-as trimite cu fan curier iar daca nu, leg o remorca dupa mine sau le ingramadesc eu cumva. Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: Putem sa-i ajutam sa mai spere? (inundatiile din Moldova) Nu stiu inca pe ce volume si greutati ne bazam ...ca sa ma pot pronunta asupra mijlocului de transport ... Au venit in cont 200 de ron de la cineva de pe forum :tk intre timp ...UNICII momentan! :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: Putem sa-i ajutam sa mai spere? (inundatiile din Moldova) Mai vin unii astazi. E sotia in drum spre banca. Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luci Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 (editat) Re: Putem sa-i ajutam sa mai spere? (inundatiile din Moldova) este foerte bine ca incepem sa ne miscam:br am mai strins ceva si astazi sint la mine la baraca Editat Iulie 20, 2010 de luci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate