neacsuvlad Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 In primul rand un sincer "Bine v-am gasit!". Ma bucur ca am descoperit acest forum (la recomandarea unui prieten) si cu siguranta imi va manca o buna parte din timpul liber in perioada urmatoare. O scurta prezentare a jucariei actuale, un Volvo XC70, un "dric" ce a reusit sa ma surprinda placut in toate conditiile pana acum, atat pe sosea cat si in afara ei. Masinuta e din 2006, motor de 2.4D, 185Cp stock (resoftare la Heico/"tuner" de casa Volvo, 200+cp momentan). E genul de masina care te duce pe autostrada cu 200+Km/h in maxim confort dar care te cocoata si pe drumuri bolovanoase/noroioase fara probleme, in limitele bunului simt bineinteles. Jucaria a "castigat" pana acum cateva sticle de bauturi spirtoase in baza unor pariuri puse cu prietenul ce mi-a recomandat forum-ul in privinta capacitatii de "cocotare" a "dricului". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: VOLVO XC70 - peste asteptari! Vad din poze ca "limitele: tale sunt profund expandabile :grin: Faina masina, e ceva ce cred ca ar place oricui. Sa ai parte de ea! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
neacsuvlad Postat Iulie 6, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: VOLVO XC70 - peste asteptari! Merci mult! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: VOLVO XC70 - peste asteptari! S-o stapanesti sanatos!! Vad ca te dai la ea nu gluma, nu-ti este mila de ea? Sau deja te antrenezi pentru ceva serios? Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: VOLVO XC70 - peste asteptari! Pe langa "limite" e si deosebit de comoda pe asfalt! Sa o folosesti sanatos si bine ai venit:h5 "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: VOLVO XC70 - peste asteptari! Felicitari ! Sa o stapanesti sanatos ! Are cumva cutia de viteze automata ? :wink: 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
neacsuvlad Postat Iulie 6, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: VOLVO XC70 - peste asteptari! Merci mult pentru urari! O "stapanesc" de vreo doi ani iar ea ma suporta de tot atatia. Cat despre "dat la ea", mergem pe principiul ca daca nu te dai la ea, la ce o mai ai... Oricum, pana acum in afara de placute si revizii nu a cerut nimic de doi ani si ceva de cand "ne cunoastem". Nu e vreo "fitza" de masina, dar isi face bine treaba. P.S. Poza 2 din postul asta e facuta de la inaltimea de unde coborasem de catre sotie. Urca dricu', urca! :grin: Later edit - Da, e automata Geartronic cu mod secvential si program de iarna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: VOLVO XC70 - peste asteptari! Daca ai vreodata probleme cu schimbatul cutiei in treptele 3-4 si 4-3 ( ma refer la socuri in transmisie ) se schimba fundul unui pistonas ( piesa se afla deasupra planetarei din stanga ) si costa in jur de 80 de ron kit-ul original Volvo. Dar mai bine sa nu ai probleme de acest gen ( ti-am scris pentru ca este "boala" cutiilor ZF, iar la reprezentanta te invita sa iei cutie noua:ooo) In cazul tau, o sa-ti urez, sa o porti sanatos ! Ca de "stapanit" e usor !:grin: 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
neacsuvlad Postat Iulie 6, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: VOLVO XC70 - peste asteptari! S-a notat! Sa speram insa ca nu va fi nevoie prea curand:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Re: VOLVO XC70 - peste asteptari! in plus motoarele astea de 2400 diesel au si un consum de invidiat. Bafta la ea don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
neacsuvlad Postat Iulie 7, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2010 Re: VOLVO XC70 - peste asteptari! True, true!:ypu Computerul de bord afiseaza un consum mediu de 9.2L/100Km in conditiile unui regim preponderent urban, presarat pe alocuri cu iesiri de weekend in afara orasului si iesiri in offroad in limitele agregatului. Mentionez ca talpa mea e grea rau iar AC-ul nu este oprit nici macar pe timp de iarna. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Re: VOLVO XC70 - peste asteptari! Salut Vlad si ma bucur ca am reusit sa te injectez cu acest "sport". Masina m-a uimit si pe mine care m-a facut sa pierd o sticla de whiscky - am pariat cu Vlad ca nu urca dricul pana la casa mea de vacanta de la Gura Teghii (buzau-nehoiu)......am dat sticla! :x Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flo123123 Postat Septembrie 17, 2010 Partajează Postat Septembrie 17, 2010 Re: VOLVO XC70 - peste asteptari! Sa te poarte sanatos si fara probleme ! Am avut si eu un XC70 din 2001--2006 motorul pe benzina 2,4t si am fost ff multumit de masina, mai putin de service-ul din Bucuresti.. Din acest motiv nu mi-am mai luat Volvo, pt ca in Craiova nu au service iar cei din Bucuresti erau pusi pe luat pielea de pe om, ceea ce nu le-a prea mers. Oricum, un utilaj deosebit , mi-a placut sa "traim impreuna" 5 ani si 100k km ! Bafta Florin LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Plitz Postat Septembrie 17, 2010 Partajează Postat Septembrie 17, 2010 Re: VOLVO XC70 - peste asteptari! Sa te bucuri de ea, ai grija cu service-ul, am vazut masinile astea la -30 grd in laponia, se simt ca acasa. Vezi cu uleiul de la servodirectie, sa nu completeze vreun destept cu ATF rosu, e o chestie speciala pe care la Buc iti cer de vreo 10 ori mai mult decat an Anglia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xtz_06 Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: VOLVO XC70 - peste asteptari! In primul rand un sincer "Bine v-am gasit!". Ma bucur ca am descoperit acest forum (la recomandarea unui prieten) si cu siguranta imi va manca o buna parte din timpul liber in perioada urmatoare. O scurta prezentare a jucariei actuale, un Volvo XC70, un "dric" ce a reusit sa ma surprinda placut in toate conditiile pana acum, atat pe sosea cat si in afara ei. Masinuta e din 2006, motor de 2.4D, 185Cp stock (resoftare la Heico/"tuner" de casa Volvo, 200+cp momentan). E genul de masina care te duce pe autostrada cu 200+Km/h in maxim confort dar care te cocoata si pe drumuri bolovanoase/noroioase fara probleme, in limitele bunului simt bineinteles. Jucaria a "castigat" pana acum cateva sticle de bauturi spirtoase in baza unor pariuri puse cu prietenul ce mi-a recomandat forum-ul in privinta capacitatii de "cocotare" a "dricului". salut 'frumoasa "masinuta". ma bate gandul sa schimb si eu terrano-ul meu cu un xc70, mai ales ca am gasit unul din 2003 care arata f bine si la un pret decent. poti sa-mi dai un sfat? eventual niste puncte slabe si tari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danm Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: VOLVO XC70 - peste asteptari! foarte fain acaretu sa-l stap. sanatos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fram Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: VOLVO XC70 - peste asteptari! cat a costat chip-ul Heico? cine-i reprezinta la noi? mersi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmeleon Postat August 6, 2012 Partajează Postat August 6, 2012 Re: VOLVO XC70 - peste asteptari! Eu am in plan o noua jucarie si nu stiu ce sa aleg dintre xc70 01-06 sau audi allroad 99-05. Vreau varianta diesel la ambele... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat August 10, 2012 Partajează Postat August 10, 2012 (editat) Re: VOLVO XC70 - peste asteptari! eu am fost doar pasager in audi si pot spune ca nu are nimic in plus fata de volvo pe care l-am avut cativa ani. siguranta activa/pasiva volvo este sef,sistemul de suspensie este mai simplu nu este asa pretentios ca la audi deci mai putin costisitor,confortul la interior este net superior in volvo,singura diferenta sunt motoarele unde audi este mai sprinten si mai laudat dar nici aici nu sunt mari diferente. eu aleg volvo,este altceva. insa un mare minus volvo il are si anume service-ul si importaturul,avand monopolul marcii in RO se comporta de tot rahatul,dar in club volvo sunt baieti dibaci si cu obraz subtire. Editat August 10, 2012 de hdragos Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat August 22, 2012 Partajează Postat August 22, 2012 Re: VOLVO XC70 - peste asteptari! Eu am in plan o noua jucarie si nu stiu ce sa aleg dintre xc70 01-06 sau audi allroad 99-05. Vreau varianta diesel la ambele... Am avut aceeasi dilema. Am ales Audi. Suspensia pe perna de aer a fost mult apreciata de pasageri, iar sistemul de tractiune 4x4 este cel care face marea diferenta. La capitolul siguranta si confort, depinde cat vrei sa investesti . Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zen forever Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 Re: VOLVO XC70 - peste asteptari! Eu am in plan o noua jucarie si nu stiu ce sa aleg dintre xc70 01-06 sau audi allroad 99-05. Vreau varianta diesel la ambele... In ceea ce priveste constructia primului model de Audi Allroad - TOT RESPECTUL! Spun asta deoarece in toamna 2003, pe o autostrada din Germania am fost lovit la peste 100km/h in stalpul lateral de un Mercedes scapat de sub control pe carosabil umed. Am reusit sa opresc Allroad-ul pe care-l conduceam la peste 300 m de locul accidentului in lant generat de acea masina "titirez", facand slalom grav printre toate masinile de pe benzile mai lente. Impresionati cu adevarat au fost si politistii lor cand au vazut ca nu am lovit nicio masina/glisiera... Dar ma opresc ca sunt offtopic.Scuze! Obstacolul e calea. - Proverb zen Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate