Busu4x4 Postat Iulie 17, 2010 Partajează Postat Iulie 17, 2010 Ma poate ajuta si pe mine cineva, sa-mi spuna unde pot gasi asa ceva http://img443.imageshack.us/img443/4332/dsc02892l.th.jpg Stiu ceva de genul ca Land Rover-urile sunt dotate asa ceva dar nu am gasit niciunul descuiat si fara proprietar langa el :grin: Am cautat si prin hipermarket-urile de materiale de constructii da nu am gasit decat cu prindere in 2 suruburi mai micute si pareau cam firave Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 17, 2010 Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: Ochiuri de fixare Am vazut ceva asemanator in Hornbach Berceni si parca si in Dedeman ... nu mai stiu sigur ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adryan Postat Iulie 17, 2010 Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: Ochiuri de fixare Cauta la magazinele de accesorii pentru barci.Tot ce au este din inox. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 17, 2010 Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: Ochiuri de fixare Nu poti inlocui cu cel din poza ? Astea se gasesc in targ si unele sunt chiar cu inelul independent..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Iulie 17, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: Ochiuri de fixare Hornbach si in Dedeman am cautat si ce am gasit la ei erau d'alea cu doua suruburi care par a fi pt prindere in lemn. @Astral : cu inel independent mi-ar trebui pt ca vor veni cumva su scaunele din spate si trebe sa plieze. Voi incerca in targ Merci:h5 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 17, 2010 Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: Ochiuri de fixare In targ la Autovit, da ? :h5 La cei din "fundul" targului..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Iulie 17, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: Ochiuri de fixare Deci ma trimiti in fund? Si eu care aveam o parere buna despre tine :uameni Da am inteles unde. Poate dau maine o fuga. Va tin la curent cu ce gasesc. PS Mai vrea cineva ceva din targ? :ha: Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 17, 2010 Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: Ochiuri de fixare Deci ma trimiti in fund? Si eu care aveam o parere buna despre tine :uameni Da am inteles unde. Poate dau maine o fuga. Va tin la curent cu ce gasesc. PS Mai vrea cineva ceva din targ? :ha: N-ai fost atent la ghilimele.....:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: Ochiuri de fixare Sau,vezi daca gasesti vreo coaja de Pajero I lung. Are 4 "urechi" foarte solide,HD,din fabrica, in portbagaj,pe podea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Iulie 18, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: Ochiuri de fixare Am fost azi in targ, si intradevar am gasit genul alora indicate de Astral, dar mi-am dat seama ca mie imi trebe d'alea cu tabla pt ca vreau sa le pun pe suruburile in care sunt prinse scaunele. Deci inca cautam Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: Ochiuri de fixare wv lt si mercedes sprinter au ceva ff asemanator in compartimentul de marfa pt ancorare, cate 8 bucati trebuie sa fie destul de ieftine la dezmembrari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: Ochiuri de fixare Suna aici ... 0744.611.386 ...doamna Jurca, face prelate ...poate poti adapta ceva de la ea, vreun accesoriu ...:h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: Ochiuri de fixare Exact modelul asta le-am cumparat de la Land Atelier pentru fostul Defender, sunt solide, am montat 2 in exterior la portbagaj si s-au comportat excelent, nu ruginesc. Vorbeste cu ei, nu sunt scumpe Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 Re: Ochiuri de fixare www.daerr.de expedition service, da cautare la krampe, ce model vrei matale, la 1 euro bucata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Iulie 22, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2010 (editat) Re: Ochiuri de fixare @ stanley : merci de info. :h5 I-am trimis un pm-eu azi si astept raspunsul lui. @ gusteru : Nu trebuia sa-mi dai site-ul asta :uameni Acum imi mai trebuie inca vreo suta de chestii :ha::ha::ha: Din pacate nu am gasit decat d'alea cu prindere in doua puncte :sc Editat Decembrie 2, 2012 de Astral Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 Re: Ochiuri de fixare www.daerr.de expedition service, da cautare la krampe, ce model vrei matale, la 1 euro bucata Ai idee daca livreaza si in Ro ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Iulie 24, 2010 Partajează Postat Iulie 24, 2010 Re: Ochiuri de fixare cred ca atita timp cit ai carte de credit si platesti inainte nu-i o problema, insa e bine sa intrebi dinainte care sint costurile administrative. sint localizati pe linga munchen, cred ca sint destui pe forum care dau prin zona, mai bine intrebi pe careva daca iti trebuie chestii mari. eu am luat numai carti si harti pina acum de la ei, si ma costa 13 euro trimisul, nu stiu cum o fi in ro. merita insa sa comazi un catalog la ei, daca nu pentru comenzi macar pentru idei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Iulie 24, 2010 Partajează Postat Iulie 24, 2010 (editat) Re: Ochiuri de fixare @ stanley : merci de info. :h5 I-am trimis un pm-eu azi si astept raspunsul lui. @ gusteru : Nu trebuia sa-mi dai site-ul asta :uameni Acum imi mai trebuie inca vre-o suta de chestii :ha::ha::ha: Din pacate nu am gasit decat d'alea cu prindere in doua puncte :sc si mie mi l-a dat cineva acum ani buni si acum sint falit. ia vezi astea, te aranjeaza? http://stores.ebay.co.uk/Towing-and-Trailers-01909-473749__W0QQ_fsubZ2300822 Editat Iulie 24, 2010 de gusteru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: Ochiuri de fixare Du-te la un centru de dezmembrari, si vezi la orice fel de Pajero mk 1, lung sau scurt, ca au in portbagaj, 4 astfel de prinderi, exact cum iti trebuie tie. De exemplu la mine, sunt asa de bune, incat dupa 27 de ani de cand stau acolo, nu reusesc sa le scot, sa vopsesc masina,ca s-au fixat de podea. Si stai linistit ca-s mult mai bune decat aproape orice chinezism ai cumpara din targ... OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 Re: Ochiuri de fixare Am vazut inele de genul asta ovale si rotunde la baumax. Mai ai nevoie de 1 metru de platbanda o bormasina si un flex. :dr3 i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat August 3, 2010 Autor Partajează Postat August 3, 2010 Re: Ochiuri de fixare Merci tuturor pt sfaturi :h5 Pana la urma am gasit un meserias sa-mi faca :wink: Nu au iesit cine stie ce de aspectuase dar macar sunt functionale. Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate