semaca Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: La Multi Ani Semaca! multumesc tuturor pentru urari! sa ne vedem si sa ne auzim cat mai sanatosi si cat mai mult posibil!! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 (editat) Re: La Multi Ani Semaca! La multi ani ! don` semaca sii sa traiesti muuulti ani ! :2dr L.E. Aaaa am uitat , uite aici o dedicatie ! :ha: Am cenzurat-o un pic sa nu ne luam palme ! :grin: Editat Iulie 19, 2010 de J.T ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: La Multi Ani Semaca! La Multi Ani stimabile! :k :k :k (Sigur e ziua lui?...sau iar ii uram La Multi Ani de doua ori?...:ha:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: La Multi Ani Semaca! Desi, nu-l cunosc ( mama dar ce placere ar fi ) nene Semaca, La Multi Bani! Sa fi sanatos, voios, voinic!! Sanatate maxima si numa de bine!.... Cu respecte,:h5:h5 Mircea Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate