Talpa Iute Postat Decembrie 8, 2007 Partajează Postat Decembrie 8, 2007 mai patrolistilor! cu toate ca Y61 este plin de senzori, senzorashi, fire, mufe, mufulitze, calculatoare si alte fineturi, la bord nu vedem decat temperatura apei. avand in vedere ca motorul functioneaza dupa o gramada de variabile, ma gandesc ca nu ar strica sa mai vad si eu niste parametri... daca tot exista senzori care masoara diverse rahaturi. deci cum facem? ma gandeam ca o interfata intre mufa aia de diagnoza si un usb / serial ar fi de mare ajutor. gasim asa ceva? multam ps: numa trimiteti la badsi ca acaretu tre sa monitorizeze in timp real nu in service. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Decembrie 8, 2007 Partajează Postat Decembrie 8, 2007 ... parca gasisem eu ceva, stai sa vad ... http://www.yellowfoot.org/chaz/Consult%20Interface.htm later edit : gata, asta e ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Talpa Iute Postat Decembrie 8, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2007 multam. se pare ca merge SIGUR pe TB42E. mai sap.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Decembrie 8, 2007 Partajează Postat Decembrie 8, 2007 multam. se pare ca merge SIGUR pe TB42E. mai sap.... ... tu ai motor de 4200 benzinar ? ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Talpa Iute Postat Decembrie 8, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2007 zd30 am. obd ul asta e pt 4.2 pana in 2000. (normal, ca e facut in australia) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate