davema Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 (editat) Gata am pus incaltari! postez o discutie noua ca sa vedem ce spun ceilalti de dimensiunile alese. Sunt pneus elite made in italy,205 70 15. mi se par cam mici! Foarte bune in asfalt ca si zgomot nu deranjeaza si sunt super echilibrate! La 100km/h nu bate volan nimic chiar si fara nici un plumb! Cei de la bv au zis ca astea nu se echilibreaza! M-am mirat si chiar am zis ca o sa fac ca piftia in masina dar se pare ca au avut dreptate! Eu le-am ales 205 ptr greutatea mica pw care le au (am inteles ca undeva la 14 kg) ,eu nu le-am cantarit dar cu prima ocazie o voi face. Cred ca intrau mai mari dar la cabrarea rotilor la maxim mai raman cca 3cm, asa ca eu zic ca e destul de bine! As fi ales un 80 dar nu sunt! daca am gresit apostrofati-ma! [ATTACH]84371[/ATTACH] [ATTACH]84372[/ATTACH] [ATTACH]84374[/ATTACH] [ATTACH]84375[/ATTACH] Editat Martie 5, 2011 de Astral p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: simex pe feroza felicitari de achizitie si cred totusi ca .......ai facut ce ai simtit. nu ai nevoie de apostrofari :wink: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: simex pe feroza mie cei de la delta grup mi le-au echilibrat cu plumb http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: simex pe feroza :br @Davema! Acum spui adio "fursecurilor":ha: Poti ajunge oriunde doresti! Apropo la cat de late sunt jantele cred ca trebuie sa mergi cu 1,8 presiune ca sa nu risti o dejantare.:x Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 (editat) Re: simex pe feroza acum o sa ti se para totul simplu de trecut.....si astfel dispare 'fun'-ul in alta ordine de idei, eu cu gume 215/70/16 chiar simteam lipsa de cuplu, orice panta putzin mai serioasa, chiar si pe sosea o urcam cu a doua sau chiar cu a-1-a asa ca nu regret ca m-am intors la 205/70/15 masina e oricum scurta si nu are nevoie de roti prea mari Editat Iulie 21, 2010 de georgei23 http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: simex pe feroza Sunt perfecte! Si eu am din cand in cand ceva probleme de lipsa cuplu .... O alta varianta fericita este cea lui EKO, el are 195/75/15..parca ceea ce inseamna ca sunt mai inalte si mai inguste ..... Eu voi incerca aceste cauciucuri dupa ce le tocesc pe astea! Una peste alta nu iti face griji ....vei trece mult mai relaxat prin noroaie! Cauciucurile alese sunt foarte bune!:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: simex pe feroza cind am cumparat eu de la la delta aveau si 195/80/15...dar m-am baza pe 'japoneji' ca poate 'stiau ei ce stiau' cind au pus pe masina 205/70/15 si ca oricum 'simexurile' resapate sunt mai mari cu un numar decit scrie pe ele, sau cel putzin asa se zice, ca eu nu le-am masurat si nu am vrut sa am nici un fel de emotii cind ma intilnesc cu garcea, plin de namol pina in viful farului sambata sau duminica seara http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: simex pe feroza Sunt perfecte! Si eu am din cand in cand ceva probleme de lipsa cuplu .... O alta varianta fericita este cea lui EKO, el are 195/75/15..parca ceea ce inseamna ca sunt mai inalte si mai inguste ..... Eu voi incerca aceste cauciucuri dupa ce le tocesc pe astea! Una peste alta nu iti face griji ....vei trece mult mai relaxat prin noroaie! Cauciucurile alese sunt foarte bune!:br Am 205/75/15 :) cu jante de 7j mai late cu 2'' fata de stock :).... D'aia se incinge si face figura aia cu opritu motorului. dar in off sunt bestiale rotile :) a1a, forja maxima si iese din orice :dr3:ooo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: simex pe feroza Setul urmator dupa ce se tocesc astea am zis sa pun 195/80/15... ar venii mai inalta putin si putin mai inguste... Poate nu se mai incinge asa rpd motorelu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: simex pe feroza Salut @Davema Fara comentarii ca am fost la montaj:h5 Sa le noroiesti sanatos si bafta si pentru jante am auzit ca au venit:ypu:dr3 Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Iulie 21, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: simex pe feroza am decis sa cumpar si jante originale daihatsu! maine pleaca din cj si ajung vineri! am facut treaba asta deoarece in urma comisiei de offroaderi s-a decis ca jantele sunt ffff late si astfel profilul nu mai iese inafara ,el stand acum pe janta ca un trapez cu baza mica pe calea de rulare ..... vineri sosesc ....sablate.....vopsite....albastru fara stele si sambata la zgariat:dr3 multumesc tuturor ce au postat!!!:2dr p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: simex pe feroza Pe Vitara am Insa Turbo "Simex" 205/70/15 + jante de otel (noi :ha:). Masina merge bine pe asfalt, zgomotul pe la 80km/h este chiar placut. Mi-a crescut consumul de la 8-9% la 12%. Calcul plin pe plin cu 50% on si 50% off. :ypu In noroi se descurca admirabil. Colegii care au fost la Lacul Vulturilor isi aduc aminte da coborarea de pomina de pe "Toboganul de noroi"! Sa le stapanesti sanatos si sa le punem cat mai repede la treaba. :ooo Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Iulie 23, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: simex pe feroza gata ! s-au schimbat jantele si s-au vopsit![ATTACH]84728[/ATTACH] asta este diferenta[ATTACH]84729[/ATTACH] asa arata[ATTACH]84730[/ATTACH] ......[ATTACH]84731[/ATTACH] cred ca cere acum distantiere! vedem ce spun prietenii din forum!!! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 (editat) Re: simex pe feroza setul de flanse este 200-250 de euro; intoarcerea este vreo 100 de ron pe bucata.....dar acum tocmai ce ai montat gumele...e pacat sa le dai jos/ sa intorci jantele si apoi sa le pui iar pe janta.....400 ron intorsul + montajul gumelor inca o data 150 ron (?) ...e cam la jumatate de pret fata de distantiere.... Editat Iulie 23, 2010 de georgei23 http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: simex pe feroza Corect, mai ieftin cu jante intoarse decat cu distantiere, dar la distantiere poti sa renunti oricand, fara bani, pe cand jantele odata taiate/sudate , nu prea le mai faci cum au fost. Eu as merge pe flanse (daca ai noroc iei si mai ieftin de 200 euro - ce-i drept din astea mai ieftine am vazut numai pentru japoneze mari, in 6 gauri). Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Iulie 23, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: simex pe feroza am o oferta de la alsteel cj 160EURO+TVA LA 30MM OTEL 170 IDEM DAR DE AL p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: simex pe feroza @Davema! Duminica testam modificarile. :2dr Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Noiembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: simex pe feroza Dupa suspendari nenumarate am luat decizia de a schimba cauciucurile! Stiu ca voi manca ,poate, planetare si rulmenti la greu dar asta este! Am montat 235/75/15 S-a pierdut un pic la demaraj , a crescut consumul dar asa nu mai schimb masina! Eram tentat sa trec la o clasa superioara dar am decis ca momentan sa ramana asa! Decat impozit de 2000 sau 5000lei pe an mai bine iau un Daihatsu de piese pe an de banii astia! Posibil a fost datorita inaltarii cu Trail master stage 2 (optiune care masina a avut-o din germania) A trebuit doar sa scot presurile si cam atat! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: simex pe feroza Salutare, sunt bune gumele ca dimensiune dar mai ai de facut un lucru important ... sa modifici cumva rapoarte in transmisie, in reductor sau in grupuri. Numai asa te vei putea bucura de anvelopele astea. Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: simex pe feroza sa le noroiesti sanatos man !:h5 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Noiembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: simex pe feroza box;634328']Salutare, sunt bune gumele ca dimensiune dar mai ai de facut un lucru important ... sa modifici cumva rapoarte in transmisie, in reductor sau in grupuri. Numai asa te vei putea bucura de anvelopele astea. Stiu am vorbit cu unul din voi la orr ! Suzuki se misca intr-un mare fel! Caut ptr reductor pinioane desi am auzit ca voi gasi destul de greu! Urmatorul pas este troliu! Cand vad ca nu mai poate ....mulinez.... p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: simex pe feroza Dupa suspendari nenumarate am luat decizia de a schimba cauciucurile! Stiu ca voi manca ,poate, planetare si rulmenti la greu dar asta este! Am montat 235/75/15 S-a pierdut un pic la demaraj , a crescut consumul dar asa nu mai schimb masina! Eram tentat sa trec la o clasa superioara dar am decis ca momentan sa ramana asa! Decat impozit de 2000 sau 5000lei pe an mai bine iau un Daihatsu de piese pe an de banii astia! Posibil a fost datorita inaltarii cu Trail master stage 2 (optiune care masina a avut-o din germania) A trebuit doar sa scot presurile si cam atat! Super tare!!! Am vazut masina aseara cand s-a intors de la Delta G.echipata cu noile anvelope. Alta masina!!!:h5 Abia astept s-o vad in teren. Dany daca-i schimbi si raportul in grupuri o sa fie... rupere!!!:br Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 (editat) Re: simex pe feroza Am fost la Delta Grup sa-mi iau cauciucri de iarna. Imi zice un domn de acolo ca aseara a fost o alta Feroza sa-si puna cauciucuri. Una cu stele. Zic eu: una care avea niste jante de al? Da. Apoi am facut legatura cu noile poze puse azi si dupa am avut si confirmarea oficiala. Ce mica e lumea. Am pus si langa a mea un cauciuc de 235/75/15 si e enorm pe langa faptul ca nu intra nici mort. Editat Noiembrie 2, 2010 de baghy Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Noiembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: simex pe feroza Bravo @baghy! Dar de noroi pe cand? poate facem o intalnire de ferozari sa bem o:2dr! Incet incet se strange grupul! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: simex pe feroza Momentan de iarna ca e singura masina care o am in Romania. La primavara daca am bani voi pune ceva AT. Ma gandeam la un doby lift. Nu stiam ca tu ai suspensie trailmaster. Esti un norocos. Sunt curios cat o sa-ti creasca consumul cu rotile alea noi. Eu am cumparat Insa Turbo Ice Grip 225/70/15 cat am in talon si sunt enorme dar mai ales grele, Nici nu vreau sa-mi imaginez ale tale. Care e faza cu descalificarile la concurs? Mi-a zis ceva si domnul de la Delta. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate