pixi Postat Mai 12, 2011 Autor Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: sunet metalic in 4x4 ce ingramadeala de raspunsuri...:) astazi s-a montat la loc grupul fata care pare sa functioneze dar troncanitul nu a disparut...cum era de asteptat. cei de la service au zic ca au facut ceva verificari si ca ar fi din pozitia incorecta a planetarelor dupa montarea SL-ului ceea ce am banuit de la inceput. deci o sa mai fac o ultima investitie intr-un kit ptr coborat diferentialul fata. se numeste Front Axle Drop Brackets...are cineva de pe forum asa ceva? toata schema e din ambreiaj Golf+ TSI Polo 9N3 Vitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 Re: sunet metalic in 4x4 dai gaz pana cedeaza ceva,si atunci poti sa te apuci de cumparaturi dar pana atunci zic ca este inutil suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Mai 22, 2011 Partajează Postat Mai 22, 2011 Re: sunet metalic in 4x4 Scuzati offtopic, sa nu mai deschid altul stie cineva cat cantareste un grup de fatza vitara, eventual cu tot cu capac... am de adus 2 din anglia... merci mult Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pixi Postat Iunie 4, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2011 Re: sunet metalic in 4x4 revin cu noutati: masina a fost urcata pe elevator, cuplat 4x4 si treapta 1-a si lasat sa mearga in gol. nu se auzea nici un sunet. in momentul in care apasam frana...sunetul era prezent. s-a decis ca e din planetare din cauza suspension lift-ului cum am mai spus si am cumparat intre timp suporti ptr diferential cu 2.5cm mai lungi. ei vor cobori diferentialul fata si sper sa se rezolve ceva. luni sau marti vor fi montati pe masina. pana au venit suportii masina a fost la tinichigerie unde s-au facut aripile spate si s-a dat un start de teroson. ( stie cineva cat e de rezistent la uzura ) toata schema e din ambreiaj Golf+ TSI Polo 9N3 Vitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan013ro Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 Re: sunet metalic in 4x4 cat te-au costat suportii pentru diferential? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pixi Postat Iunie 5, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2011 Re: sunet metalic in 4x4 aprox 130 lire toata schema e din ambreiaj Golf+ TSI Polo 9N3 Vitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pixi Postat Iunie 8, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2011 Re: sunet metalic in 4x4 azi au fost montati suportii iar sunteul nu a disparut de tot dar s-a ameliorat mult. acum voi circula asa pana crapa vreo planetara dupa care le schimb pe ambele. in cncluzie dupa inaltarea SL de 5cm recomand coborarea diferentialului cu 2.5cm ca sa nu fie probleme. toata schema e din ambreiaj Golf+ TSI Polo 9N3 Vitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate