blueheart Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Salutare. Perioada este 15-18 iulie 2010, in Vama Veche, restul detaliilor se gasesc pe net, eu vroiam sa stiu daca mai sunt doritori de o 'sezatoare' pe malul marii, in bataia vantului, cu 'acel' rasarit de Soare, cu pescarusi ce trec razant de-ti cade palaria, baie in mare, cort, rulota sau in masina (:wink:), eventuale ture offroad, iar seara delectare muzicala de bun gust. "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Iulie 4, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2010 (editat) Re: Folk You 2010, Vama Veche Aoleu, daca topicul ar fi trebuit deschis la 'Iesiri la sfarsit de saptamana', imi cer scuze si rog un 'oficial' sa il mute daca este cazul. Multumesc. Editat Iulie 4, 2010 de blueheart "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Re: Folk You 2010, Vama Veche ... pai tu propui o iesite de weekend ( prelungit ) in vama veche mai degraba.... OffRoad ce-i drept faci din drumul judetean pana pe plaja :ha: si cam atat.... da poate fi interesant :wink: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Iulie 4, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2010 Re: Folk You 2010, Vama Veche eu am adus la cunostinta in principal partea cultural-artistica a 'sezatorii' (ca fiind principala motivatie), la partea de offroad cred ca ne pot ajuta colegii din Dobrogea cu recomandari, si se poate veni/merge ori de vineri seara, ori de sambata - cum poate fiecare; ideea e ca acolo se intampla ceva frumos. cateva detalii: http://www.jurnalul.ro/stire-miscarea-de-rezistenta/miscarea-de-rezistenta-folk-you-de-la-vama-veche-542791.html program http://www.bestmusic.ro/stiri/Folk-You-2010-cu-Iris-si-Compact+84221.html http://www.foreverfolk.com/2010/05/05/folk-you-2010-are-deja-programul-serilor.html si aici http://www.youtube.com/results?search_query=folk+you+2009&aq=0 si nu e cu bilet, e free pe plaja. "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Re: Folk You 2010, Vama Veche George.....sezatorile astea se fac cu studentele...nu cu colegii caliti pe trasee de noroi :ha::ha::ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Iulie 4, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2010 Re: Folk You 2010, Vama Veche Nu numai; anul trecut langa masina mea au stat 2 masini de teren echipate de offroad, din Polonia (doua Rover): "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Re: Folk You 2010, Vama Veche George.....sezatorile astea se fac cu studentele...nu cu colegii caliti pe trasee de noroi :ha::ha::ha: .... subscriu si eu, dar cine aduce studentele ? :ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Re: Folk You 2010, Vama Veche Contactati-l pe PARAGUSUL:y Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Iulie 4, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2010 Re: Folk You 2010, Vama Veche Contactati-l pe PARAGUSUL:y pana ne spune el de studente, spune-ne tu de offroadul de Dobrogea, respectiv zona Vama Veche si imprejurimi. "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: Folk You 2010, Vama Veche Pentru trasee de off road in sudul Dobrogei pot fi ghid .Chiar daca sunt din Bucuresti , cunosc fiecare metru patrat din zona. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: Folk You 2010, Vama Veche Cine a zis ceva de "Off-road in Dobrogea"?! ... I'm in! Stati sa va spun ceva legat de Folk You 2009: anul trecut am avut ideea geniala ca impreuna cu finii sa mergem, dar am luat si copii, 2, 4, 7 si 9 ani ... in jurul nostru pe o raza de 10 metri toti au inteles ca nu trebuie sa se casatoreasca, iar daca fac aceasta greseala, in nici un caz sa nu faca copii! Asa ca luati aminte, nu va casatoriti si in nici un caz nu faceti copii! :uameni Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Iulie 11, 2010 Partajează Postat Iulie 11, 2010 Re: Folk You 2010, Vama Veche Asa ca luati aminte, nu va casatoriti si in nici un caz nu faceti copii! :uameni Nu mai mult de 2 :2dr ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Paragusul Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: Folk You 2010, Vama Veche Deci studente sunt, vin si fara mine, eu sunt doar un stalp de seriozitate sa nu le apuce urlatul prin masini :))))) Nu am cum sa ajung ca-s pelcat prin Apuseni, dar tocmai ce m-am intors din 2 Mai, apa e foarte buna si era in curs de limpezire, luati-va snorkelul (ala mic), masca si labele ca aveti de treaba. Cu mii de pipe si purici, Paragusul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: Folk You 2010, Vama Veche Deci studente sunt, vin si fara mine, eu sunt doar un stalp de seriozitate sa nu le apuce urlatul prin masini :))))) Nu am cum sa ajung ca-s pelcat prin Apuseni, dar tocmai ce m-am intors din 2 Mai, apa e foarte buna si era in curs de limpezire, luati-va snorkelul (ala mic), masca si labele ca aveti de treaba. MY FRIEND......cei ce nu te cunosc ......tre sa aibe un mare regret.....un om ca tine ... si o lamurire puerila ca asta:ha: .....abia astept bancul ala cu calugarii cu defecte de vorbire:ha::ha::ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: Folk You 2010, Vama Veche In seara asta am reusit sa ajung, desi am muncit In Vama Veche . Am imbinat utilul cu placutul ... ba putina munca, ba o ureche la concert :2dr Lume multa ... lume buna ... toata lumea petrece In Vama Veche :banana ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: Folk You 2010, Vama Veche Si acum pozele de care ma mandresc cel mai mult. Am fost onorat domnilor ... :y http://i29.tinypic.com/263gger.jpg http://i32.tinypic.com/9a0o4n.jpg ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: Folk You 2010, Vama Veche Am fost si noi ... cu off-road-ul! http://s1027.photobucket.com/albums/y333/OffRoadDobrogea/20100717%20Litoralul%20de%20sud/?action=view¤t=forte_18840.jpg Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drujba Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: Folk You 2010, Vama Veche Si acum pozele de care ma mandresc cel mai mult. Am fost onorat domnilor ... :y Daca domnul acela cu bluza de ARMY era comisarul Moldovan in varianta dupa 20 de ani, tu cine esti de fapt, Pistruiatu' ??? :grin: alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: Folk You 2010, Vama Veche Daca aveam 1.60 , poate si pistrui .... :grin: Recunoaste ca vrei si tu o poza cu autograf :old:h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: Folk You 2010, Vama Veche @plummer, te invidiez :h5! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: Folk You 2010, Vama Veche Sansa in viata sa faci o poza, undeva /cumva , cu Marii Maestrii ai Romaniei nu`ti surade de multe ori. Asa ca eu profit de fiecare data :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Iulie 20, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: Folk You 2010, Vama Veche am si eu cateva poze: "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Iulie 20, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: Folk You 2010, Vama Veche alte poze ... "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Iulie 20, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: Folk You 2010, Vama Veche gfjkkjgfkgf "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Iulie 20, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: Folk You 2010, Vama Veche hgfjkljhljk; "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate