Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sistem de oglinzi

scaiceanu marian

Postări Recomandate

Re: Sistem de oglinzi

Salut,

si eu m-am uitat la sistemul respectiv dar inca sunt in dubii din urmatoul motiv: nu stiu cum s-ar vedea ceva intr-o oglinda destul de mica care este pusa la ceva distanta de mine.

Am gasit si varianta Lcd+Camera la aproximativ 300Ron care ar fi mai ok pt ca lcd-ul ar fi mai aproape de mine insa exista urmatoarele avantaje/ dezavantaje:

Sistem oglinzi:

pro

- poate ramane pe masina fara teama de spargere a ei.

- pret un pic mai mic fata de lcd+camera

contra

- distanta mare fata de utilizator -> calitatea imaginii...

Sistem camera:

pro

- distanta mai mica fata de utilizator

contra:

- trebuie demontat dupa fiecare utilizare (cel putin LCD-ul...)

Eu inca nu m-am hotarat ce sa iau :hl

Pajero Sport 2004 2.5
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din cate imi spunea cineva, in unele tari o astfel de oglinda este obligatorie, prin lege, pentru a putea conduce (sau inmatricula?) masini cu volanul pe partea "gresita".

Personal, nu stiu prea multe, decat ca pare foarte utila (si cred ca este suficent de mare imaginea reflectata).

Interesant si util, oricum!

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

De unde ca ma intereseaza si pe mine fff mult!

Numai bine,

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

Daca cel de la care ai luat mai are trece ca o comanda ferma cel putin 3 buc si pt noi (eu , Marian si mai gasim noi un prieten):ha::ha::ha:

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

Link spre comentariu

Sau de aici puteti comanda.

Cu cei de aici am reusit sa iau legatura telefonic si trebuie sa imi soseasca.

http://www.tuningcox.com/index.php?pag=catalog_cifnet&catalog=product_info&action_cifnet=preview&products_id=543&osCsid=7827ab5bff84ed47bdaaa904001a8e66

Numai bine,

Link spre comentariu

Am reusit sa le cumpar prin intermediul dl.Priboi Sorin caruia ii multumesc.

Le-am montat si nu e nici o smecherie cu acest sistem.

De vazut se vede dar iti distrag atentia la condus iar imaginea e mica !

Cand mergi pe un teren mai denivelat se desfac ventuzele ,iti cad prin masina ...

Nu le recomand !

Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein-

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare