mimi Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Salutare fratilor, vin si eu cu o intrebare ...eu am pe un pajero pinin cauciucuri de vara 215/65/16 care sunt standard pt ele, in talon nu apare decat aceasta dimensiune, stiti careva daca se poate pune si o alta dimensiune ? pe 70 de exemplu. Stiti ceva anvelope de teren care sa meagra pe Pinin? si inca ceva - oare ce jante se mai potrivesc pe pinin, merg de vitara sau rav4? ca de pinin nu prea am vazut. Merci mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: anvelope pinin salut, eu am luat masina cu anvelope de 215/60/16, dar dimensiunea corecta este aia care o zici tu. eu ti le recomand pe astea: http://www.ecumparaturi.ro/anvelope_auto/goodyear_215;65r16_wrl_at;r_98t_owl_tl--65012 anvelope cu talon mai mare de 65 nu-ti recomand, pt ca o sa-ti bata in arcurile de pe fata. problema cu jantele e delicata, am tot cautat si eu, ce-i drept nu m-am agitat prea tare. se pare ca solutia e sa alegi ceva aftermarket, si daca iti iei si jante si anvelope de la acelasi dealer, primesti si un discount. eu am pe masina astea,d e iarna: http://www.dunlop-tires.com/dunlop_roro//tyre_range/4x4_suv/off_road/winter/grandtrek_sj_6/ si sunt extrem de incantat de ele, se descurca si pe noroi destul de bine, doar sa nu fie panta prea mare ca atunci nu mai trag, se incarca si patinezi artistic. dar pe zapada, gheata si ceva mazga se descurca super bine. bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: anvelope pinin Salutare fratilor, vin si eu cu o intrebare ...eu am pe un pajero pinin cauciucuri de vara 215/65/16 care sunt standard pt ele, in talon nu apare decat aceasta dimensiune, stiti careva daca se poate pune si o alta dimensiune ? pe 70 de exemplu. Stiti ceva anvelope de teren care sa meagra pe Pinin? si inca ceva - oare ce jante se mai potrivesc pe pinin, merg de vitara sau rav4? ca de pinin nu prea am vazut. Merci mult. Inainte de a intreba... se cuvine sa treci pe la" prezentarea membrilor" si sa citesti regulamentu-l forumului !... asa se cuvine cand intri intr-o casa straina ! cu respect kato Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moza victor Postat Septembrie 6, 2012 Partajează Postat Septembrie 6, 2012 (editat) eu am 225/70 R16 cu jantele de fabrica si flanse de 10mm pe fata ca frecau in oala de la telescop in rest spatele no problem gumele sunt BFG AT/KO Editat Septembrie 6, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate