BABONE Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Imi cer scuze, insa nu stiu unde sa postez un anunt legat de furtul unei motociclete, asa ca l-am pus aici. FAC APEL LA BUCURESTENI si cei de prin preajma Bucurestiului. S-a furat in seara zilei de luni HONDA CB 500, cu nr de inmatriculare TR 07 AXY, de culoare ALB-ROZ, din zona DR TABEREI, str SIBIU.gasitorului se ofera recompensa.Contact la telefon 0723.040.287 Gabone. scuze de mass, dar trebuie lucrat repede.Multumesc aniticipat. Gabone = BABONE in speranta ca spiritul generos al membrilor :cl functioneaza , nu pot decat sa va multumesc anticipat pentru oric informatie primita. multumesc din suflet. In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Re: Furt de motocicleta Ar fi bune si niste poze,eu ajung prin Drumul Taberei aproape zilnic. Si mai stau si la periferia Bucurestiului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Iulie 15, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2010 Re: Furt de motocicleta Asa arata motorul, persoana dupa saua moto, nu este propietara ci o pitipoanca ce a facut poze de 1 Mai la mare. In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Iulie 16, 2010 Partajează Postat Iulie 16, 2010 Re: Furt de motocicleta Babone pune acest anunt si pe motociclism.ro la furturi...ca ai mai multe sanse sa poata fi vazuta prin trafic.. Stima.. "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Iulie 16, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2010 Re: Furt de motocicleta Am pus nenea...pe toate forumurile de moto am pus si aici in speranta ca ochiul ager al unui off road-ist, o poate vedea pe vre-un coclau condusa de vre-un pusti teribilist incercand sa invete tainele motociclismului pe o mobra de care nu-l doare sufletul si care este gratis. ptr mine aceasta motocicleta are valoare sentimentala fantastic de mare. este parte din sufletul meu. multumesc anticipat. cu stima Babone In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Iulie 19, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: Furt de motocicleta NIMIC..... Eu fac eforturi si alerg prin toate comunele apropiate bucurestiului impartind foi A4 cu poza si detalii, poate, poate poate cei ce au legaturi cu INTERLOPII, pot pune o intrebare :D haideti sa ajutam o fata ce are inima sfasiata de acest furt. va rog frumos In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Iulie 21, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: Furt de motocicleta Motocicleta a fost gasita, multumita unor oameni deosebiti, motociclistii mei care nu ma lasa la greu Tin pe aceasta cale sa mut in gura politia romana care au trecut pe langa ea si i-au durut la orificiul lor anal multumesc lui Romeo Inca o data m-am tinut de cuvant....asta datorita numai voua, prietenilor motociclisti, in fata carora nu pot decat sa ma inclin. Va multumesc ptr incerederea acordata. va pupa Babonezu......... topic closed. PS: nu vreau sa mai traiesc o astfel de experienta, sa mai trec prin ceea ce am trecut. insa cu ajutorul Bunului Dumnezeu, am putut sa ma tin de cuvant, nu uitati... OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. VA PUP. In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate