Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

mt pe vitara stock

ovidiu_raducanu

Postări Recomandate

Vreau sa-mi pun cauciucurici bfgoodrich mt km2 dimensiunea 215/75 r15 pe vitara cabrio.

As vrea sa stiu : daca intra , ce zgomot fac km2 pe asfalt , cam cat de repede se uzeaza etc..

Am cautat un subiect pe acesta tema dar nu m-am lamurit asa ca as ruga pe cineva care a mai testat modelul respectiv sa posteze, deaorece nu as vrea sa ma pripesc tinand cont ca anevelopele respective sunt destul de scumpe.

Editat de ovidiu_raducanu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: mt pe vitara stock

KM2 le se uzeaza din cate am apucat sa vad pan acum muuult mai greu decat niste reesapate.

Cunoscuti ai mei care au folosit MT ul "vechi" de la BFG au confirmat acest lucru.

Se uzeaza extrem de greu. Poate ca are o legatura ca BFG e cumparat de Michellin de care se stie ca se uzeaza foarte greu, poate ca folosesc acelasi compus pentru fabricarea cauciucurilor.

In fine de comportat se compaorta mai bine decat vechile mele MT-ri reesapate profil "cross country". Pana acum am testat pe : asfalt(zgomot foarte scazut), noroi, nisip, pamant, piatra si iarba uda(aici a fost mami slab decat Reesapatul), nu stiu inca cum se comporta pe zapada dar sunt net mai bune decat reesapatele.

In orice caz merita sa cumperi o anvelopa NOUA nu una reesapata, asta chiar am invatat o pe propria piele.

Poti sa folosesti 215/80/R15 sau 235/75/R15 fara sa faci mare lucru, 215 intra fara body lift, 235 cred ca la fel intra fara body, eu am 31'/10.5 si am pus un body de 5 si am mai si taiat din praguri si am ciocanit interiorul aripilor.

0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com

http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro

Kituri Suspensie Si BodyLift

Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera

Scuturi Protectie

Link spre comentariu

KM2 le se uzeaza din cate am apucat sa vad pan acum muuult mai greu decat niste reesapate.

Cunoscuti ai mei care au folosit MT ul "vechi" de la BFG au confirmat acest lucru.

Se uzeaza extrem de greu. Poate ca are o legatura ca BFG e cumparat de Michellin de care se stie ca se uzeaza foarte greu, poate ca folosesc acelasi compus pentru fabricarea cauciucurilor.

In fine de comportat se compaorta mai bine decat vechile mele MT-ri reesapate profil "cross country". Pana acum am testat pe : asfalt(zgomot foarte scazut), noroi, nisip, pamant, piatra si iarba uda(aici a fost mami slab decat Reesapatul), nu stiu inca cum se comporta pe zapada dar sunt net mai bune decat reesapatele.

In orice caz merita sa cumperi o anvelopa NOUA nu una reesapata, asta chiar am invatat o pe propria piele.

Poti sa folosesti 215/80/R15 sau 235/75/R15 fara sa faci mare lucru, 215 intra fara body lift, 235 cred ca la fel intra fara body, eu am 31'/10.5 si am pus un body de 5 si am mai si taiat din praguri si am ciocanit interiorul aripilor.

multumesc mult cred ca mi-am facut o idee si o sa-mi iau, dar mai pus pe ganduri , daca as stii ca intra sigur 235/75 r15 mi-as lua asa.

Link spre comentariu

multumesc mult cred ca mi-am facut o idee si o sa-mi iau, dar mai pus pe ganduri , daca as stii ca intra sigur 235/75 r15 mi-as lua asa.

sigur nu intra dacu nu faci o inaltare ceva si daca nu ai jantele cu et- atunci iti va freca si in sasiu

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

si daca pui 215.80.15 freaca in sasiu daca ai jante de tabla alea care sant pe vitara din fabrica,eu am avut 215.80.15 trakker resapate noi si imi frecau in sasiu,si am avut un suspension lift de 4mm,dar daca pui niste jante cu et negativ nu o sa mai ai probleme.

Link spre comentariu

insa turbo dakar, 235/70/16, inaltat vreo 5 cm dar imi freaca pe interior la viraj maxim. Nu am cu ce sa le compar cu cauciucuri originale MT, asa ca nu-mi dau cu parerea. La 300 de lei bucata isi fac toti banii.

Link spre comentariu

insa turbo dakar, 235/70/16, inaltat vreo 5 cm dar imi freaca pe interior la viraj maxim. Nu am cu ce sa le compar cu cauciucuri originale MT, asa ca nu-mi dau cu parerea. La 300 de lei bucata isi fac toti banii.

E ok am inteles si aspectul asta, dar ma intereseaza daca a pus cineva pe vitara nemodificata 235/75 r 15 anvelope nereesapata .

Eu am incercat pentru proba cu anvelope de aro victoria zise "jr" si au in diametru 72cm si ramane destul loc. Daca a incercat cineva rog sa-mi zica si mie deoarece nu vreau sa dau banii pe dimensiunea asta si sa am probleme dupa.

Link spre comentariu

eu am incercat 225/75/15 vitara stoc si imi freca in aripa din spate. De cand am pus body lift de 5 cm nu mai am probleme

225/75 este mai mic si ca 215/80 in diametru si daca a frecat 225/75 atunci gandestete cum freaca un 235 care este mai mare ca 215/80 cu 4 cm in diametru aproximativ

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

225/75 este mai mic si ca 215/80 in diametru si daca a frecat 225/75 atunci gandestete cum freaca un 235 care este mai mare ca 215/80 cu 4 cm in diametru aproximativ

Va inteleg dar eu am avut 225 /75 r15 pe jante de 5,5 j cu et 0 si mai ramanea si loc , si de aceea va tot intreb.

Ps . Am incercat anvelopepe dupa Aro Jr-uri care sunt cel putin de 225 si no problem.......

oricum mi-am comandat 215/75 r15 km.

Multumesc tuturor.

Link spre comentariu

salutare,eu am pe vitara 235/75 r15 asa am cumparat masina singura problema care o am e ca la hopuri mari imi atinge aripa dar asta cred ca e din cauza amortizorului care e putin dus...

Link spre comentariu

Care-ar fi J maxim pt a putea monta MT sau AT, tinand cont ca majoritatea producatorilor de anvelope incep de la 215/75/15? Eu am acuma 255/60/15, J8 si ma tenteaza niste BFG 215/75/15, dar se pare ca nu se pot monta pe J8. Scuze ca am intervenit in threadul tau, dar ma izbesc de cam aceeasi pb.

Link spre comentariu

Care-ar fi J maxim pt a putea monta MT sau AT, tinand cont ca majoritatea producatorilor de anvelope incep de la 215/75/15? Eu am acuma 255/60/15, J8 si ma tenteaza niste BFG 215/75/15, dar se pare ca nu se pot monta pe J8. Scuze ca am intervenit in threadul tau, dar ma izbesc de cam aceeasi pb.

Nu stiu ce sa-ti zic dar eu am montat bfg km2 215/75 r15 pe janta de 5,5 j si vin super , pe janta de 7j merg sigur dar mai sus nu stiu ce sa zic.

O sa pun si niste poze sa vezi cum vin ......

Link spre comentariu

Da, m-am lamurit si eu definitiv. Am gasit si urmatoarea adresa utila: http://www.generaltire.com/tires/T5/Grabber-ATsup2-sup in care avem o corespondenta intre marimea anvelope si a jentilor.

Azi m-am intersectat cu vreo 5 suzi vitara cu nr de MM, echipate adecvat, in zona Oasa din M-tii Sebesului. M-au salutat respectuos si binenteles ca le-am raspuns. Probabil strabateau Transalpina, desi posibilitatile sunt nenumarate.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare