RazvanGTC Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Am nevoie urgent de o rulota de 4 persoane pentru Buzau, de sambata asta pentru 1 saptamana. Daca stiti pe cineva care inchiriaza va rog sa-mi dati un semn. Multumesc, Razvan 0723541851 GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Iulie 14, 2010 Partajează Postat Iulie 14, 2010 Re: Rulota pentru Buzau http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/bilder?finnkode=13484284&reference=4/134/842/84_1211102311261.jpg Serios intra pe ClubRV.ro si vezi ca sunt ceva oferte! FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Re: Rulota pentru Buzau s-ar putea sa mai gasesti la cei care inchiriaza rulote pentru filmari. insa preturile sunt destul de mari. in general nu prea se inchiriaza rulote pentru ca sunt foarte multe lucruri care se pot strica la ele. Un drum rau pe care se merge tare poate strica rulota iremediabil Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Iulie 15, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2010 Re: Rulota pentru Buzau Ai dreptate; plus ca m-am trezit cam tarziu. Cred ca am rezolvat totusi problema cu o inginerie pe care nu stiu cum am reusit-o: am inchiriat o rulota de 2 persoane si am cumparat un cort Hanibal pentru ceilalti doi. Amintesc ca acum cateva zile am dat cortul meu Hanibal pe considerentul ca nu l-am mai folosit de un an jumatate; l-a luat Robert care, ghici ce o sa faca?.... O sa vina cu el la Buzau ! Recunosc ca m-am intrecut pe mine insumi in combinatii gen vinde rotile cumpara altele, vinde bateriile de abia puse pentru unele cu gel ( asta s-a intamplat ieri), monteaza un IBS cu monitor mic si schimba-l cu alt IBS cu monitor mare. Dar totusi dau sfaturi bune pentru ceilalti. Sfatul meu de baza: echiparea cea mai buna este cea pe care o faci o singura data. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Re: Rulota pentru Buzau Dar totusi dau sfaturi bune pentru ceilalti. Sfatul meu de baza: echiparea cea mai buna este cea pe care o faci o singura data. Adevarat graiesti Razvane.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate