Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ochiuri de fixare

Busu4x4

Postări Recomandate

Ma poate ajuta si pe mine cineva, sa-mi spuna unde pot gasi asa ceva

http://img443.imageshack.us/img443/4332/dsc02892l.th.jpg

Stiu ceva de genul ca Land Rover-urile sunt dotate asa ceva dar nu am gasit niciunul descuiat si fara proprietar langa el :grin:

Am cautat si prin hipermarket-urile de materiale de constructii da nu am gasit decat cu prindere in 2 suruburi mai micute si pareau cam firave

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ochiuri de fixare

Hornbach si in Dedeman am cautat si ce am gasit la ei erau d'alea cu doua suruburi care par a fi pt prindere in lemn.

@Astral : cu inel independent mi-ar trebui pt ca vor veni cumva su scaunele din spate si trebe sa plieze. Voi incerca in targ

Merci:h5

Samurai 2002

Link spre comentariu

Deci ma trimiti in fund? Si eu care aveam o parere buna despre tine :uameni

Da am inteles unde. Poate dau maine o fuga. Va tin la curent cu ce gasesc.

PS Mai vrea cineva ceva din targ? :ha:

Samurai 2002

Link spre comentariu

Deci ma trimiti in fund? Si eu care aveam o parere buna despre tine :uameni

Da am inteles unde. Poate dau maine o fuga. Va tin la curent cu ce gasesc.

PS Mai vrea cineva ceva din targ? :ha:

N-ai fost atent la ghilimele.....:ha:

Link spre comentariu

Am fost azi in targ, si intradevar am gasit genul alora indicate de Astral, dar mi-am dat seama ca mie imi trebe d'alea cu tabla pt ca vreau sa le pun pe suruburile in care sunt prinse scaunele.

Deci inca cautam

Samurai 2002

Link spre comentariu

wv lt si mercedes sprinter au ceva ff asemanator in compartimentul de marfa pt ancorare, cate 8 bucati

trebuie sa fie destul de ieftine la dezmembrari

Link spre comentariu

Suna aici ... 0744.611.386 ...doamna Jurca, face prelate ...poate poti adapta ceva de la ea, vreun accesoriu ...:h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Exact modelul asta le-am cumparat de la Land Atelier pentru fostul Defender, sunt solide, am montat 2 in exterior la portbagaj si s-au comportat excelent, nu ruginesc. Vorbeste cu ei, nu sunt scumpe

Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi!
Link spre comentariu

@ stanley : merci de info. :h5 I-am trimis un pm-eu azi si astept raspunsul lui.

@ gusteru : Nu trebuia sa-mi dai site-ul asta :uameni Acum imi mai trebuie inca vreo suta de chestii :ha::ha::ha:

Din pacate nu am gasit decat d'alea cu prindere in doua puncte :sc

Editat de Astral

Samurai 2002

Link spre comentariu

cred ca atita timp cit ai carte de credit si platesti inainte nu-i o problema, insa e bine sa intrebi dinainte care sint costurile administrative. sint localizati pe linga munchen, cred ca sint destui pe forum care dau prin zona, mai bine intrebi pe careva daca iti trebuie chestii mari. eu am luat numai carti si harti pina acum de la ei, si ma costa 13 euro trimisul, nu stiu cum o fi in ro. merita insa sa comazi un catalog la ei, daca nu pentru comenzi macar pentru idei

Link spre comentariu

@ stanley : merci de info. :h5 I-am trimis un pm-eu azi si astept raspunsul lui.

@ gusteru : Nu trebuia sa-mi dai site-ul asta :uameni Acum imi mai trebuie inca vre-o suta de chestii :ha::ha::ha:

Din pacate nu am gasit decat d'alea cu prindere in doua puncte :sc

si mie mi l-a dat cineva acum ani buni si acum sint falit.

ia vezi astea, te aranjeaza? http://stores.ebay.co.uk/Towing-and-Trailers-01909-473749__W0QQ_fsubZ2300822

Editat de gusteru
Link spre comentariu

Du-te la un centru de dezmembrari, si vezi la orice fel de Pajero mk 1, lung sau scurt, ca au in portbagaj, 4 astfel de prinderi, exact cum iti trebuie tie. De exemplu la mine, sunt asa de bune, incat dupa 27 de ani de cand stau acolo, nu reusesc sa le scot, sa vopsesc masina,ca s-au fixat de podea. Si stai linistit ca-s mult mai bune decat aproape orice chinezism ai cumpara din targ...

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Am vazut inele de genul asta ovale si rotunde la baumax. Mai ai nevoie de 1 metru de platbanda o bormasina si un flex. :dr3

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare