drag Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Nu vreau sa fac reclama nimanui, insa ieri mi-am cumparat din Plus spray vulcanizare rapida la doar 11 lei. Mi se pare un pret foarte bun, asa ca ma gandesc ca mai sunt colegi interesati pe forum de asa ceva si acum avem oportunitatea sa il luam la jumatate de pret. Daca moderatorii considera ca am gresit ceva ii rog sa stearga topicul Dragos mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa elimini orice dubiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calaretul4x4 Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 Re: spray vulcanizare rapida poate o fi expirat :)) l-ai folosit? mai curge ceva din el? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 Re: spray vulcanizare rapida sa fie expirat la cee??? poate doar sa nu mai aibe presiune atat.inauntru este doar latex pur. in schimb daca nu are presiune indiferent cu de gaz [in functie de producatori variaza] numai faci nimic cu el.trebuie sa nu poti sa apesi pe el cu mana asta la prima verificare.Iti dai seama ca cu acel spray care are de obicei 400 ml trebuie sa urci presiunea in cauciuc pana la cel putin 1 bar. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lascarrica Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Re: spray vulcanizare rapida sunt ok. folosit la lancer ca in ploiesti nu au vulcanizare :)) sau locuitorii sunt extrem de amabili sa nu te indrume spre una ... iar la motor cei de la vulcanizare au zis sa dau jos roata si sa vin la iei ... bagat 1 flacon si e ok. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate