adrianudeanu Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 pentru ca azi e ziua mea, si pentru ca sa nu se simta cineva obligat peste cateva zile sa ma sune sau sa-mi trimita mesaj, pentru ca in zilele pe care le traim nu prea avem timp de nimic, mi-am facut singur post aici:P, ca sa va scutesc de-o grija:P la multi ani celor nascuti azi, pe 19 iulie!:cl:h5:2dr:2dr:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: La multi ani adrianudeanu! La multi ani Adriane!!! sa iti creasca simexurile mari :)) si cardanu sa nu bata :2dr Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: La multi ani adrianudeanu! Multi ani :) ! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: La multi ani adrianudeanu! Sa traiesti!:h5:2dr Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TractoRila Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: La multi ani adrianudeanu! Hai la multi ani, dar nu prea multi sa nu te-nveti!!!!! Aaaaa si am uitat iti doresc roti cat mai mici sa ma urc si eu ca omu in masina aia a ta ca de fiecare data fac febra musculara, asa ca....... Sanatate maxima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:2dr ''Viata trebuie savurata, nu suportata'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Iulie 19, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: La multi ani adrianudeanu! :h5hai ca sunteti tari;)) multumesc mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: La multi ani adrianudeanu! Laaaa Muuuulti AAAAAAAAni !!!! :h5 Sanatate multa si sa fi iubit :top:2dr ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: La multi ani adrianudeanu! La multi ani Adi ... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: La multi ani adrianudeanu! La multi ani! "Copilul" sa cresti nare si voinic:h5 Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Iulie 20, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: La multi ani adrianudeanu! multumesc, domnilor:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
csaf Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: La multi ani adrianudeanu! La multi ani si la muuult noroi sub roti!:k:dr1 Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA Skoda Fabia Combi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: La multi ani adrianudeanu! La Multi Ani ! ...Adi ... Sa fii sanatos si .....la mai multe noroaie ...:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: La multi ani adrianudeanu! La multi ani :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Iulie 28, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2010 Re: La multi ani adrianudeanu! multumesc mult fratilor! si voua, tot ce e mai bun!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 Re: La multi ani adrianudeanu! La Multi Ani, Adi!:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Re: La multi ani adrianudeanu! Vezi ma adi ca ti-a urat lumea de bine...frumos asa... Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate