Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Tricouri cu Daihatsu?

Ryder

Postări Recomandate

Rasfoind azi forumul am dat peste un subiect deschis de colegul axxamd

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=52580

El face tricouri personalizate. Cum pe mine nu m-a inspirat in mod deosebit niciunul dintre modele am personalizat repede una bucata cu Daihatsu.

http://forum.club4x4.ro/showpost.php?p=599108&postcount=86

Daca va face cu ochiul, eu o sa ii dau omului grafica pt tricoul meu si puteti sa va comandati si voi dup-aia.

Editat de Ryder
VERTIZONTAL. Fotografie.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 5 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 55
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Tricouri cu Daihatsu?

Ptr o lucrare de buna calitate atat tricoul cat si imprimeria stiu eu pe cineva in bucuresti. Se:x pot face si alte articole de vestimentatie outdoor ...personalizate chiar daca ce doresc putine bucati. Omul este serios si se misca repede. Daca sunteti interesati pm sa va dau contactul.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Eu sunt pentru.

Arata-ne daca ai ceva idei/modele.

Nu am idei dar o sa rog un prieten sa-mi faca cateva si daca e in regula vorbim cu omul care le face si dam comanda.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

Eu sunt pentru!

Mi-a placut si exemplul lui Ryder

Putem strange cateva exemple/idei, vedem daca mai sunt doritori si dam o comanda.

Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare

Daihatsu Feroza 1.6L - 1994

Link spre comentariu

Modelul facut de mine era prea complicat si am renuntat pana la urma, s-a chinuit bietul om, a chinuit si masina sa taie modelul si ne-am lasat pagubasi.

O sa incerc cand o sa mai am timp sa mai fac cateva modele, poate poate.

Intre timp mi-a venit brelocul cu Daihatsu si sapca... Ambele de foarte buna calitate, comandate de pe e-bay UK. Singura problema a fost ca au incurcat adresa si a durat vreo luna pana au ajuns la mine.

VERTIZONTAL. Fotografie.
Link spre comentariu

Le am eu cu grafica, dar si amicul tau care imprima in material trebuie sa faca niste site serigrafice. Si ca sa faca sitele alea (pe langa ca e scump) tot trebuie sa taie ceva...

Ma rog, merita investigat.

VERTIZONTAL. Fotografie.
Link spre comentariu

Nu face nimic si nu taie nimic. Are o imprimanta speciala care costa o gramada de bani si functioneaza ca un fel de imprimanta ink jet dar in loc sa imprimeze hartia imprima pe textil.

Hai cu ceva propuneri ca le facem.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Nu stiu daca se pot face asa complexe. Adica si la baza culoare si la gat si la maneci dar o sa intreb si eventual sa cer si o cotatie de pret.

Link spre comentariu

am dat si eu de o firmulita care face broderie, executa orice baietii sunt super. Am vazut executate sigle complexe, etc. cred ca asa ar fi tare sa facem o sigla, personal mi-ar place brodata si la o camasa cu butoni....

Daihatsu Feroza 1.6 - 1994

Renault Clio 1.5 dci - 2005 de vanzare

Ford Mondeo 1.8 Tdci - 2007

"Daca doar ai sti cat de frumoasa este tara mea!" - Nicolae Grigorescu

Link spre comentariu

Ca sa fie diversitate:

[ATTACH=CONFIG]97609[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]97610[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]97611[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]97612[/ATTACH]

E frumos ultimul, ca are si RO-ul de la Romania, dar trece deasupra lui, DAIHATSU, ca la al doilea tricou.

Ar merge undeva pe umarul drept, scris mai mic, nickname-ul fiecaruia :grin:

Link spre comentariu

pai as vrea ceva pentru capacul protectiei rotii de rezerva pt ca acum , dupa cum ati observat, are un sticker cu vitara pe el :grin: Vroiam ceva gen cu un lup ceva si sa scrie Feroza .

ps: De unde iau si eu niste stergatoare ? Ca mi s-a belit unul ieri am tras de el si era inghetat...:hl

Link spre comentariu

Capacul e rigid? Ca eu nu am capac, ci doar o husa.

Stergatoare iei din orice magazin de piese auto mai de Doamne ajuta. Te duci cu unul de-al tau si cauti pe aceeasi marime. In cazul in care sistemul de prindere e mai dubios la cele noi, scoti doar lamela de cauciuc impreuna cu partea metalica si o montezi in locul celei vechi. Ai grija cand scoti stergatoarele sa nu rupi sistemul de prindere.

VERTIZONTAL. Fotografie.
Link spre comentariu

pai as vrea ceva pentru capacul protectiei rotii de rezerva pt ca acum , dupa cum ati observat, are un sticker cu vitara pe el :grin: Vroiam ceva gen cu un lup ceva si sa scrie Feroza .

ps: De unde iau si eu niste stergatoare ? Ca mi s-a belit unul ieri am tras de el si era inghetat...:hl

Eu mi-am schimbat lamele de la stergatoare, 9 lei un set de 2 lame de 160 cm lungime si le-am schimbat singur in 10 min. Daca vrei lame, zi-mi si ti le iau eu.

Link spre comentariu

Fac eu, ce ai avea nevoie? :)

Pfiuuu... ce bine :grin:

Eu vreau sa-mi pun pe aripile fata drapelul Romaniei, cum au cei de la concursuri.

Dimensiunile ar fi 6cm lungime (2cm pt. fiecare culoare) cu 3cm latime.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare