Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

inlocuitori relee

gusteru

Postări Recomandate

tot scotocind dupa niste relee de troliu am dat de un releu de p[ornire de LR serie - care vin separate de demaror si sint si water proof- si ma gindesc ca ar merge perfect sa inlocuim pe cele de la troliu care-s greu de gasit si cam scumpe, cel putin pe aici. astea de LR le gasesti pe ebay sub 10 euro. cum n-am incercat cu toate in practica -m-am jucat numai cu unu ca unu am- credeti ca ar apare vreo problema alta decit designul la cutia de relee?
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: inlocuitori relee

nu stiu ce fac releele de care vorbesti

insa daca doar fac un contact nu ajunge

la troliu ai 3 borne

nu ajunge dor sa trimiti plus la una din ele sau la cealta (f1 si f2)

in acelasi timp trebuie sa faci legatura intre celelalte doua borne

ceea ce nu poate face un simplu releu

uita-te pe o diagrama de legare o sa intelegi mai bine dacat pot eu sa iti explic

Link spre comentariu

Diagrama asta de legare , o are cineva ?

Indiferent tipul de motor , daca sunt mai multe variante , si mai bine ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

tot scotocind dupa niste relee de troliu am dat de un releu de p[ornire de LR serie - care vin separate de demaror si sint si water proof- si ma gindesc ca ar merge perfect sa inlocuim pe cele de la troliu care-s greu de gasit si cam scumpe, cel putin pe aici. astea de LR le gasesti pe ebay sub 10 euro. cum n-am incercat cu toate in practica -m-am jucat numai cu unu ca unu am- credeti ca ar apare vreo problema alta decit designul la cutia de relee?

Esti sigur ca acele relee rezista la curentii de pana la 450 de amperi care aopar la trolierile in conditii grele? Sincer, nu prea cred.

Link spre comentariu

chiar daca ar rezista curentului mare, acela ar fi un releu de actionare a demarorului, un Normal Open, insuficient. la troliu trebuie si doua contacte Normal Close.

e cum zice zep.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare