davema Postat Noiembrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Re: simex pe feroza L astandard tre sa ai cauciucuri maxim MT, altfel iesi din concurs si mergi inafara sa nu te simti prost! Simex-ul este considerat cauciuc de extrem asa ca.... Eu am concurat cu AW nici macar AT! Si asa am scos timpi super buni dar din pacate am ratat o poarta care abia azi in poze s-a vazut! Plecand din pol position ( in speciale) am sarit-o si arbitrii nici nu mi-au spus si eu tot am tras tare! Cred ca la anul ma inscriu in campionat! Ramane acum sa vad in ce club ma inscriu! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Re: simex pe feroza Cu Feroza? Singura problema sunt modificarile dar pana la urma te descurci cumva. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Noiembrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 (editat) Re: simex pe feroza Trebuie sa va spun ca ultima faza cu cauciucurile este de departe CEA MAI BUNA INVESTITIE pe care am facut-o la masina! S-a comportat exemplar! Ma gandeam ca nu mai am putere, ca o sa schimb asa cum spunea si wst box rapoarte in cutia de transmisie! Dar ptr ce fac eu va spun ca este supersuficient! Va recomand cu caldura sa faceti acest lucru! Am iesit dintr-o clisa care nu se vedea in padure la ora aceea (22,00)! Cred ca ati vazut si pozele din cobrra's trip cu Daihatsu! Am frecat-o inainte si inapoi cu span si fara span cca 5 min ,dar am iesit! Asa ca daca aveti posibilitatea faceti acest lucru! PS masina arata intr-un mare fel! http://img808.imageshack.us/img808/3301/imgp40451024x768.jpg http://img248.imageshack.us/img248/2861/imgp40771024x768.jpg Uploaded with ImageShack.us se vede ca nu atinge nimic nici chiar in flexari!!!! beeeeton! Uploaded with ImageShack.us Editat Noiembrie 12, 2010 de davema p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Noiembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: simex pe feroza asa arata o masina de off adevarata!!! cu simexuri!!! http://img718.imageshack.us/img718/1327/p1040882y.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img687.imageshack.us/img687/504/p1040886y.jpg Uploaded with ImageShack.us p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: simex pe feroza Salut! Fromoasa Feroza, am vazut-o live la Agnita Free Fpirits, observ si stikerul cu "no.12" care sta lipit pe masinuta. Stelutele de pe ea arata grozav...sa nu mai spun si de cauciucuri care se potrivesc la fix. Imi place combinatia de Stele-Stikere-Simexuri .:y Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Noiembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 (editat) Re: simex pe feroza Sticker-ul cu agnita este la mare cinste! nu am sa-l da jos decat la primul rk la vopsea!!!! @cristian1 MULTUMESC! http://img99.imageshack.us/img99/2756/p10408940.jpg Editat Noiembrie 15, 2010 de davema p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Martie 5, 2011 Autor Partajează Postat Martie 5, 2011 (editat) Re: simex pe feroza Cam asa arata un shhhhhhpan de feroza cu simex 235.... http://www.youtube.com/watch?v=_0OUHhP6hko&feature=player_embedded In spatele masinii un gol de 40 metri!!!!!!! Merita shpanul, nu? Editat Martie 5, 2011 de Astral p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: simex pe feroza Dani, Pot sa-ti spun un secret? Daca folosesti masina mai mult off-road da-i bara stabilizatoare din fata jos. O sa lucreze mai bine suspensia fata. Acum m-am uitat la pozele de la montajul troliului si am vazut ca nu e data. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Martie 5, 2011 Autor Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: simex pe feroza Ok merci de info! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: simex pe feroza Acum mi s-a incarcat si mie filmuletul. Impresionant. Nu neaparat spanul ci faptul ca s-a oprit tocmai acolo si a durat putin pana a plecat. Poti sa-mi spui in ce viteza erai? Asa mai invat si eu cum sa merg cu masina off-road. Mersi. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Martie 5, 2011 Autor Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: simex pe feroza In 4x4 low 1-a......ca sa poti sa ai randament si control asupra acceleratiei! Simexul astefel se descaraca si poti merge cat decat mai departe. Asta este diferenta la aceste cauciucuri speciale de noroi.....descarca dar sa aiba si turatie roata....altefl degeaba.... Mitul cu a2- si span la benzinare mici e nefunctional! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: simex pe feroza Daca se da jos bara stabilizatoare, trebuie avut grija la mersul pe asfalt cu viteza.:Hr Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: simex pe feroza Daca se da jos bara stabilizatoare, trebuie avut grija la mersul pe asfalt cu viteza.:Hr Asa e. Nu poti sa le ai pe toate. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionita_alin2003 Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Re: simex pe feroza Ideea cu bara stabilizatoare data jos a aplicat-o un coleg de-al meu, si pe asfalt cam facea probleme la viteze mai mari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Martie 13, 2011 Autor Partajează Postat Martie 13, 2011 (editat) Re: simex pe feroza Eu nu am cum sa o dau jos ca merg frecvent pe sosea cu 110 cu ea sa ca...... Inca o filmare pro SIMEX!!!!!!!1 LE poate traseul pare usor dar asa a fost: Editat Martie 13, 2011 de davema p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Re: simex pe feroza Am vazut-o mai devreme. Ai luat locul 1. Ieri am fost si eu la Ladies ride la Agnita ca spectator la trial si Simex-ul a facut legea. Simex-ul si veveritele. At-urile mele noi cand au dat de noroi au strambat din crampoane. Ma gandeam la ceva Mt ca am deja niste Mt-uri resapate dar sunt cam mici si urmatorul pas o sa fie niste Simex-uri ca ale tale probabil. Sau 215/80 dar Insa nu are marimea asta si restul producatorilor nu stiu cum sunt. Am cerut si o oferta in Italia pentru niste Simex-uri originale dar mi.e frica de raspunsul care il voi primi. Am si eu doua intrebari legat de filmulet. Ce presiune ai in ele? Si traseul asta tot in a1-a la reductor l-ai facut? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Martie 13, 2011 Autor Partajează Postat Martie 13, 2011 Re: simex pe feroza Incearca si aici daca vrei alta dimensiune....gumarex parca.. Nu am luat locul 1 ca am avut competitori.......cred ca ati vazut ce masini. http://www.clubafaceri.ro/4899/anvelope-de-tern-215_75r15-fimex_simex-964357.html O informatie utila ptr posesori de simex pe feroza si numai..... Span la urcare se da doar cand ai noroi sub cauciuc. Sau zapada mare si afanata. Atunci cand ai si pietre sub noroi sau zapada atunci faci franjuri cauciucul. Adica eu ca disperatul dadeam span si in urcari pe pietre si cele de 205 nu le-am menajat si vedea ca au fost chinuite( nu mult dar un pic) . De atunci nu ma mai dau ca disperatul si cauciucurile s-au tinut altfel pana la o urcare inspre Vulturi, cand am uitat ce aveam de facut pe zapada cu pietre baza si imediat le-am tocit. Pacat, la prima urcare pe zapada erau aproape noi si nu am avut probleme. Se simte diferenta intre partea din fata si cea din spate a cramponului. Cred ca am sa incerc sa le slefuiesc cumva. Cat despre presiune eu am mers si cu 2 si cu 1,3 . Dar in fata mea s-au dejantat destule roti si am luat decizia de a merge doar cu 2 oriunde.... Pe asfalt chiar v-as recomanda un 2,5 dar cu mare atentie ca la franare mananci o paine pana opresti. Numai cu 1-a merg in teren . SI low. Oriunde in teren. A se intelege mai grav nu pe forestiere unde nu-s urcusuri. Asa protejez total ambreiajul. Nu sar de 35km /h si totul este ok. Am avut surpriza ca in teren sa imi apara o urcare mai serioasa si sa o abordez cu 1-a h si mi-a murit ....cum se zice in urcare ( nu la intrare- Doamne fereste) p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Re: simex pe feroza Stiu si eu ca mai sunt si alti producatori dar nu sunt si mai ieftini. Alea din linkul tau sunt si mai mici si mai scumpe ca Insa Turbo. Asa ca prefer sa iau de la Delta Grup daca ma decid. Mai dureaza putin pana ridic masina ca in stadiul actual nu intra nici cu rugaciuni. Din ce am citit pe forum, Simexul e stapanul noroiului dar in rest nu se comporta extraordinar. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Martie 14, 2011 Autor Partajează Postat Martie 14, 2011 Re: simex pe feroza Corect! Din discutiile din acest forum s-a demostrat de zeci de ori teoria ca nu le poti avea pe toate intr-un singur cauciuc. Daca rulezi normal cu simexul pana in terenul de off , chiar nu ai nici o problema. Cat despre pret e normal sa fie mai mare. E atipic e mai scump. p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: simex pe feroza Am primit oferta de la italieni. Simex Extreme Trekker "Centipede" 29/7.5-15 (195/90-15)99N 733 milimetri in diametru, 200 euro bucata. Cu banii astia cumperi doua bucati resapate. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate