razvan_m2002 Postat Iulie 11, 2010 Partajează Postat Iulie 11, 2010 Salut, caut un dealer ptr. cauciucuri Cooper noi sau sh.Ma intereseaza modelul Cooper STT, 32/11.5/15.Are careva idee unde sau cine m-ar putea ajuta? Mitsubishi Pajero 2800 Turbo Intercooler, 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: caut dealer Cooper nu stiu daca este in romania reprezentant dar poti sa le cumperi on line suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: caut dealer Cooper In banner-ul din lateral am gasit asta : http://www.offroadmania.ro/?menu=produse&pfomenu=Roti&gumi_marka=Cooper#anchor i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvan_m2002 Postat Iulie 12, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: caut dealer Cooper pe offroad mania le-am vazut insa nu arata nici un pret la ele.Pe online unde ati comandat voi?aveti vreun site de pe care ati comandat voi si au ajuns ok? Mitsubishi Pajero 2800 Turbo Intercooler, 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin_g Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: caut dealer Cooper Am un prieten care are firma de distributie de anvelope si stiu ca poate aduce si Cooper. Daca te intereseaza noi, spune-mi cate bucati si o sa iti pot da un pret si termen de livrare. Eu sunt din Brasov, prietenul meu e din Brasov si face distributie in partea de sud a tarii, de pe la Tg. Jiu pana spre Bucuresti, dar nu si in Bucuresti direct, dar lucrurile se pot rezolva destul de simplu si pe curier la nevoie daca vei fi interesat, nu asta e problema. Presupun ca pretul se invarte undeva in jurul a 700 Ron bucata. Da-mi PM daca ai nevoie. SUZUKI Grand Vitara LWB 2.0 TD 110 CP 2001 TOYOTA Land Cruiser J9 3.0 D4-D 163 CP 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: caut dealer Cooper pe offroad mania le-am vazut insa nu arata nici un pret la ele.Pe online unde ati comandat voi?aveti vreun site de pe care ati comandat voi si au ajuns ok? Vrei neaparat sa comanzi on-line? Tot acolo pe site sunt si numere de telefon. Zoli e om serios, iar daca are pe stoc in 2-3 zile sunt la usa. i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: caut dealer Cooper Buna , 167 eur+TVA , livrare in 7 zile ( au inceput concediile in Germania) Salutari Zoli PS . Nu pot sa afisez preturi pe site cand $ variaza intre 2,8-3,4 lei si nemtii in functie de asta corecteaza pretul saptaminal 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvan_m2002 Postat Iulie 13, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: caut dealer Cooper Va multumesc frumos, am fost azi la Zoli,mi-am facut o parere destul de buna ptr. ceea ce-mi trebuie,omul chiar stie despre ce vb, urmeaza sa fac o comanda cand voi reusi sa pun ban pe ban. Mitsubishi Pajero 2800 Turbo Intercooler, 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate