Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Jante niva merg pe m-uri?

alk

Postări Recomandate

Am auzit ca jantele de Niva pe 16 merg la m-uri,daca stie careva va rog sa-mi dati detalii.Am de gind sa echipez masina mea cu extreme 37/16.:tk
....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Jante niva merg pe m-uri?

Merg perfect, insa nu cu cauciucuri late, cu balon mare, deoarece au J-ul mic. Asa ca ia-ti gandul...dar daca vrei sa-ncerci, n-ai decat, iti vand eu un set !! :grin:

Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr
Link spre comentariu

• 11 luni mai târziu...

Raportat la distanta dintre gauri, merg...dar doar pe spate, pe fata poate trebuie alezata gaura centrala sa intre pe mrl.

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

Am auzit ca jantele de Niva pe 16 merg la m-uri,daca stie careva va rog sa-mi dati detalii.Am de gind sa echipez masina mea cu extreme 37/16.:tk

sal,

eu am un rand de jenti pe 16 de pe un uaz 469.

poti vedea anuntul la vanzari .

daca te intereseaza da-mi pm.

Link spre comentariu

Raportat la distanta dintre gauri, merg...dar doar pe spate, pe fata poate trebuie alezata gaura centrala sa intre pe mrl.

pai nu merg nici pe spate si iti spun de ce anume pentru ca janta de M are 5x137,9 cu 110 iar cea de Niva are 5x137,9 cu 95 sau 100 nu mai stiu exact.

iar de intrat peste MRL ...M-ul nu are Mrl pe fata deci...undeva ceva scartaie.

jantele de M merg pe Niva asta e testat si verificat de mina dar invers nu :xspor la stunjit jentile de Niva iar daca gasiti un meserias calumea va rog sa imi spuneti si mie ca am un set de jenti de Niva cu cauciucuri de yarna si vreau sa le adaptez la M:tk

Link spre comentariu

eu am jante pe niva mea acuma pe R16(originale) cu 100 gaura centrala. eu as zice ca intra pe M!

aicea gasesti mai multe inforatii---> http://www.ladaniva.co.uk/baxter/resources/StudPatternList.htm

Editat de JokR
Lay back & wach the sky
Link spre comentariu

Buna ideea cu jantele inguste,nu mai dejantezi niciodata,problema e ca probabil sunt resapate si vor intra foarte greu ,treaba celor de la vulcanizare.

Inca un secret vezi daca nu gasesti niste latex natural ,pune-l in benzina o zi si apoi unge buza cauciucului in loc de vazelina....nu o sa mai ai nevoie de beadlock niciodata

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

eu am jante pe niva mea acuma pe R16(originale) cu 100 gaura centrala. eu as zice ca intra pe M!

aicea gasesti mai multe inforatii---> http://www.ladaniva.co.uk/baxter/resources/StudPatternList.htm

Nu vreau sa stricam topicul cu offtopic :) dar repet 100 mm e prea MIC! pe M ai nevoie de 110mm!!! deci cum intra una de 100 pe 110?

invers da de pe M pe Niva merge dar de pe Niva pe M nu! exceptand cand le strunjesti putin.

Iar ceea ce se vede in site-ul trimis de tine intareste exact ce iti spun eu mai sus ; anume ca pe Niva pot fi puse si alte Jante-cauciucuri care provin de la:...UAZ,Gaz69..etc dar nu invers.

conform topicului "jante care merg pe M" tot ceea ce ai zis in site e ok dpdv tehnic doar ca discutia de mai devreme era exact pe dos .Cum se poate adapta janta de Niva pe M iar aici am adus eu comentariile referitoare la strunjire interior.:tk

• Like 1
Link spre comentariu

ca sa mearga genti de niva pe Aro sau IMS trebuie largita gaura la 110 si cele 5 gauri de la prezoane de la 14 mm la 16 mm. eu am montat pe niva JR-uri dar pentru a se centra am facut pe strubg un inel

Link spre comentariu

intrebare de curiozitate inelul e doar pentru a face adaptarea de la diametrul mai mic al Nivei cu janta mai mare de M sau are si rol de distantier?

intreb ca am auzit de 2 variante si sunt curios care e mai "teapana" :tk

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare