teo pes Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 am reusit sa gasesc un kit de directie hidraulica , in curand ma apuc de transformare : de pe manual pe servo! a mai realizat cineva operatiunea? VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: schimb directie Zi-ne mai multe....cat a costat, de unde ai luat-o.....etc. Spor la treaba! http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Iulie 8, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: schimb directie Zi-ne mai multe....cat a costat, de unde ai luat-o.....etc. Spor la treaba! de vitara , mi au trebuit 3 ani sa aflu asta :ha:,, poate apuc sa o mai pun !:grin: hai ! cineva care a mai pus ? siteuri ceva ? cine are servo pe masina face ceva poze cu ea sa vedem o pozitionare ceva ? VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: schimb directie http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=48260&page=2 Cam atat gasisem si eu legat de servodirectia de vitara. depinde cum se vor potrivi toate piesele si daca mai ai de confectionat vreun suport ceva. In principiu nu ar fi mare lucru. PS: nu ar fi mai bine sa fie mutat acest topic in celalalt? http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Iulie 9, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: schimb directie http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=48260&page=2 Cam atat gasisem si eu legat de servodirectia de vitara. depinde cum se vor potrivi toate piesele si daca mai ai de confectionat vreun suport ceva. In principiu nu ar fi mare lucru. PS: nu ar fi mai bine sa fie mutat acest topic in celalalt? de acord ..poate ne ajuta um moderator? nu am fulia ce vine pe motor :hl VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Iulie 10, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2010 (editat) Re: schimb directie cine pune o poza cu fulia de la motor (am cititorul de la aprindere acolo si ma arunca mult), bobina de inductie unde o aveti?(la mine e pusa exact unde vine suportul de la pompa !) cine are servo si sta in bz sau sau vecini sa vin sa ma uit 2 minute , un numar de tel pe mes privat? Editat Iulie 10, 2010 de teo pes VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat August 13, 2010 Autor Partajează Postat August 13, 2010 Re: schimb directie :hl ma ajuta cineva cu ceva poze? cum e pozitionata pompa de servo si unde au asezat bobina de inductie? VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibles Postat August 13, 2010 Partajează Postat August 13, 2010 Re: schimb directie :hl ma ajuta cineva cu ceva poze? cum e pozitionata pompa de servo si unde au asezat bobina de inductie? la a mea cu injectie monopunct bobina de inductie e asezata la nivelul capacului culbutorilor cam pe pozitia delcoului de la motorul pe carburator. eventual o sa fac o poza maine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nas ne dagoniat Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Re: schimb directie bobina de inductie este pozitionata sub chiulasa pe blocul motor undeva intre pistoanele 2-*3 iar pompa de servo este prinsa lateral dreapta pe chiulasa vezi foto.la mine asa este echiparea de fabrica( vezi te rog foto ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat August 22, 2010 Autor Partajează Postat August 22, 2010 Re: schimb directie bobina de inductie este pozitionata sub chiulasa pe blocul motor undeva intre pistoanele 2-*3 iar pompa de servo este prinsa lateral dreapta pe chiulasa vezi foto.la mine asa este echiparea de fabrica( vezi te rog foto ) Multumesc ! e in toi sezonul si m am hotarat sa ies la fiecare sfarsit de saptamana ,la mare la munte sau la dunare , a fost si cald , si mi e frica ca nu termin lucrarea in 5 zile ,asta avand in vedere ca e vorba de directie ,si adaptarile trebuiesc facute dupa demontarea radiatorului si a servofranei :grin:,dar e bine ca m am edificat acum unde pun bobina:2dr VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Noiembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: schimb directie poate se apuca cineva inainte sa vad si eu cum a procedat:grin: VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nas ne dagoniat Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: schimb directie aruca o privire aici,contine explicatii +foto .bafta! http://lada.co.uk/forum/viewtopic.php?t=9125. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: schimb directie Nu stiu cum arata o servo directie de Vitara dar la Niva iti trebuie caseta de directie hidraulica, fulie dubla[e aceiasi cu cea de altrnator ca diametru si folosesti o curea identica cu cea de alternator],suport ptr pompa de servo care vine prins pe blocul motor in partea stinga,vas de lichid hidraulic si furtune de presiune.Nu mai tin bine minte daca iti trebuie si un alt rac.Am vazut pe viu aceasta operatie dar cu un kit de servo original de Niva luat de la bulgari. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate