Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cu adevarat Buna Ziua !

13 Todesengel

Postări Recomandate

--------------------------------------------------------------------------------

Ma numesc Laurentiu,locuiesc din pacate in Bucuresti,39 de ani,dupa diploma inginer mecanic,dupa preocupari ...altceva,pasionat de fiare de sine umblatoare(daca se poate mai vechi decit se observa in mod obisnuit pe strada),de calatorii,de anumite forme de arta printre care si muzica rock(fan LUNA AMARA din Cluj),iubitor de natura,animale(cu riscul de a-mi creea antipatii,averisune,pot spune ca sint un contestatar al vinatorii si in general al oricarui hobby care are la baza suferinta vreunui animal).Am o afinitate deosebita pt.fenomenul VW air-cooled,considerind ca ingemanarea dintre tehnica si fenomen social a atins un apogeu prin acesta,probail un record imposibil de egalat de vreo alta conceptie mecanica viitoare.

Sint posesorul unui superb brac german pe nume Lec(l-am gasit pe strada intr-o stare critica,pot spune cu mina pe inima ca mai traieste datorita mie),necasatorit,nu am copii...Viata m-a purtat prin multe locuri si probabil ,cind v-a veni vremea sa trag linie,voi considera asta un mare privilegiu..de fapt nu plecam cu nimic dincolo,nu?

De-a lungul timpului am fost posesorul a foarte multe masini,actualmente mai am un VW Golf si un Mercedes SL,doresc cu ardoare sa-m cumpar un M.sper ca aceasta viitoare achizitie sa ma ajute,sa ma indemne sa iau contactul mai des cu natura,sa evedez din acest cumplit oras numit Bucuresti.

Sper sa-mi fac multi prieteni pe acest forum,sa dau de oameni cu gindire asemanatoare si cine stie,sa-mi gasesc viitori tovarasi de ..noroaie.

Va multumesc ca m-ati primit in rindul vostru!

Pt.cine doreste sa ma contacteze,adresa mea de mail este 13Todesengel@web.de / raspund la nr.de telefon 0721658700

IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare