Heavy D. Postat August 1, 2010 Partajează Postat August 1, 2010 Re: Tehnica - Check Engine Jeep ZJ Buna ziua ! Compresorul de clima are un "ambreiaj" electric, care se poate defecta, asa ca poate n-o sa te ajute sa-l treci pe direct... Si nu stiu daca se poate repara doar ambreiajul sau trebuie inlocuit compresorul complet. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sixone Postat August 1, 2010 Partajează Postat August 1, 2010 Re: Tehnica - Check Engine Jeep ZJ N-ar trebui inainte sa verifici de ce nu se cupleaza compresorul? E problema electrica, mecanica, mai are freon? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
casian Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Tehnica - Check Engine Jeep ZJ treaba asta este valabila si pt XJ 2,5 tdi? la mine imi apare doar 55 adica "end of codes". IMS 2,7 D ‘59 Range rover p38 2,5 tds Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cornel84 Postat Iulie 12, 2013 Partajează Postat Iulie 12, 2013 Re: Tehnica - Check Engine Jeep ZJ 63.21.51.65., masina merge ok sunt grave? se va defecta curand? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex44 Postat Septembrie 5, 2013 Partajează Postat Septembrie 5, 2013 Re: Tehnica - Check Engine Jeep ZJ Foarte buna informatia....merci de ajutor! :) Acum dupa "diagnoza" am si o intrebare. Eroarea 24 la 2.5 disel la ce se refera? Cumva la bobina de pe pompa de injectie?!... Daca stie cineva astept un raspuns. Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihali.denisa Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 (editat) Mulțumesc , super tare Am încercat și merge :) Editat Martie 1, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Martie 1, 2016 Partajează Postat Martie 1, 2016 Re: Tehnica - Check Engine Jeep ZJ Cineva pare sa posteze de dragul de a face posturi. Vrei sa vinzi ceva ? :banana '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate