Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

sunet metalic in 4x4

pixi

Postări Recomandate

Re: sunet metalic in 4x4

ce ingramadeala de raspunsuri...:)

astazi s-a montat la loc grupul fata care pare sa functioneze dar troncanitul nu a disparut...cum era de asteptat. cei de la service au zic ca au facut ceva verificari si ca ar fi din pozitia incorecta a planetarelor dupa montarea SL-ului ceea ce am banuit de la inceput. deci o sa mai fac o ultima investitie intr-un kit ptr coborat diferentialul fata. se numeste Front Axle Drop Brackets...are cineva de pe forum asa ceva?

toata schema e din ambreiaj

Golf+ TSI

Polo 9N3

Vitara

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

dai gaz pana cedeaza ceva,si atunci poti sa te apuci de cumparaturi dar pana atunci zic ca este inutil

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

Scuzati offtopic, sa nu mai deschid altul

stie cineva cat cantareste un grup de fatza vitara, eventual cu tot cu capac... am de adus 2 din anglia...

merci mult

Suzuki Samurai 1.3i 1991

Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!!

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

revin cu noutati: masina a fost urcata pe elevator, cuplat 4x4 si treapta 1-a si lasat sa mearga in gol. nu se auzea nici un sunet. in momentul in care apasam frana...sunetul era prezent. s-a decis ca e din planetare din cauza suspension lift-ului cum am mai spus si am cumparat intre timp suporti ptr diferential cu 2.5cm mai lungi. ei vor cobori diferentialul fata si sper sa se rezolve ceva. luni sau marti vor fi montati pe masina.

pana au venit suportii masina a fost la tinichigerie unde s-au facut aripile spate si s-a dat un start de teroson. ( stie cineva cat e de rezistent la uzura )

_DSC2568.jpg.a630973a4fdd8ad708f7e9a451015693.jpg

suzi.thumb.jpg.e1409e5b4ab678164e8c6dae5c1da24b.jpg

Golf+ TSI

Polo 9N3

Vitara

Link spre comentariu

azi au fost montati suportii iar sunteul nu a disparut de tot dar s-a ameliorat mult. acum voi circula asa pana crapa vreo planetara dupa care le schimb pe ambele. in cncluzie dupa inaltarea SL de 5cm recomand coborarea diferentialului cu 2.5cm ca sa nu fie probleme.

Golf+ TSI

Polo 9N3

Vitara

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare