Antonio Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 cine este din bucuresti as avea si eu nevoie de rotile lui ptr o zi, imi trebuie si mie ptr o zi sa pot sa ma duc la rar sa fac itp, si in ziua aceia am sa-i dau jantele mele cu tot cu cauciucuri, apoi seara i le dau inapoi, o sa ma simt si eu cu ceva fata de cine se ofera sa-mi da jantele lui ptr o zi, dar asta imi trebuie pana pe 22 cand e ultima zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: cine ma ajuta si pe mine? Scuza-ma, dar de ce mergi la rar pentru a face itp-ul? Nu ar fi mai "ieftin" la un service care face si itp? http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antonio Postat Iulie 20, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: cine ma ajuta si pe mine? ptr ca mi-au luat talonul si trebuie sa fac la rar itp, si mi-a spus cineva de la un servis ca cat de curand itp-ul se va face numai la rar ptr ca se fac multe magari, daca imi da si mie jantele cineva ptr cateva ore sa ma ajute sa ies din rahatul asta o sa-i fiu recunoscator financiar:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: cine ma ajuta si pe mine? Ce fel de roti ai?Eu te pot ajuta cu roti pentru japoneze mari (toyota,nissan,mitsu,etc cu 6 prezoane) 0722 252 631 Alin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: cine ma ajuta si pe mine? teoretic, ii trebuie roti de Niva pe 16. Dimensiuni: 175/80/16 sau 185/75/16. Doar rusoaicele au asa ceva. I-asi da eu, dar sunt la Deva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maiden Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: cine ma ajuta si pe mine? Si eu am, dar...sunt la Tulcea... Ale mele stau degeaba. Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antonio Postat Iulie 21, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: cine ma ajuta si pe mine? Scuza-ma, dar de ce mergi la rar pentru a face itp-ul? Nu ar fi mai "ieftin" la un service care face si itp? crezi ca poti sa ma ajuti ptr o jumatate de zi cu rotile? 0730978395 asta e tel meu, poate ma ajuti maine ca e si ultima zi :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: cine ma ajuta si pe mine? Presupun ca problema o reprezinta cauciucurile nu? Poti incerca la o vulcanizare sa iei niste cauciucuri bunicele ca sa treci RAR-ul si apoi le dai inapoi, doar o idee...te intelegi cu respectivul... Eu am doar cauciucuri de vara(fara jante) , bune, dar sunt la Ploiesti si sunt 205/70 R15 daca te ajuta si poti merge sa le iei de la Ploiesti...te ajut cu mare placere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antonio Postat Iulie 21, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: cine ma ajuta si pe mine? nuuu ,problema o reprezinta jantele ca sunt de aliaj si sunt scoase inafara ptr ca asa este modelu si astia de la rar nu acepta asa ceva, ma repet inca o data am nevoie de jante cu tot cu cauciucuri, schimbam rotile intre noi ptr cateva ore si atat, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: cine ma ajuta si pe mine? Salutare! Daca vrei poti sa vii sa le iei astazi. 4 jante cu tot cu cauciucuri 175/80/16 profil noroi. Nu ma intereseaza sa faci nicio cinste sau altceva legat de partea financiara. Eu stau pe Calea Grivitei pe langa Podul Grant. Masina se afla in prima parcare pe partea dreapta pe sensul de mers spre Gara de Nord dupa ce ai trecut de Podul Grant. tel meu este: 0723322414. http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antonio Postat Iulie 21, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: cine ma ajuta si pe mine? Salutare! Daca vrei poti sa vii sa le iei astazi. 4 jante cu tot cu cauciucuri 175/80/16 profil noroi. Nu ma intereseaza sa faci nicio cinste sau altceva legat de partea financiara. Eu stau pe Calea Grivitei pe langa Podul Grant. Masina se afla in prima parcare pe partea dreapta pe sensul de mers spre Gara de Nord dupa ce ai trecut de Podul Grant. tel meu este: 0723322414. mersi te sun maine sa vb, acum e prea tarziu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate