MihaiB Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Salut, Am citit pe forum despre cateva service-uri / ateliere foarte "profi" in domeniul 4x4 insa as vrea sa va intreb daca imi puteti recomanda ceva si pentru o masina de strada. E vorba de un VW, are 3 ani si aprox 120.000 km, nu are nici o problema semnificativa insa as vrea o "diagnoza" completa si eventual propuneri de imbunatatiri - de la geometrie roti pana la amortizoare, lucruri de genul asta. Pana acum am fost la Porsche Nord insa nu sunt prea convins ca ei sunt cei mai buni. Nu ma pasioneaza chestii estetice (tuning, folii sau luminite), ci mai degraba practice. Mersi! Mihai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: Service Auto (non-4x4) Fii convins ca ei sunt cei mai buni. Daca trei ani ai fost multumit si nu ai avut probleme cu ei, nu vad de ce ai schimba mecanicul . Aici se merge pe carpeala. Scoate unul un amortizor, un arc, il vrea altul , si tot asa. Dam de la unul la altul si zicem ca avem service. Aici poti afla sfaturi despre kit-uri de inaltare, trolii, cauciucuri de noroi, etc. Dar, apropos, nu este si un forum cu VW ? Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: Service Auto (non-4x4) Eu si masinile de strada le-am dus la GTC ...din comoditate si nu in ultimul rand ptr rapiditatea si corectitudinea cu care m-au servit si pot spune ca am fost multumit! Mai sunt service-uri dar ce a zis Pitonul e adevarat: cand ai un service bun de care esti multumit nu are rost sa-l schimbi. Pe de alta parte cauta sa ai o relatie cu un anume mecanic de la serviceul respectiv sa-ti cunoasca istoricul masinii si sa stie unde sa intervina daca e cazul ... Partea cu scosu din una si bagatu in alta e si asta adevarat ...Unii stau pe bani multi si nu isi pun decat "scule de firma" -first choice- pe masina, altii pe un buget mai redus si se "complica" facand diverse artificii alegand varianta -second choice- ... Insa, fara exceptii ne leaga aceeasi pasiune ptr fiare ...:h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Re: Service Auto (non-4x4) Daca esti multumit de ei (si de preturi), eu zic sa-l duci tot acolo. Cat despre imbunatatit, nu ma pronunt. Eu, de exemplu, pentru masina de zi cu zi folosesc Autoklass Chitila (destul de rar, in ultima vreme - sunt OK, dar au niste preturi....) sau Auto Union, in Voluntari (unde sunt niste baieti priceputi si au preturi mult mai rezonabile). Am dus si Jeep-ul de cateva ori acolo si sunt multumit. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Re: Service Auto (non-4x4) Salutare. Daca ma poate ajuta cineva cu interpretarea unei diagnoze auto pt opel astra g, va rog sa ma anuntati pe privat si sa imi lasati si un mail, ca sa o pot trimite acolo. Multumesc anticipat. "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate