Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

O verdeata !

patroler

Postări Recomandate

Inceputul noului proiect,Sj 410,an fabr.'86,motor schimbat donat de la un Swift de 1.3 16V,reductor schimbat,troliu fata/spate,suspensie OME,roll cage interior,statie CB,terratrip,urmeaza schimbarea puntilor cu cele de Samurai 1.3,mont.blocantului,decuparea aripilor si eventual putin body lift si urmeaza Silvertone-ul de 31".Dar pana atuncea cateva poze...
  • Like 1
Viva 4x4!:grin:
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: O verdeata !

auzi la el .....VERDEATA :ha:.... poate verde e `grundul ` de sub stratul de vopsea noroioasa....

frumos... sa ne arati ce faci cu el pe parcurs

si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin:
Link spre comentariu

Da,azi am inceput sa-l inlocuiesc punctea fata de 410 cu 413,dar am vazut ca blidele de 410 nu se potrivesc la 413,dar si cardanulde 410 (cel putin fata) este mai lung decat cel de la 413 (din cauza diferentialului cred).Ce se mai modifica la 413 nu stiti?

Merci!:tk

Viva 4x4!:grin:
Link spre comentariu

Din ce am auzit eu SJ410 este mai ingust decat SJ413, iar reductorul la 410 este mai in spate putin decat la 413, de aceea cardanul e mai lung.

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

Puntile de 410 au distanta intre arcuri mai mica, si alte prinderi ale arcurilor pe sasiu. La 410 de exemplu, in fata are prinderea cercelului exact sub sasiu, la cel cu puntile late prinderile au un offset de cativa centimetri.

O poza pentru exemplificare, e din instructiunile de la montarea shackle reverse, sa vezi prinderile.

Editat de yknot
4x4
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare