RZV Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 Re: "Noptiere" in Y60 "Designed & Handmade by Vio" Dap...asta viata de DE...:grin:la Romania cumpari placa cu totul la peste 200lei/buc.....ce ramine....le poti pastra pt prieteni/cunostinte.....asta criza:ha: Cu taiatul mergi frumos cu placa in spate la ateliere de debitat pal care te refuza zimind ca la strici lama de taiat..mergi mai departe,pina convingi pe cineva.....si uite asa.....democratie:grin: Spax vinde numai importatorul si citeva magazine dedicate...deci iar curier sau drumuri:grin: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 Re: "Noptiere" in Y60 "Designed & Handmade by Vio" avand in vedere dimensiunile standard ale portbagajelor.....poti face si pentru altii:grin:? tare misto a iesit....:wink: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 (editat) Re: "Noptiere" in Y60 "Designed & Handmade by Vio" @wolfman : vis a vis de preturi si de critici... 1. vio are preturi din germania, unde probabil sunt mai scumpe materialele, dar nici la noi nu sunt ieftine deloc 2. vio nu are intentia sa faca o afacere din asta, deci nu avea nici un motiv sa unfle preturile 3. daca esti tu asa un bun econom si manager...de ce nu faci tu ceva similar si sa vedem la cat iesi...cu balamale, sine de sertare, tego, mocheta manere, coltar ...toate adunate mie mi-a iesit (in romania) 1300 ron, recunosc ca am platit si manopera la un tamplar ... ca sa nu stric materialul Editat Iulie 26, 2010 de Astral forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 (editat) Re: "Noptiere" in Y60 "Designed & Handmade by Vio" Nu vreau sa fiu inteles gresit, nu am criticat pe nimeni. Tot respectul pentru Vio si repet si eu ce au spus altii ca a facut o treaba minunata. Bravo lui. Intentia mea a fost sa spun si altora interesati sa confectioneze asa ceva cam care ar fi preturile pe la noi pentru ca firmele care fac diferite corpuri de mobilier la comanda mi se pare ca au niste preturi cam exagerate. Ca si exemplu, pe mine m-a costat barul aproximativ 600 RON, iar daca-l faceam la comanda ma costa 1400. Daca cineva ar vrea sa-si faca asa ceva (si bineinteles e multumit de preturile din mesajul de mai sus), imi poate da un PM si ii spun de unde am cumparat eu toate materialele. Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva sau mesajul a parut rautacios. Atasez si o poza (chiar daca nu tine de off road) ca sa vedeti ce a iesit. Daca e considerata in plus, se poate sterge. Editat Iulie 26, 2010 de wolfman "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 Re: "Noptiere" in Y60 "Designed & Handmade by Vio" avand in vedere dimensiunile standard ale portbagajelor.....poti face si pentru altii:grin:? tare misto a iesit....:wink: rectific......ma intereseaza ptr patrol lung:grin: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iulie 26, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2010 Re: "Noptiere" in Y60 "Designed & Handmade by Vio" rectific......ma intereseaza ptr patrol lung:grin: Ca sa nu existe neintelegeri: Topicurile in care prezint diferite "proiecte" executate de mine, au un caracter informational, cu scopul de a inspira pe unul sau pe altul dintre amatorii de "do it yourself". Si mie imi place sa urmaresc proiectele altora, de unde citeodata ma si inspir. Nu fac reclama, nu "fac la comanda" si nu imi cistig existenta in felul asta. O fac din placere, pe gustul meu, pt. necesitatile mele, cum gindesc eu, in timpul meu liber. Raspund cu placere intrebarilor si sugestiilor referitoare la proiect. Suport pina si criticile. Dar chestiile de genul "e prea scump, prea mare, prea urit sau prea ce stiu eu" sint chestii care cosider ca tin de gustul individual. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 Re: "Noptiere" in Y60 "Designed & Handmade by Vio" Deci... arata asa de bine ca oricat m-as chinui n-as putea s-o fac la fel....:grin:de aceea am intrebat:wink::h5 Iar despre costuri,marimi,culori,manere,deschizaturi...etc i-ti spun eu ....e ca cu vulpea care zice ca strugurii sunt acrii:ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: "Noptiere" in Y60 "Designed & Handmade by Vio" Scump dom'le, scump. Am facut un bar acum cateva luni si cel putin PAL-ul pot sa va spun ca e undeva la 200 RON foaia de 205/270 cm (negru). Cel colorat e mai scump(dar nu 180 E). Proiectul l-am facut singur si taiatul a costat 10 RON de foaie (indiferent de numarul de taieturi). Balamalele 2.5 RON/bucata, manerele de la sertare tot cam 2.5 RON, ornamentul de aluminiu de la colturi 40 RON bara de 2 m, suruburile parca 25 RON/kg. Am avut si eu aceeasi problema ca si colegul: scump coniacul dom'le. In rest... atentie la gaurit, rabdare si indemanare. Spor la treaba pentru cei interesati Pal versus tego e diferenta de pret, rezistenta, calitate. O coala de tego (1250 / 2000mm) de 18mm grosime costa aprox 120 lei la oferta, iar cand incepi sa tai din coala sa lucrezi constati ca e mica coala :lol: Pentru sertare in masina tego e obligatoriu. Riscul de umezeala e prea mare pentru a folosi mdf sau pal. Asa trebuie sa arate placile de tego pregatite pentru lipit cu aracet : http://i52.photobucket.com/albums/g8/DAdrianD/Incinte/IMG_7476.jpg '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mincu_marian Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: "Noptiere" in Y60 "Designed & Handmade by Vio" ma uit la proiectele dvs si nu ma mai satur! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suvi Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Re: "Noptiere" in Y60 "Designed & Handmade by Vio" Bun topic, pt. mine cam tarziu. Am facut doua si dupa n modificari a iesit cum am vrut. Cost cca 300 ron, este din scandura, doua sertare inegale,si dupa rabatarea spatarelor la Y 60 lung se poate face pat. In loc de maner la sertar am facut o gaura ovala de unde prinzi. Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Decembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Re: "Noptiere" in Y60 "Designed & Handmade by Vio" Ce sine ai folosit la sertare? Din acelea care se prind de fund (podeaua sertarului)? Cit se deschid si cit "tin"(Kg)? Cum le-ai prins de caroserie? Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suvi Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Re: "Noptiere" in Y60 "Designed & Handmade by Vio" Nu am folosit sine, are niste ghidaje dedesubt tot din lemn. Nu stiu cate kg tine, da tine.Nu este prinsa de caroserie pt. ca o folosesc doar ocazional din pacate si o scot cand nu am nevoie de ex. iarna .Sertarul mic e bucataria celalalt atelierul. Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Mai 6, 2012 Autor Partajează Postat Mai 6, 2012 (editat) Re: "Noptiere" in Y60 "Designed & Handmade by Vio" Sertarul mic e bucataria celalalt atelierul. Înseamna ca esti un tip care manînca putin si munceste mult. :rsp La altii e invers... .:grin: ON TOPIC: Ideea sertarelor fara sina, nu e rea deloc. Simplu si functional; la nevoie, poti scoate rapid sertarul cu totul. Editat Mai 6, 2012 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate