dan03 Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Am o dilema daca se cupleaza 4 Low ... fara sa cuplezi MRL-urile ... ar rezulta un 2 Low ar avea efecte negative asupra transmisiei? se rupe ceva? :old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Re: Utilizare 4 Low Nu se intampla nimic rau si e chiar util cateodata la urcari f abrupte (deci ai nevoie de reductor) cu aderenta foarte buna (uscat, stanca, lezpezi) si curbe in ac de par (suzuki vitara jimny si samurai nu au dif central). Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Re: Utilizare 4 Low Sau cand tractezi ceva! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Re: Utilizare 4 Low Vitara sau Samurai? Am coborat in 2x4 L de la Lacul Vulturilor pe "toboganul de noroi". Mi-se rupsese o planetara-stanga fata. Ce sa spun?? Morcov imens!!! :old Din care fac aia Tedy :ypu . Noroc cu rabdarea lui Petre si indemanarea lui Gepetto.:tk M-au ajutat clar si "Simex-urile"( Insa Turbo) (fara intentia de reclama). Stai fara grija ca nu are ce sa se strice atata timp cat ai ulei in diferential! :ha: :ha: :ha: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Iulie 15, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2010 Re: Utilizare 4 Low asa m-am gandit si eu ... logic nu ai ce sa strici ... ba chiar cruti transmisia dar m-am gandit totusi sa intreb ... mai multe capete, mai multe idei (nu ca ar fi un lucru bun intotdeauna :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iulie 16, 2010 Partajează Postat Iulie 16, 2010 Re: Utilizare 4 Low Doar ca o completare pentru cei mai putin initiati - "fara sa cuplezi MRL-urile" inseamna masina echipata cu MRL-uri manuale, puse pe pozitia 4x2. Nu se poate merge 4x2 Low cu masina fara MRL-uri (4x4 permanent) sau cu MRL-uri automate. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate