Levo Postat Iulie 17, 2010 Partajează Postat Iulie 17, 2010 Am comis-o! In sfarsit am 4x4 (unii dintre voi stiti de cati ani astept)! Este un Toyota Land Cruiser Prado LJ-71 (LX), cu motor 2L-TE (97 CP, 230 Nm) din 91. Masina este deosebita pentruca este model japonez cu unele smecherii cum ar fi frane pe disc fata-spate. In principiu as vrea sa raman pe ideea simplitatii. Ii pun niste roti 32 + troliu fata. Fara inaltare, roti supradimensionate si alte figuri. Deocamdata masina este la Brasov la Dr. Unimog care se va ocupa de ea. Eu inca nu am avut ocazia s-o vad live... Revin :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Iulie 17, 2010 Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: Toyota LevoCruiser LJ-71 s-o stapanesti sanatos si sa va purtati pe unde vrei tu. ma bucur pentru tine. stiu ca-ti doresti de mult. :h5 felicitari si multa bafta! hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iulie 17, 2010 Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: Toyota LevoCruiser LJ-71 =)) Deci o stii doar din poze deocamdata? E o "casnicie" de moda veche, intai actele, abia apoi vine sexu'. Sa-ti traiasca mireasa Levo, sa-ti aduca numai bucurii! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 17, 2010 Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: Toyota LevoCruiser LJ-71 Buna achizitie ! :1 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 17, 2010 Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: Toyota LevoCruiser LJ-71 Levo... sa ai parte de ea si sa te duca pe unde vrei tu...:br:br:br p.s.tre sa o uzi cand ne vedem:h5:2dr Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Iulie 17, 2010 Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: Toyota LevoCruiser LJ-71 Sanatate sa ai si sa faceti multi kilometri impreuna :2dr :x:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Iulie 17, 2010 Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: Toyota LevoCruiser LJ-71 Bravo Levooo!!! S-o stapanesti sanatos si fara probleme. LevoCruiser...ce tare nume i-ai dat. PS. Tre' s-o uzi ...stii, nu-i asa? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
surgeon21 Postat Iulie 17, 2010 Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: Toyota LevoCruiser LJ-71 S-o stapanesti sanatos!! :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flaviu Postat Iulie 17, 2010 Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: Toyota LevoCruiser LJ-71 mrl-uri automate,praguri faine, de alea de strada... asteptam sa o vedem live:2dr Toyota RJ 70 1991 2.4 b http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Iulie 17, 2010 Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: Toyota LevoCruiser LJ-71 ce surpriza... NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Iulie 17, 2010 Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: Toyota LevoCruiser LJ-71 Sa schimbi MRL-urile alea automate pentru ca o sa te lase cand ti-e lumea mai draga. Felicitari pentru achizitie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 17, 2010 Partajează Postat Iulie 17, 2010 (editat) Re: Toyota LevoCruiser LJ-71 azi am vazut si eu jucaria live......impresionanta.....impecabila pentru varsta ei....plus diverse ....frane pe disc la puntea spate....aer conditionat....o masina adevarata....sa te poarte pe unde vrei tu LEVO :h5 Editat Iulie 17, 2010 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Iulie 17, 2010 Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: Toyota LevoCruiser LJ-71 Frumoasa,sa ai parte de ea. Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raimondo Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: Toyota LevoCruiser LJ-71 Frumoasa. S-o stapanesti sanatos. FURIA ROSIE :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: Toyota LevoCruiser LJ-71 Super! Cred ca abia asteapta o balaceala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: Toyota LevoCruiser LJ-71 Super ... S-o stapanesti sanatos Levo! :h5:br consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: Toyota LevoCruiser LJ-71 S-o stapinesti sanatos domnuuu,,,,nu stiu daca ti-am spus dar pina sa o urc in tir am avut vreo doi clienti care insistau sa o cumpere,,:wink: Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: Toyota LevoCruiser LJ-71 Felicitari!!!! Sa o folosesti sanatos! :grin::gr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: Toyota LevoCruiser LJ-71 Felicitari, abia astept sa-mi iau si eu asa ceva. Sa te poarte sanatos prin noroaiele patriei "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: Toyota LevoCruiser LJ-71 Felicitari Levo! Sa te poarte peste tot pe unde vrei, fara evenimente nedorite! Faina masina, fain "copil" si propretaru '... de nume ce sa mai zic, foarte inspirat! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: Toyota LevoCruiser LJ-71 Levo - In SFARSIT! Ai facut alegerea cea mai faina! Sa te bucuri de ea si sa stai linistit ; chiar daca n-ai vazut masina inca, sunt sigur ca o sa te satisfaca pe deplin. Asa am patit si eu cu a mea. Am vazut-o abia dupa ... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kandi Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: Toyota LevoCruiser LJ-71 Levo , joi trebe neaparat udat sa nu se ofileasca :x:2dr:ypu:wink:. Sa-l stapinesti sanatos !!! www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: Toyota LevoCruiser LJ-71 :Gr Felicitari, buna alegere. S-o stapinesti sanatos. :1 Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: Toyota LevoCruiser LJ-71 Felicitari Levo! Multi km fara probleme si sa te poarte peste tot pe unde vrei! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat August 2, 2010 Autor Partajează Postat August 2, 2010 Re: Toyota LevoCruiser LJ-71 Multumesc pentru urari! Mult de tot! Scuze ca de-abia acum raspund. Noutati: S-au schimbat telescoapele, ambreiajul; s-au montat bara fata, pragurile si scutul; s-a pus troliul; nu intra 32x10.5 fara inaltare si flanse; masina ii tot la Brasov. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate