mirciulica Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Deschid acest topic cu siguranta ca voi primii raspunsurile pe care le caut. Diferente tehnice legate de suspensii, transmisie, motor. Ca idee stiu ca-s identice, diferenta fiind doar de emblema. Dar vreau sa stiu unde sunt facute fiecare si daca sunt diferente chiar daca sunt mici, care-s alea. Despre mazda bt50 echipata de strada am auzit ca fuge de indoaie si motoarele nu au nici o treaba, despre ford, se poate spune acelasi lucru? Sper ca m-am facut inteles, Multumesc anticipat.:h5 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Iulie 19, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: Mazda BT50 & Ford Ranger = diferente Hai ca este promitator inceputul, va rog, pe rand. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: Mazda BT50 & Ford Ranger = diferente Sunt identice si se produc in aceeasi fabrica in Tailanda. Difera doar elementele de finisare/design exterior si interior. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: Mazda BT50 & Ford Ranger = diferente Pai nu prea sunt raspunsuri.....pt ca nu sunt diferente altele decat sigla ! Inclusiv manualele de instructiuni sunt pt ambele masini..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Iulie 19, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: Mazda BT50 & Ford Ranger = diferente Nu stiu de ce, o fi doar in capul meu, dar am sentimentul ca mazda este mai fiabila, mai rezistenta si mai ok din punct de vedere tehnic. Dar din ce-mi spuneti voi..... Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: Mazda BT50 & Ford Ranger = diferente Au abordat si oz-tralienii subiectul.....n-a reiesit nimic..... http://www.4wdmonthly.com.au/forum/showthread.php?t=71532 Poti rasfoi si in sectiunea FORD/Ranger..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: Mazda BT50 & Ford Ranger = diferente @Astral , care a fost motivatia ta cand ai cumparat Mazda Bt50 ? Poate asta o sa`l ajute in luarea deciziei :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Iulie 19, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: Mazda BT50 & Ford Ranger = diferente Sar'mana nene Astral. Dau acuma cu cititu. Am rugamintea sa ramana topicul deschis, poate apare cineva care poate spune ceva despre dilemele mele. P.S. asta nu inseamna ca nu puteti completa in cazul in care mai aveti ceva. :h5:h5 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 (editat) Re: Mazda BT50 & Ford Ranger = diferente @plummer : Cu totul altele decat cele tehnice....... Editat Iulie 19, 2010 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Iulie 19, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: Mazda BT50 & Ford Ranger = diferente Este p-aci un coleg Anofel, poate ma lumineaza legat de mazda. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anofel27 Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 Re: Mazda BT50 & Ford Ranger = diferente Este p-aci un coleg Anofel, poate ma lumineaza legat de mazda....te lumineaza...:xeu sint fan Mazda de la inceputuri....am avut posibilitatea sa le conduc pe amindoua......in afara de pret si sigla nu e nici o diferenta....apre diferenta cind faci comparatia cu singurul model de "seria B" si cele care incep cu F si se termina cu 350...:2dr..ca idee:Mazda BT =21000...F Ranger=26000.....identice.....ce alegi:">?:x Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Iulie 22, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2010 Re: Mazda BT50 & Ford Ranger = diferente Multam Nene Anofel. P.S. cam scump la vedere bre... P.S.2 am sa-mi permit sa te sun zilele astea! Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anofel27 Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 Re: Mazda BT50 & Ford Ranger = diferente Este p-aci un coleg Anofel, poate ma lumineaza legat de mazda. hhehhheeee....sa vedem,asa la o :x....pai in primul rind diferente in afara de sigla,design exterior si interir.......AAAA si PRET nu sint...acum:1-siglele sint tot din plastic:)))...2-design exterior...era muuuult mai fain B2500(inclin la Ford dar nu cel nou care e Mazda...am vazut 1 acum 2 zile si am crezut ca e mazda ..dar era ford)...3-diferenta de 3500;4000 cocosei...deci ce alegem?Aceeasi fiabilitate pe bari de torsiune,acelasi cuplu,acelasi LSD,aceeasi dim pe roata,acelasi unghi de atac si degajare,pina si aceleasi scuturi...eu inclin la mazda,,,sa nu incercam sa comparam cu F-urile ca nu exista...am mers cu 350 si e "Avion":are cai,are motor,are cuplu,dar e mare cit o barca si in teren nu face treaba(referire la ravene.....)unde treci cu Mazda,exemplu "Balaceanca"...nu trece F350...deci ,eu inclin Mazda!urrraaaaa!!!!:x:x:x Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anofel27 Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 Re: Mazda BT50 & Ford Ranger = diferente Multam Nene Anofel. P.S. cam scump la vedere bre... P.S.2 am sa-mi permit sa te sun zilele astea! Cu placere...simbata ajung acasa...sint la herculane....trimit poze:bananahehhhe Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate