Raz Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Atunci cand merg pe teren accidentat se aude o bataie metalica in partea stanga fata a masini! Nu se aude mereu, doar atunci cand in intrii prin gropi mari! Suzuki Samurache' - 92' :lr Audi a4 - 2002 :j Smart forfour - :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: Bataie metalica roata fata samurai! bataia e rupta din rai asta poate sa iti spuna oricene totusi, se poate sa fie 1. telescop terminat pe partea resectiva 2. foaie de arc rupta 3. bucsa rupta sau distrusa 4. rulmenti butuc uzati sau destransi 5. pivoti terminati 6 . lipsa tampon de cauciuc intre punte si sasiu (mai putin probabil) forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: Bataie metalica roata fata samurai! 7. Prindere caroserie/sasiu distrusa. FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: Bataie metalica roata fata samurai! Exact cum aspus AdrianZuz am patit si eu la Vitara.Bagate sub ea si se vede daca e rupt. VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: Bataie metalica roata fata samurai! misca de bara stabilizatoare si vezi daca e de acolo, ptr ca la ce spui tu ai avea toate sansele sa fie slabite suruburile de la bucsi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: Bataie metalica roata fata samurai! Si eu m-am intalnit cu problema asta. La mine a fost bucsa de la telescop (lipsea), la un prieten era suportul de caroserie spate rupt. Am mai avut o bataie anormala ( adica doar in teren ) lipsa siguranta la placuta de frana , care in mod normal ar fi trebui sa zdrangane tot timpul. Planetarele sunt ok? Telescopul de directie are bucsile la locul lor? Ar mai fi bridele de prindere ale arcurilor destranse. i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Raz Postat Iulie 8, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: Bataie metalica roata fata samurai! Multumesc foarte mult pentru raspunsuri!:cl Suzuki Samurache' - 92' :lr Audi a4 - 2002 :j Smart forfour - :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: Bataie metalica roata fata samurai! la mine a fost amortizoru...a batut pana am distrus si tamponu de cauciuc... daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Raz Postat Iulie 8, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: Bataie metalica roata fata samurai! Cred ca a lipsea o siguranta d la placuta de frana! Tocmai ce iam facut o revizie si am observat!:grin: Acum urmeaza sa il scot pe teren accidentat sa vad daca se mai aude aceea bataie metalica! Multumesc mult inca o data pentru raspunsuri!:tk Suzuki Samurache' - 92' :lr Audi a4 - 2002 :j Smart forfour - :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate