Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Toyota LevoCruiser LJ-71

Levo

Postări Recomandate

Vizitator vuvuzelu

Re: Toyota LevoCruiser LJ-71

frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos!!!

stim amandoi cred o masina la care niste roti de 33 x 12.5 x 15 incap fara sa atinga cu un simplu body lift de 5. Am vb cu proprietaru si mi-a zis ca va da jos body-lifyul deoarece a facut usoare decupaje la caroserie.

parerea mea e sa folosesti ( cu grija ) flexul, altfel un body lift iti ridica centrul de greutate , lucru delicat la treceri laterale. in plus, nici furtunele de frana dintre sasiu si punti nu se vor mai simti in largul lor si vor trebui schimbate.

concluzia mea este ca nu merita body-liftul, mai bine gassti un meserias care cu rabdare sa decupeze din aripi ( pe spate doar aripa, pe fata trebuie lut putin si din contra-aripa. )

succesuri!

l.e: la body de 5 va trebui relocat si radiatorul, iar cotul de admisie dintre filtru si turbina va fi strangulat, se va crapa in curand.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Levo,vorbesc din experienta ,nu necesita nici o modificare body de 2,5cm si nu se schimba stabilitatea masinii .Daca vrei o treaba profi OME fara doar si poate, daca vrei o varianta mai ieftina este.Bafta la treaba si pune un intercooler de iveco in fata si o sa vezi difenta de putere.

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

• 5 săptămâni mai târziu...

Primele impresii:

Masina merge incredibil. Din pacate nu am putut s-o bag serios la treaba pentruca MRL-urile electrice nu cooperau, dar si asa am reusit sa facem niste trasee foarte frumoase impreuna. The future's bright :grin: Imi place la nebunie! Nu o vand niciodata!

Link spre comentariu

Nu stiu cum, dar pana acum am ratat topicul asta asa ca mai bine mai tarziu ....

FELICITARI - ffff smechera alegerea si da, merita tinuta asa cum ti-ai propus! Sa te duca 1000000km pe unde vrei tu!

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Levo daca vrei sa duci o remorca ceva e ok carligul dar daca nu arunca-l jos impreuna cu para aia stralucitoare de pe spate cu numai o sa o rupi in teren.Super treaba a facut Zoli la bara fata.

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

Da, bara spate am s-o scot, iar proiectoarele alea de ceata am sa le mut in fata cu geam alb, probabil. Cand imi vin montez si MRL-urile manuale ca astea electrice sunt foarte elegante dar stricate. Si intorc si jantele. Deocamdata atat am in planuri.

In viitorul indepartat vine suspensia OME (sau asemanator) +2" in locul distantierelor sub arcuri, si blocant spate. Si cam atat ajunge. Ma axez pe fiabilitate si simplitate.

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Din bunavointa lui Florin Rustic si Bogo din Baia Mare, respectiv Flaviu din Cluj am MRL-uri manuale acum. Alea electrice (cu care era dotata din fabrica) ca si idee sunt foarte faine, comode, cuplezi MRL-ul din cabina cu un buton, care actioneaza cate un motoras electric la fiecare roata si astfel le cupleaza.

Mie nu mi-au mers niciodata.

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare